MBASTUDIES.HU

Távoktatás Közigazgatás MBA Képzések Keresése az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Az üzleti ügyviteli mester (MBA) egy szakmai diploma, melyet az üzleti iskolák üzleti menedzsment szakán tanuló hallgatók szerezhetnek meg. A képzés során a diákok megismerkednek az analízis és a stratégia különböző formáival, beleértve az üzemeltetést, a marketinget, a pénzügyet és a számvitelt.

A közigazgatás lehetőséget nyújthat olyan területek specializálódására, mint a globális közpolitika, a fiskális közgazdaságtan és a menedzsment, valamint a nemzetközi pénzügyek. A közigazgatás egy másik aspektusa magában foglalja a kutatásokat is. A szakpolitikai kutatás, a programtervezés és a piacelemzés olyan területek, amelyek ehhez a szakértelemhez igényelhetik.

Míg a távoktatási képzések határidőket, amelyeket teljesíteni kell, van egy csodálatos dolog megfelelés, hogy mikor végezhet feladatokat, ha tanul a távolból. Az online lehetőség, akkor kilép a vitafórum szükség, hogy visszatérhessenek a munkába, majd csatlakozik munka után, ha szükséges. Távoktatás tanfolyamok tenni amit helyre rendelkezik internet-hozzáféréssel. Akkor is teljes osztályok az internet-szoba minden szállodában világszerte, ha kell egy kis pihenés.

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel A Legjobb Távoktatás Közigazgatás MBA Diplomák az Amerikai Egyesült Államokban 2019

3 Találatok Közigazgatás, Amerikai Egyesült Államok, Távoktatás Filter

Master of Business Administration / közigazgatás

University of Phoenix Online
On-line Nappali Részidős oktatás 2 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix + 1 további

A Master of Business Administration / Közigazgatás program célja, hogy fokozza a vezetési ismeretek diákok kell, hogy hatékonyan működjenek egy állami szervezet.

MBA-koncentráció a közigazgatásban

Columbia Southern University
On-line Részidős oktatás Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Orange Beach

A cél a CSU MBA Program és MBA programok koncentráció az, hogy kiváló vezetőnek. Ezek a programok lehetőséget nyújtanak a felnőtteknek, hogy a tudás, készségek és attitűdök, amelyek biztosítják számukra, hogy végre kreatívan, etikailag és hatékonyan szervezeteiken belül.

Master of Business Administration a közigazgatásban

Salem University
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 12 találd meg a neked való juris doctor képzést Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Salem + 2 további

A kormányzati és nonprofit menedzsment munkahelyek tisztán bürokratikus pozíciókról dinamikusabb vállalkozói lehetőségekre fejlődtek. A fejlődő technológia új kihívásokat jelent a formális tervezés és a beszerzési rendszerek számára, amelyeket évtizedekkel ezelőtt fejlesztettek ki.