Filter
MBA
Franciaország A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Luxury Marketing MBA-k Keresése Franciaországban 2019

Az üzleti ügyviteli mester (MBA) megszerzéséhez teljesíteni kell egy üzleti iskola egyetemi képzésnek követelményeit. Sok intézmény kínál nappali, részidős vagy online tanulási lehetőségeket az üzleti menedzsment képzés keretében.

Franciaország, hivatalosan a Francia Köztársaság, az egységes félig elnöki köztársaság található főleg Nyugat-Európában, és több tengerentúli régiókban és területeken.

A Legjobb Luxury Marketing Üzleti Ügyviteli Mesterek Franciaországban 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Luxury Marketing, Franciaország

Diplomák
Helyszín
Franciaország
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE

Az első számú versenyző 30 évig elismert, és az ágazat által elismert legjobb képzés, az MBA Luxury Brand Marketing és a nemzetközi menedzsment egy átfogó képzés, amelyet ... [+]

Az első számú versenyző 30 évig elismert, és az ágazat által elismert legjobb képzés, az MBA Luxury Brand Marketing és a nemzetközi menedzsment egy átfogó képzés, amelyet szakemberek és szakemberek terveztek. Néhány kurzus angolul is lehet. A vállalatok megbízásai és megbízásai lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy a tanfolyamok során szerzett ismereteket gyakorlatba hozzák.

Ez az I. szintű státusz által felismert program regisztrálva van az Országos Szakmai Minősítések Könyvtárában (RNCP).

A luxus márka marketing és nemzetközi menedzsment MBA kínál:

2 év alatt a Bac 3 program diákjai számára: MBA 1 "Alapismeretek", MBA 2 Luxus Márka Marketing és Nemzetközi Menedzsment1 év alatt a Bac 4, Bac 5 vagy szakmai tapasztalattal rendelkező hallgatók számára: MBA 2 Luxury Brand Marketing és International ManagementLe Figaro elnök... [-]
Franciaország Paris
Október 2019
Nappali
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul