MBASTUDIES.HU

Távoktatás Közigazgatás MBA Képzések Keresése Észak Amerika 2019

Az üzleti ügyviteli mester (MBA) megszerzéséhez teljesíteni kell egy üzleti iskola egyetemi képzésnek követelményeit. Sok intézmény kínál nappali, részidős vagy online tanulási lehetőségeket az üzleti menedzsment képzés keretében.

Miután egy MBA in Public Focus adja a kiváltság, hogy a jelentős társadalmi változás a világban, miközben az előnyeit épület a karrierjét, mint az egyik felső vezetők, vagy vezetők az állami szektorban. Ez a program karok, hogy alkalmazza vezetési ismeretek, hogy előre a társadalmi és a környezeti változások globálisan.

Kezelése az állami egyetemek messze optimális beállítást. Magán iskolák sokkal jobb segítséget a távoktatás tapasztalat. Számos online egyetem felhívja tanárok és diákok a nagy távolságokra az egész világon. Ez nagymértékben növeli a sokféleség távoktatási tantermi és gyárt nehéz beszélgetés azok között, a rendkívül eltérő közösségek, régiók és a távoli kultúrák.

Az Egyesült Államok gyakran nevezik az Egyesült Államokban, a szövetségi köztársaság, amely ötven állam és egy szövetségi kerületi. 48 a szomszédos államok és a szövetségi kerületi Washington, DC vannak az első Észak-Amerikában Kanada és Mexikó. Az állam az Alaszka északnyugati részén Észak-Amerikában, Nyugat-Kanada és keletre Oroszország a Bering-szoroson, és az állam a Hawaii-szigetek egy szigetcsoport a Csendes-óceán északi közepén. Az ország is öt lakott és lakatlan területeken kilenc, a Csendes-óceán és a Karib-térségben.

Kezdd el Ma A Legjobb Távoktatás Közigazgatás MBA-k Észak Amerika 2019

3 Találatok Közigazgatás, Észak Amerika, Távoktatás Filter

Master of Business Administration / közigazgatás

University of Phoenix Online
On-line Nappali Részidős oktatás 2 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix + 1 további

A Master of Business Administration / Közigazgatás program célja, hogy fokozza a vezetési ismeretek diákok kell, hogy hatékonyan működjenek egy állami szervezet.

MBA-koncentráció a közigazgatásban

Columbia Southern University
On-line Részidős oktatás Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Orange Beach

A cél a CSU MBA Program és MBA programok koncentráció az, hogy kiváló vezetőnek. Ezek a programok lehetőséget nyújtanak a felnőtteknek, hogy a tudás, készségek és attitűdök, amelyek biztosítják számukra, hogy végre kreatívan, etikailag és hatékonyan szervezeteiken belül.

Master of Business Administration a közigazgatásban

Salem University
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 12 találd meg a neked való juris doctor képzést Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Salem + 2 további

A kormányzati és nonprofit menedzsment munkahelyek tisztán bürokratikus pozíciókról dinamikusabb vállalkozói lehetőségekre fejlődtek. A fejlődő technológia új kihívásokat jelent a formális tervezés és a beszerzési rendszerek számára, amelyeket évtizedekkel ezelőtt fejlesztettek ki.