MBA

Általános információk

Program leírás

MBA vezetői választásként

Ez az ACBSP akkreditált program olyan diákok számára készült, akik a globális környezetben vezetőkké válnak. Az UCW Vancouver által kínált Master of Business Administration (MBA) program felkészíti Önt az összetett helyzetek kezeléséhez szükséges készségekkel. Ez a gyakorlati megoldások feltárásával érhető el, amelyek segítik a szervezetet abban, hogy virágzanak.

Az UCW Vancouver a tanfolyamot hozzáférhetőbbé tette a hallgatók számára, mivel lehetővé tette, hogy a Vezetőség választható legyen. Ez lehetővé teszi, hogy fejlessze a hatékony vezetés megértését és javítsa ezeket a készségeket. Annak érdekében, hogy a gyakorlatban megtanulják, hogy a program egy nagy kutatási projektvel zárul, amely lehetővé teszi, hogy bemutassuk, hogyan alkalmazhatók a készségek a valós élethelyzetekben.

Változáskezelés

A hatékony vezetés kulcsfontosságú a vállalkozás vezetésében. Ezért ez a kurzus az intervenciós elméletre összpontosít és azt, hogy hogyan lehet a szervezet struktúráját összehangolni a stratégiával, különösen instabilitás vagy váratlan változások idején. A változásmenedzsment megértésének fejlesztése és a kockázat csökkentése érdekében a szervezeten belül meg kell vizsgálni a változó ügynöki modelleket, a tartalomelemzést, az adatgyűjtést és a visszajelzési mechanizmusokat. Meg fogod tanulni, hogyan reagáljon proaktívan a változásra.

Meg kell jegyezni, hogy a tanfolyam megszerzéséhez a 2. szintet előfeltételként kell kitölteni.

tárgyalások

A tárgyalás a két vagy több fél közötti megállapodás megkötésének képessége. Ez a kurzus bemutatja a diákokat a tárgyalások elméleteire és folyamataira a különböző helyzetekben. A tárgyalások technikáit és a saját magatartásuk elemzését is megtanítod ezekben a helyzetekben. A készségek fejlesztésének legjobb módja a gyakorlat és a tapasztalat. Ezért részt fog venni a tárgyalási gyakorlatokban, hogy alkalmazza azt, amit a hozzárendelt olvasmányokból és az osztálykonferenciákból tanult, olyan helyzetekre, amelyekkel üzleti környezetben találkozhat. A kurzus a vezetői specializációra jogosult.

Vezetés és döntéshozatal

Ahhoz, hogy sikeres vezető legyünk, a következőket kell megismerned: a stratégia és a jövőkép megfogalmazása, a hatékony vezetés alapelveinek ismertetése, a személyes hátterek viselkedésének és kapcsolatainak megértése, végül az új döntéshozatal és probléma kialakítása megoldási módszerek. Ez a kurzus a végső kompetenciára összpontosít, arra ösztönözve a diákokat, hogy az MBA tanulmányaik során megtanult készségeiket hasznosítsák. Számítógépes üzleti szimuláció és esettanulmányok révén folytatja a vezetői készségek fejlesztését.

Meg kell jegyezni, hogy a tanfolyam megszerzéséhez a 3. szintet előfeltételként kell kitölteni.

111927_MBA728X291-2.jpg

MBA Marketing, mint választott szakirány

Ez az ACBSP akkreditált program olyan diákok számára készült, akik a globális környezetben vezetőkké válnak. Az UCW Vancouver által kínált Master of Business Administration (MBA) program felajánlja Önt az összetett helyzetek kezeléséhez szükséges készségekkel.

Az UCW Vancouver a közelmúltban hozzáférhetőbbé tette a tanfolyamot, mivel lehetővé tette a Marketing számára, hogy választható legyen. Ez lehetővé teszi, hogy fejlessze a hatékony marketing megértését és javítsa ezeket a készségeket. Annak érdekében, hogy a gyakorlatban megtanulják, hogy a program egy nagy kutatási projektvel zárul, amely lehetőséget ad arra, hogy bemutassuk, hogy a megtanult készségek hogyan alkalmazhatók a valós élethelyzetekre.

Marketing menedzsment

Digitális marketing stratégia

A digitális világ egyre gyorsabban növekszik, az online jelenlét elengedhetetlen az olyan vállalkozások számára, akik márkájukat szeretnék építeni. Ez a kurzus a digitális marketing teljes körű megértését és a digitalizálás kihívásainak megfelelő stratégiák kidolgozását biztosítja. Megtanulhatja, hogyan használhatja ezeket a stratégiákat a hosszú távú marketingcélok eléréséhez. Témakörök: digitális csatornák, digitális marketing optimalizálás, digitális marketing stratégia, etikai, társadalmi és jogi kérdések a digitális marketingben, nemzetközi csatornák, mobil reagálású tervezés, online reklám és szociális média.

