Marketing és Értékesítés MBA MBA Képzések

2 Marketing és Értékesítés MBA MBA Képzés Összevetése

Marketing és értékesítési két szorosan kapcsolódó területeken, hogy ha együtt helyesen segíthet az üzleti uralják az iparág. A fogyasztói magatartás és célzottabb és az eladás lezárása a legfontosabb, hogy egy üzleti sikerének. Hasonlóképpen, a diákok, akik keresnek egy mester diplomát ezen a területen lesz versenyképes jelölt egy virágzó területen.

Szóval, mi MBA Marketing és értékesítési? Ez egy olyan mértékben, hogy hones a diák képességeit, amikor a stratégia és az alapvető üzleti elvek. Emberek, akik tanfolyamok ezen a szinten kap egy esélyt, hogy merülni mélyen marketing kihívások és ismerje meg a legújabb alkalmazások és a technológia terén. A befejezést követően a diplomás szerzett a készséggel, hogy végre a kreatív marketing és nő az értékesítési számokat.

Sok előnye a kereső a diplomáját, mint például, hogy magát több piacképes a hőn áhított munkát. Emellett a diákok kap, hogy növeljék a képességeit, részt vesz a tanfolyamok, mint például a pénzügyi jelentések, az innováció, az etika, a műveletek és az adatok elemzése.

Attól függően, hogy az intézmény a diák kíván részt venni, a költségek a kereső MBA értékesítési és marketing változhat. Azok a költségvetést a vágy, hogy tovább képezzék magukat, és többet megtudni: "Mi az MBA Marketing és értékesítési?" Keres több intézmény és összehasonlítása programokra és árképzés egy jó ötlet.

Egyszer egy diák keres egy mester a marketing és az értékesítés, számos karrierlehetőségek állnak rendelkezésre. Néhány ember megy az irányítási és vezetői pozíciókat, és némelyek a know-how-t, hogy indítsanak saját vállalkozást.Mások szívesen dolgoznak a nemzetközi marketing cégek márkamenedzsment, az értékesítés strategizing és PR.

 

Keresztül Masterstudies programok vannak lehetőségek egyaránt on-campus és online tanulás. Online tanfolyamok a hallgatók rugalmasságot a munka körül a foglalkoztatás és a zsúfolt menetrend. Továbbá, ez ad a diákok hozzáférést osztályok, amikor lehet, hogy nem élnek elég közel, hogy vegyenek részt az intézmény a megfelelő programot. Internet-alapú tanulás egy nagyszerű módja annak, hogy pénzt keres egy MBA értékesítési és marketing, valamint fokozza a karrierjét. Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.

Mutass többet

Master in Business Administration with Specialization in Marketing and Sales

Universidad Ana G. Méndez
Campus Nappali February 2018 Puerto Rico Puerto Rico (US) Online

[+]

MBA-k Marketing és Értékesítés MBA. kezelő szervezetek Technológia és információ menedzsment Marketing Menedzsment Vezetői Pénzügy * Szolgáltatások Marketing [-]

MBA Nemzetközi Szállodai Menedzsment Szakirányú értékesítési és E-marketing

Vatel Switzerland - International Business School Hotel & Tourism Management
Campus Nappali 2 év February 2018 Svájc Martigny

Ez a specializáció lehetővé teszi a diákok, hogy pontosan és alkalmazkodni a jelenlegi trendek előrejelzésére újak különböző témák: e-marketing, a tárgyalások és reklám bejelentések, az új média menedzsment és a szociális hálózati ... tehát nemcsak a vendéglátó ipar, hanem a turizmus. [+]

MBA International Hotel Management szakirányú Sales & e-Marketing • Brüsszel (Belgium)

Az elmúlt tíz évben, változások az új technológiák hatással voltak a fogyasztók vásárlási szokásait, valamint az utat látják márkák. A vendéglátás és a turizmus területeken sem kivételek ez alól a szabály és a szállodai és idegenforgalmi vezetők, hogy még egy pillantást a marketing stratégiák, márkanév célokat és forgalmazása a termékek és szolgáltatások révén a mai új média. Ez a specializáció lehetővé teszi a diákok, hogy pontosan és alkalmazkodni a jelenlegi trendek előrejelzésére újak különböző témák: e-marketing, a tárgyalások és reklám bejelentések, az új média menedzsment és a szociális hálózati ... tehát nemcsak a vendéglátó ipar, hanem a turizmus.... [-]