MBA/IT Mester MBA Képzések

MBA/IT Mester MBA Képzés Összevetése

MBA/IT Mester

Ha azon kapod magad csikorgott az idő, de még mindig szeretné, hogy keresnek felsőfokú, akkor lehet, hogy a tökéletes jelölt keresni kettős diplomát. Részvétel osztályok egy vagy két egyetem, akkor egyidejűleg keresni a mester 's diplomát üzleti adminisztráció és egy második koncentrációt, hogy az Ön számára a készségek van szüksége, hogy gyorsítsa fel az életét, és segít sikerül az üzleti világban.

A Kettős diploma: MBA / Mester IT érhető kitöltésével tanfolyamokat, amelyek lefedik a sokféle témában. Hogy elnyerjük a MBA, akkor meg kell, hogy teljes osztályok alapján az emberi erőforrás menedzsment, üzleti vezetés, marketing, stratégia és PR. Az ilyen mértékű megadja a lábát, meg kell, hogy sikeresek legyenek a különböző üzleti piacokon. A Mester lefedi témák Information Technology. Osztályok alatt ilyen mértékű magában foglalja a számítógépes menedzsment, hardver, szoftver, Számítógép-kezelés, tervezés és tanácsadás.Figyelembe tézisek osztályok lyében kapsz egy szilárd háttér az üzleti és a technológia.

Megszerezte az MBA és Master in IT lesz nagyon hasznos, hogy a karrier lehetőségeket és a fizetést. Elérése után ilyen mértékű, akkor a szükséges készségeket, hogy a munka a különböző pozíciókat. További előny a nemzetközi tudás és tapasztalat akkor kapnak, miközben ezeket a tanfolyamokat, így még jobb kommunikátor és újító.

A költségek ilyen programok eltérő attól függően, hogy hol megy az iskolába. Ha kérdése van a Kettős diploma: MBA / Mester IT és a költség fogadására ilyen mértékű, akkor forduljon a személyzet a választott egyetemen.

Ha elnyerjük a Mester informatikai és Master in Business Administration, akkor van esélye, hogy a munka sok különböző pozíciókban.Pályakezdő mentek, hogy lesz számítógépes szakemberek, az üzleti vezetők és a fejlesztők, számítógépes rendszer vezetők, független IT tanácsadók, pénzügyi vezetők és a felügyelők pályaválasztási szolgáltatások. Egyéb lehetőségek közé tartozik a termék vezetők, emberi erőforrás igazgatói, PR szakemberek és marketing igazgató.

 

Ha készen áll a karrier az üzleti és technológiai szektor, akkor keressük meg a programot alább kapcsolatot közvetlenül a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra MBA MBA/IT Mester.  Próbáld meg inkább ezt: MBA!

or search for similar programs here