Filter
MBA
Lengyelország A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Média tanulmányok Üzleti Ügyviteli Mesterek Keresése Lengyelországban 2019

Az üzleti ügyviteli mester (MBA) megszerzéséhez teljesíteni kell egy üzleti iskola egyetemi képzésnek követelményeit. Sok intézmény kínál nappali, részidős vagy online tanulási lehetőségeket az üzleti menedzsment képzés keretében.

MBA Media a program célja a diákok, akik meg akarják építeni minőség és kreatív karrier terén a média és a szórakoztatóipar. Diákok, hogy megtanulják a tudás és készségek a működés, menedzsment, pénzügy, marketing, számvitel, amelynek középpontjában a feltárása média terén, amelyek nélkülözhetetlenek a hatékony média menedzsment. Ez a program egy alapos áttekintését és elemzését, a médiaipar beleértve a szórakoztatást törvény, az új média, broadcast, film, zene, média marketing, a közigazgatás és a kulturális örökség.

Lengyelország, hivatalosan a Lengyel Köztársaság, egy olyan ország Közép-Európában. A lakosság 38 millió ember, Lengyelország a 6. legnépesebb ország az EU-ban. EU / EEA diákok nem kell vízum tanulni Lengyelországban. A megélhetési költségek Lengyelországban az egyik legalacsonyabb az Európai Unióban.

A Legjobb Média tanulmányok Üzleti Ügyviteli Mesterek Lengyelországban 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb képzési lehetőségek Nyugat-Európa

1 Találatok Média tanulmányok, Lengyelország

Diplomák
Helyszín
Lengyelország
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Az innovatív MBA CSB Master tanulmányokat a Cracow School of Business CUE szervezi a Clark University of Worcester (USA) együttműködésével. Ezek a tanulmányok elsősorban ... [+]

MBA CSB Master

Az innovatív MBA CSB Master tanulmányokat a Cracow School of Business CUE szervezi a Clark University of Worcester (USA) együttműködésével.

Ezek a tanulmányok elsősorban azoknak szólnak, akik karrierjüket az üzleti életben kívánják kezdeni (junior menedzsment).

MBA CSB MASTER PROGRAM:Órák száma: 2 160 óra (480 órányi órák és 1 680 óra egyedi projektmunkák)MBA CSB Mesterképzés az elmúlt négy félévben, amely során a tantermi osztályokba osztják a kompetencia területeketAlkalmazott nyelv: angol 100%A hétvégi osztályok pénteken (15.00 és 21.00 óra között), szombaton és vasárnap 8.00 és 16.00 óra között kerülnek megrendezésre. A megbeszéléseket havonta egyszer vagy kétszer tartják.Az MBA CSB mesterképzési költsége: 6 900 EUR (fizetési lehetőség részletekben), 200 EUR vissza nem térítendő felvételi díjPartneriskola: Clark University of Worcester (USA)A program célkitűzése... [-]
Lengyelország Kraków
Október 2019
Angol
Részidős oktatás
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul