MBA/Egészségügyi Mester MBA Képzések

2 MBA/Egészségügyi Mester MBA Képzés Összevetése

MBA/Egészségügyi Mester

Beszerzése kettős diplomát MBA / Mester Health kiváló kezdet, hogy a karrier kezelése az egészségügyi szakemberek és egészségügyi létesítmények. Nem csak ezek a tekintélyes mértékben felkészülni, hogy előre az izgalmas világ az egészségügy, de ezek is segít megszerzése magasabb pozícióban egy jelentős béremelést.

A Kettős diploma: MBA / Mester Health egy kiváló program a dolgozó egészségügyi szakemberek, akik szeretnék, hogy tovább fejlesszék vezetői képességek és az üzleti tehetségek. Diplomások ezzel a tekintélyes kettős mértékben képesek kezelni és alakítani üdítő jövőben az egészségügyi ipar az alkalmazott tudás és képességek mind az üzleti és az egészségügy.Üzleti gondolkodó egészségügyi szakemberek elengedhetetlen a futó sikeres kórházak, hospice létesítmények, ápolási otthonok, szolgáltató hálózatok, és a biztosító társaságok, és ezek a versenyképes programok segítenek formálni a jövő vezetőit az egészségügyi ágazat.

Beiratkozott a kettős szak, meg tudja tanulni mind az orvosi szakértők és az üzleti stratégák. Ez az egyedülálló szerkezete a tanulás egy jól lekerekített oktatás kevesebb hitelt időben, mint volna, hogy elnyerjük a MBA és Master in Health külön-külön.

Sok nemzetközi egyetem kínál ilyen intenzív és célzott programokat, és a költségek nagyon eltér egymás között egyedülálló intézmény. Mielőtt beiratkozott minden oktatási segédeszközként, győződjön meg róla, hogy érdeklődjön az összes előírt díjakat érettségi.

Diplomások, akik szerzett mind MBA és Master in Health képesek megszerezni nagy teljesítményű pályára a kórházi adminisztráció és menedzsment. Ezek a lenyűgöző diákok is tovább keresni a munkahelyek, a vezetői szinten sok klinikák, laboratóriumok, biztosítók, és más kiemelkedő egészségügyi intézményekben.

 

Kiválasztása a kivételes kettős szak egyszerű, mint oly sok egyetem kínál versenyképes programokat világszerte. A diákok szeretnének továbbra is a jelenlegi napi rutin, online osztályok állnak rendelkezésre, hogy illeszkedjen oktatást az elfoglalt életét. Keresse meg a program alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.

Mutass többet

Az üzleti Igazgatás Mestere és A Természettudományok Vezetője Az ápolói Vezetésben Az Egészségügyi Rendszerekben (híd)

Grand Canyon University
On-line Részidős September 2018 Amerikai Egyesült Államok USA Online

A Grand Canyon Egyetem (GCU) hídja úgy tervezték, hogy mind a tapasztalt ápolók számára, akik az ápoláson kívül főiskolai diplomát szerzett, hanem a mester szintjére ápolási fokozatot. Ez az MSN menyasszonyi program áthidalja a szakadékot, hogy elérje a kívánt MSN diplomát. [+]

Ajánlott: College of Nursing and Health Care Professions

Áttekintés

Hozd az üzleti innovációt a betegközpontú kiválósághoz

Az egészségügyi vezetők a mai versenypiacon az üzleti ismeretek mellett az ápolási kompetenciákon túl is szükségesek. A Grand Canyon Egyetem (GCU) hídja úgy tervezték, hogy mind a tapasztalt ápolók számára, akik az ápoláson kívül főiskolai diplomát szerzett, hanem a mester szintjére ápolási fokozatot. Ez az MSN menyasszonyi program áthidalja a szakadékot, hogy elérje a kívánt MSN diplomát.

Mit fog tanulni

Az MSN és az MBA híd programja során kritikusan megvizsgálja a fejlett nevelési gyakorlat és vezetés alapjait. Ez azt jelenti, hogy részt vesz 6 olyan posztgraduális szintű tanfolyamon,... [-]


Dual Msn / MBA - Master Of Business Administration és A Master Of Science In ápolási

Seidman College of Business, Grand Valley State University
Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids

A kombinált MSN / MBA célja, hogy felkészítse diplomás ápolók szakmai lehetőségeket egészségügyi ellátás szállítási rendszerek [+]

Seidman Üzleti Főiskola és Kirkhof College of Nursing kínál kombinált Master of Business Administration és a Master of Science in Nursing (MSN / MBA). Kívánó személyek ilyen mértékű meg kell felelnie a felvételi követelményeknek két iskola azzal a kivétellel, kielégítő teljesítmény csak a Graduate Record vizsga (GRE), nem pedig a GMAT van szükség. A pályázóknak a MSN / MBA is elismerte, hogy a közös program, vagy akár a MSN vagy az MBA függően egyes főiskolai felvételi bizottság felülvizsgálja és döntést. A kombinált MSN / MBA célja, hogy felkészítse diplomás ápolók szakmai lehetőségeket egészségügyi ellátás rendszerekkel.

Master of Science in Nursing / Master of Business Administration Program... [-]