MBASTUDIES.HU

Részidős Üzleti Ügyviteli Mester Lettországban

Az MBA néven ismert üzleti ügyviteli mester egy egyetemi diploma az üzleti menedzsment területén. Középpontjában a pénzügy, a számvitel, az emberi erőforrások és más üzleti témák állnak.

A Master of Business Administration (MBA) kerül bemutatásra a diplomások befejezésekor két évvel a fejlett és speciális vizsgálatot olyan témakörökben, mint például az üzleti, menedzsment, pénzügy és számviteli. Kereseti MBA adhat diplomások versenyelőnyt élveznek más jelöltünk agresszív munkaerőpiacon.

 

Lettország, hivatalosan a Lett Köztársaság, egy olyan ország, a balti régió Észak-Európában. Az északról Észtország, a déli Litvánia által, keletre Oroszország, és a délkeleti Fehéroroszország által. A lettek egy balti nép, kultúrájukat tekintve a litvánok. Capital Riga, amely otthont ad a Lettországi Egyetem több mint 23000 beiratkozott diákok.

A Legjobb Részidős Üzleti Ügyviteli Mester Lettországban 2019/2020

Találat Filter

Mba

Riga Business School
Campus Nappali Részidős oktatás 2 év Kérj Információt Lettország Riga + 1 további

RBS Professional MBA a legrégebbi és legrangosabb MBA program Lettországban és célja, hogy készítsen menedzserek képesek ügyesen működik a globális üzleti környezetben. A program felhatalmazza vezetők a készségek és képességek szükségesek komplex üzleti problémák, innovációt, és javítani a világot.