Filter
MBA
Lettország A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

Részidős Üzleti Ügyviteli Mester Lettországban

Az MBA néven ismert üzleti ügyviteli mester egy egyetemi diploma az üzleti menedzsment területén. Középpontjában a pénzügy, a számvitel, az emberi erőforrások és más üzleti témák állnak.

A Master of Business Administration (MBA) kerül bemutatásra a diplomások befejezésekor két évvel a fejlett és speciális vizsgálatot olyan témakörökben, mint például az üzleti, menedzsment, pénzügy és számviteli. Kereseti MBA adhat diplomások versenyelőnyt élveznek más jelöltünk agresszív munkaerőpiacon.

 

Lettország, hivatalosan a Lett Köztársaság, egy olyan ország, a balti régió Észak-Európában. Az északról Észtország, a déli Litvánia által, keletre Oroszország, és a délkeleti Fehéroroszország által. A lettek egy balti nép, kultúrájukat tekintve a litvánok. Capital Riga, amely otthont ad a Lettországi Egyetem több mint 23000 beiratkozott diákok.

A Legjobb Részidős Üzleti Ügyviteli Mester Lettországban 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Lettország
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Riga Business School

RBS Professional MBA a legrégebbi és legrangosabb MBA program Lettországban és célja, hogy készítsen menedzserek képesek ügyesen működik a globális üzleti környezetben. A ... [+]

RBS Professional MBA a legrégebbi és legrangosabb MBA program Lettországban és célja, hogy készítsen menedzserek képesek ügyesen működik a globális üzleti környezetben. A program felhatalmazza vezetők a készségek és képességek szükségesek komplex üzleti problémák, innovációt, és javítani a világot.

A program

A diákok kaphatnak Általános MBA vagy válasszon a három szakterületek:

Marketing. Miután a szakosodás marketing azt jelenti, hogy képes lesz vezetni az egész folyamat a marketing. Ennél is fontosabb, készen áll a névjegyzékbe fel az ingujját, és a munka, mert kapsz valós expozíciót és a gyakorlat az egész kurzus. Finance. Miután a szakosodás finanszírozás azt jelenti, hogy mélyen megérteni a bonyolult pénzügyi piacok, a különböző beruházások, és a program megadja neked a szigorú analitikai eszközök szükségesek ahhoz, hogy az intelligens finanszírozási és befektetési döntéseket. IT. Miután a szakosodás azt jelenti, hogy akkor kész a szerepét egy iparág szakosodott vezető 21. századi vállalat, ahol az IT menedzsment kulcsfontosságú szerepet játszik, valamint lehetővé teszi, hogy a mai informatikai megoldások a versenyt a globális piacon . ... [-]
Lettország Riga
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul