Filter
MBA
Málta Cospicua A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Üzleti Ügyviteli Mesterek az Amerikai Egyesült Cospicua Máltán 2019/2020

Az üzleti ügyviteli mester (MBA) egy szakmai diploma, melyet az üzleti iskolák üzleti menedzsment szakán tanuló hallgatók szerezhetnek meg. A képzés során a diákok megismerkednek az analízis és a stratégia különböző formáival, beleértve az üzemeltetést, a marketinget, a pénzügyet és a számvitelt.

MBA vagy Master of Business Administration egy kétéves szak. Annak érdekében, hogy folytatni MBA hallgatók először kaptak Bachelor egy kapcsolódó területen. Egy MBA program, a diákok kapnak üzleti jellegű tanfolyam, amely minősítette azokat kell kezelni és működtetni a vállalkozások és cégek.

 

Málta egy kis sziget ország a Földközi-tengeren, hogy délre fekszik a sziget Szicília, Olaszország. Málta támogatta magát sikeresen, mint egy teljesen kétnyelvű nemzet máltai és angol nyelven. Ez számít számos oktatási intézmények, a világ többi részén, mint egy ország, ahol az angol az első nyelv, és ezért gyakran még támogatni a diákokat, hogy ott tanulni. A legtöbb máltai állampolgárok beszél angolul, hogy egy nagyon magas színvonalú.

Üzleti Ügyviteli Mesterek az Amerikai Egyesült Cospicua Megtekintése Máltán 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Málta
Cospicua
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
AUM American University of Malta

Az MBA program áll 2 teljes év munkája (4 félév). Diák vesz négyfogásos minden az első három félév. A negyedik félévben teljes mértékben elkötelezett a kutatási projekt. ... [+]

Az MBA program áll 2 teljes év munkája (4 félév). Diák vesz négyfogásos minden az első három félév. A negyedik félévben teljes mértékben elkötelezett a kutatási projekt. Nem természetesen választható ebben az időben.

Thesis / Final Project idő Extensions

Diákok, akik nem fejezik be a dolgozat / projekt végső regisztráció után a teljes kredit regisztrálnia kell a teljes dolgozat / projekt végső jóváírja a következő félévben. Minden diák regisztrálni kell a félév, amelyben megvédjék dolgozat.

Megjegyzés: A tanuló ki kell töltenie minden fokozat követelményeket öt éven belül azt az első beiratkozás a programban.

Angol nyelvtudás követelményeket ... [-]
Málta Cospicua
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul