MBASTUDIES.HU

15 Részidős MBA Malajziában

Az MBA néven ismert üzleti ügyviteli mester egy egyetemi diploma az üzleti menedzsment területén. Középpontjában a pénzügy, a számvitel, az emberi erőforrások és más üzleti témák állnak.

Azok, akik már szerzett főiskolai diplomát, és tovább kívánják növelni a tudás és a képzés lehet választani, hogy keresni egy Master of Business Administration, vagy MBA. Az MBA egy két éves program, amely segíthet készítsen diplomások karrier a vezetés és irányítás az üzleti világban.

Ha szüksége van a legjobb tanulási környezetet Ázsiában, felvesz a felsőoktatás Malajziában.Ez egy olyan ország, gazdag kultúra és hatalmas tevékenységek elhagyni szórakoztat és nyugodt, mint tanulni az ország

A Legjobb 15 Részidős MBA Képzés Malajziában 2019/2020

Találat Filter

MBA

Manipal International University
Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 3 - 4 félévek Január 2020 Malajzia Nilai + 1 további

Gyorsan nyomon követheti karrierjét Malajzia Premier elemzésvezérelt MBA-jával, egyhetes nemzetközi kirándulással az Egyesült Királyságba, az Egyesült Államokba, Ausztráliába és Ausztráliába!

Master in Business Administration (MBA)

Asia Metropolitan University
Campus Nappali Részidős oktatás 12 - 24 hónap Január 2020 Malajzia Kuala Lumpur + 1 további

A Master in Business Administration (MBA) program kialakítása, hogy táplálja a diákok lesz az ipari kapitányok és azt tervezték erős háttérrel elemzése esettanulmányok, feladatok, amelyek gyakorlati természetű, amely megoldja a gyakorlati üzleti problémák.

Master of Business Administration - MBA

Oxademy Business School
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 12 - 18 hónap Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Oxford Hongkong Hong Kong Kína Shanghai Malajzia Kuala Lumpur India Mumbai Nigéria Lagos Japán Tokyo + 14 további

A Master of Business Administration egy világszerte elismert posztgraduális képesítést ambiciózus, motivált diplomások.

MBA Nemzetközi emberi erőforrás menedzsment, Coventry Egyetem, Egyesült Királyság

INTI International University & Colleges, Malaysia
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Kérj Információt Malajzia Subang Jaya Batu Pahat + 2 további

Az MBA International Human Resource Management úgy tervezték, hogy a hallgatók a szakértelem a tágabb üzleti menedzsment témákban stratégia, marketing, vezetés és pénzügyek mellett megfelelő HRM modulok felfedezni témák többek között a nemzetközi emberi erőforrás menedzsment, képzés és fejlesztés, a munkavállalói elkötelezettség, szervezetfejlesztés és a tehetséggondozás nemzetközi kontextusban. Lesz a lehetőséget, hogy a iparági szakértők, hogy tervezzen személyes ipar megfelelő képzési megoldások, design munkaköri leírások, építésére munkatársi felmérések és fejlesztése tanácsadás javaslatok és előadásokat élni ügyfelek.

MBA Nemzetközi marketing, Coventry Egyetem, Egyesült Királyság

INTI International University & Colleges, Malaysia
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Kérj Információt Malajzia Subang Jaya Batu Pahat + 2 további

Az MBA Nemzetközi Marketing úgy tervezték, hogy a diákok vállalják, a tudományos modulok együtt vagy egy egyedi projekt alapuló szakmai, tanácsadó vagy egy tudományos értekezés. Mi felvértezi a hallgatókat a mély tudás stratégia, marketing, vezetés, pénzügy, a globális üzleti és a kreativitás.

Master of Business Administration

GlobalNxt University
On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 24 hónap Kérj Információt Malajzia Kuala Lumpur + 1 további

Az MBA program célja az egyének, akik szeretnék, hogy erősítsék meg a tudás és fejlesszék kompetencia széles körű

Master of Business Administration (MBA), Sydney üzleti iskola, australia

INTI International University & Colleges, Malaysia
Campus Nappali Részidős oktatás 16 - 24 hónap Kérj Információt Malajzia Kuala Lumpur Batu Pahat + 2 további

A Sydney Business School, University of Wollongong (SBS-UOW) MBA célja, hogy elősegítse a szakmai előmenetel az olyan ösztönző tanulási környezet segítségével a keverék a tanítási módszerek, amelyek középpontjában az ausztrál, az ázsiai és a globális üzleti kérdések.

MBA - Cardiff Metropolitan University, Egyesült Királyság

Westford University College
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 12 - 16 hónap Nyílt Beiratkozás Egyesült Arab Emírségek Sharjah Egyesült Arab Emírségek Online Nigéria Lagos Dél-afrikai Köztársaság Fokváros Kuvait Kuwait város Szaúd-Arábia Riyadh Johannesburg Dammam Bahrein Bahrein Online Ghána Accra Kanada Toronto Dubai Nigéria Online Abu Dhabi Malajzia Malajzia Online Jordánia Amman + 26 további

A legnépszerűbb MBA program a Közel-Keleten és Afrikában. Ez az MBA program népszerű választás az egyének, akik elkötelezettek a felső vezetés karrierjének fejlesztésében, és akiknek ezért meg kell érteniük az üzleti és menedzsment főbb funkcióit, valamint a globális verseny és az éghajlatváltozás kulcsfontosságú kortárs menedzsment kihívásait. Cardiff Met MBA program célja, hogy mind a kihívást és támogatást a diákok és ösztönzi őket, hogy vizsgálja meg az ötleteket, és fejlessze a tudás és a személyes tulajdonságok, mindez, amely a diákok a legjobb esélye a sikeres az egyre összetettebb és gyorsan változó környezetben a mai munkaerőpiac

MBA Egészségügyi Menedzsment

Westford University College
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 12 hónap Nyílt Beiratkozás Egyesült Arab Emírségek Sharjah Nigéria Lagos Egyesült Arab Emírségek Online Dél-afrikai Köztársaság Fokváros Kuvait Kuwait város Szaúd-Arábia Riyadh Johannesburg Dammam Bahrein Bahrein Online Ghána Accra Kanada Toronto Dubai Kanada Online Nigéria Online Abu Dhabi Malajzia Malajzia Online Jordánia Amman + 27 további

Ez a kurzus úgy van kialakítva, hogy a tanuló megkapja a kettős minősítést, Postgraduate Advanced Diploma in Health Care Management

Master Of Business Administration (MBA)

Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
Campus Nappali Részidős oktatás 12 - 60 hónap Január 2020 Malajzia Kuala Lumpur + 1 további

Ez a program olyan menedzserekre irányul, akik a nemzeti és nemzetközi szervezetekben az irányítás és a kritikus döntéshozatali készségek fejlesztésére és gazdagítására koncentrálnak. Emellett a közép- és felső szintű vezetők, akik kihívást jelentő feladatokkal küzdenek a gyártási és / vagy szolgáltatási ágazatokban, ezt a programot hasznosnak találják a karrierfejlesztés felé.

Mester üzleti Adminisztráció (Euro-Asia Business)

Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
Campus Nappali Részidős oktatás 12 - 60 hónap Január 2020 Malajzia Kuala Lumpur + 1 további

Ez a program célja a kulcsfontosságú vezetők, felső vezetők, vezetők, vállalkozók és más szakemberek szakmai ismeretei és vezetői készségeinek fejlesztése, akik ázsiai európai kontextusban szeretnének új perspektívákat nyerni komplex üzleti forgatókönyvekben. Ezenkívül azok számára tervezték, akik üzleti háttérrel rendelkeznek, valamint az üzleti életben érdekelt más iparágakból. A Master of Business Adminisztráció (Euro-Asia Business) program lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy növeljék üzleti ismereteiket, javítsák vezetési készségeiket és stratégiai döntéshozatali képességeket üzleti tevékenység folytatása Európában és Ázsiában.

Master Of Business Administration (MBA)

Sunway University
Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 6 hetek Január 2020 Malajzia Shah Alam + 1 további

A Victoria Graduate School of Business (VGSB) által szállított MBA széles körű üzleti és vezetési tudományterületeket foglal magában, hogy felkészüljenek a C-Suite helyekre. Tegye az MBA-t a választott egységek kitöltésével egy adott üzleti területen.

Nemzetközi Executive Master in Business Administration

Mantissa College
Campus Nappali Részidős oktatás 13 - 15 hónap Január 2020 Malajzia Kuala Lumpur Amerikai Egyesült Államok Fullerton + 3 további

Nemzetközi Executive Master of Business Administration (IEMBA) együttműködve Párizsi Doktori Iskola menedzsment (PGSM), Franciaország. Együttműködés a Párizsi Pénzügyi Irányító Intézettel, Franciaország (PGSM), a franciaországi 35. helyezett egyetem egyik felsőfokú végzettségének köszönhetően.

Master Of Business Administration (MBA)

UUM Othman Yeop Abdullah Graduate School of Business
Campus Nappali Részidős oktatás 3 - 15 félévek Január 2020 Malajzia Alor Setar + 1 további

Felismerve, hogy fontos szerepet játszanak a társadalomban, a College of Business kínál egy MBA programot, amelynek célja a jövőbeni üzleti vezetők fejlesztése "puha" és "kemény" készségekkel és kompetenciákkal.

Master of Business Administration

Meritus University
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 3 év Kérj Információt Malajzia Kuala Lumpur + 1 további

A Master of Business Administration az átjáró mind a technikai, hanem a nem technikai szakemberek diplomások minden tudományág, hogy fokozza a karrierjét bármilyen típusú vezetői pozíció.