Marketing promóció

A reklám és promóciók a marketing szerves részét képezik. Ez a kurzus megérti az üzleti marketing csapat kommunikációs funkcióját az integrált marketingkommunikációs (IMC) szemszögből. Megtanulod, hogyan tervezhetsz, valósíthatsz meg és értékelhetsz promóciós anyagokat a közös promóciós taktikák tanulmányozása közben.

Nemzetközi marketing

A hallgatók a kurzus más moduljaiban kifejlesztett tudást alkalmazzák. Ösztönözni fogják, hogy gondolkodjanak a külföldi piaci koncepcióról és arról, hogy a globális vásárlói igényeket hogyan befolyásolja a kulturális, gazdasági és politikai feltételek. Megismerkedhet olyan értékes készségekkel is, mint például egy ország piaci potenciáljának és az üzleti tevékenységeivel kapcsolatos kockázatok felmérésének, valamint a versenytársak lebonyolításának módja. Egy másik szempont, amelyet feltárni fogunk, a nemzetközi logisztika és az import / export eljárások funkciója.

111924_MBA728X291.jpg

MBA a Pénzügyminisztériumban, mint választható specializáció

Ez az ACBSP akkreditált program olyan diákok számára készült, akik a globális környezetben vezetőkké válnak. Az UCW Vancouver által kínált Master of Business Administration (MBA) program felajánlja Önt az összetett helyzetek kezeléséhez szükséges készségekkel.

Az UCW Vancouver a közelmúltban hozzáférhetőbbé tette a tanítványait, mivel lehetővé tette, hogy a Pénzügyek választhatóvá váljanak. Ez lehetővé teszi, hogy fejlessze a hatékony finanszírozás megértését és javítsa ezeket a készségeket. Annak érdekében, hogy a gyakorlatban megtanulják, hogy a program egy nagy kutatási projektvel zárul, amely lehetőséget ad arra, hogy bemutassuk, hogy a megtanult készségek hogyan alkalmazhatók a valós élethelyzetekre.

Pénzügyi menedzsment

Befektetési elemzés és kezelés

Ez a kurzus felkészíti a tanulókat a kereskedelemben és a befektetésekben való munkára. Meg fogod érteni, hogyan lehet építeni és kezelni egy befektetési portfóliót, és hogyan kell megvizsgálni a különböző befektetési biztonsági típusokat. A témakörök széles skáláját fedik le, ideértve az analitikai megközelítéseket, a származtatott értékpapírokat, a részvényeket, a fix kamatozású értékpapírokat, a befektetési alternatívákat, a portfólió kiválasztását és a menedzsmentet, a kockázati és visszatérési kompromisszumokat, az értékpapírpiacokat és a kereskedelmet és a SWAPS-t. Ez a kurzus a pénzügyi menedzsment szakterületre jogosult.

Személyes pénzügyi tervezés

A pénzügyi tervezés fontos az üzleti életben és az Ön személyes életében. A Személyes Pénzügyi Tervezés tanfolyam lehetővé teszi a diákok számára, hogy megértsék a nyugdíjazást és a hosszú távú pénzügyi tervezési célokat. A témakörök széles skáláját fedik le, többek között: vagyontervezés, biztosítás, nyugdíjrendszerek és járadékok, olyan termékek, mint a befektetések, a pénzügyi tervezés kockázata, az RRSP-k, az RRIF-ek, a LIF-k, az adózás szerepe és a pénz időértéke. Ez a kurzus a pénzügyi menedzsment szakirányra jogosult.

Globális pénzügyi intézmények irányítása

Ez a kurzus a pénzügyi intézmények iparágát vizsgálja és elemzi a kapcsolódó kockázatokat, a pénzügyi intézményeket szabályozó keretrendszert és annak ellenőrzését. Végül tudni fogod a Bázeli Bankfelügyeleti Bizottságról (BCBS) és a Kanadában és nemzetközi szinten működő szabályozási környezetről. Ez a kurzus a pénzügyi menedzsment szakterületre jogosult.

Utoljára frissítve nov. 2019

Az iskoláról

UCW Vancouver is a University with a clear vision — to be a leading, respected independent University in Canada and abroad, known for innovation and effectiveness in preparing motivated students for p ... Tovább

UCW Vancouver is a University with a clear vision — to be a leading, respected independent University in Canada and abroad, known for innovation and effectiveness in preparing motivated students for professional-level careers and societal leadership. UCW Vancouver transforms students into leadership-ready graduates for communities around the world. Kevesebb
Vancouver , Kanada Online + 1 Több Kevesebb