Filter
MBA
Óceánia A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Közgazdasági tanulmányok Üzleti Ügyviteli Mesterek Összevetése Óceánia 2019

Masters of Business Administration (MBA) olyan posztgraduális program menedzsment, a saját bajnokság. Az MBA a hagyományos akadémiai ajánlatot menedzsment oktatás. Az egyetemek választ kérdéseire üzleti pontos és mély minősítés a jövőben, és modern vezetői alapuló egységes címet. Gyakran rövidíthető MBA vagy MBA és szemben a Master of Science (MSc), vagy a Master of Arts (MA), hogy minden kétséget kizáróan mutat egy program csak.

A közgazdaságtan olyan terület, ahol a gazdagság, a bankok, a pénzügyek, a vevők és a forgalmazók trendjei, a recessziók stb. Ez a téma az áruk és szolgáltatások termelésével és fogyasztásával foglalkozik, mivel azok az egyénekre, a vállalkozásokra és a nemzetekre vonatkoznak.

Szeretne tanulni Óceánia? A két legkeresettebb tanulmány célpontok Óceánia: Ausztrália és Új-Zéland, a kettőt együtt kínál egy ritka és nagyon jellegzetes tanulmány kaland.

Közgazdasági tanulmányok Üzleti Ügyviteli Mesterek Áttekintése Óceánia 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Közgazdasági tanulmányok, Óceánia

Diplomák
Helyszín
Óceánia
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Auckland Institute of Studies

A Master of Business Administration (MBA) fokozat a leginkább nemzetközileg elismert üzleti képesítést a mai világban. ... [+]

A Master of Business Administration (MBA) fokozat a leginkább nemzetközileg elismert üzleti képesítést a mai világban. Ez egy professzionális szintű üzleti menedzsment alapuló gyakorlati program elméleti, alkalmazott és a kutatás alapja. Számos üzleti diszciplína van, amelyek a végrehajtó döntéshozatal alapját képezik.

Az AIS MBA szakirányokat kínál:

Nemzetközi üzletPénzügyértékesítésMűveletek és logisztika

Az MBA három alternatív Pathways is tartalmaz:

27 modul és egy két hónapos Field Study25 modul és egy három hónapos szakmai gyakorlat20 modul és egy hat hónapos disszertáció

A kihívást jelentő ötlépcsős program jelentős időt igényel a szükséges szabvány elérése érdekében.... [-]

Új-Zéland Auckland
Kérj Információt
Angol
Nappali
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul