Filter
MBA
Tunézia A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Marketing MBA MBA-k Keresése Tunéziában 2019

MBA áll a Master in Business Administration, és egy program tanterv, amely megfelelő alapot nyújt az alapvető fogalmak az üzleti, beleértve a menedzsment, pénzügy, a gazdaság, az értékesítés, marketing, emberi erőforrás menedzsment, és az ellátási lánc menedzsment.

A Marketing MBA egy olyan mesterképzés, melynek fókusza a marketing és a reklámipar tanulmányozása. A hosszú és sikeres marketing pályafutások záloga az alábbi szemináriumokat és előadásokat is kínáló tanterv, amely intézményenként változhat: közösségi média stratégiák, piackutatás, reklámipari elvek és stratégiák valamint kommunikáció.

Tunézia, hivatalosan a Tunéziai Köztársaság, a legkisebb ország Észak-Afrikában. Ez a Maghreb ország által határolt Algéria a nyugati, Líbia a délkeleti és a Földközi-tenger északi és keleti. Az egyetemi szintű Tunéziában az első ciklusban a tanulmányok tudományos patak két év, ami oda a diploma d'Etudes Universitaires du Premier Cycle.

A Legjobb Marketing MBA Üzleti Ügyviteli Mesterek Tunéziában 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Marketing MBA, Tunézia

Diplomák
Helyszín
Tunézia
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Europe de COM

Résztvevõkbõl az MBA program személyes és szakmai készségek, valamint számos várakozásokat. Mint ilyen, az MBA program kínál kiegészítő képzést a különböző területek (pl ... [+]

Résztvevõkbõl az MBA program személyes és szakmai készségek, valamint számos várakozásokat. Mint ilyen, az MBA program kínál kiegészítő képzést a különböző területek (pl közgazdaságtan, marketing, pénzügy, számvitel, stratégia, technológia) és fejlődési lehetőséget vezetői etika az egyén, a csapatmunka nemzetközi, multikulturális és az új fejlesztési lehetőségeket.

Képzési célok (képességek, szakértelem, tudás)

Ez persze lehetővé teszi a diák / a:

Azonosítása és kihasználni az összes ismeretek, módszerek, technikák és eszközök szükségesek a gyakorlat foglalkozások Marketing Fedezze fel a különböző média és marketing kommunikáció Tanulás kommunikálni külső vagy belső a szervezet Megértése a piacon, amelyben a fenyegetések szakmai fejlődik Vezetés marketing projekt teljes egészében Feltételek képzéshez való hozzáférés és előfeltételek ... [-]
Tunézia Tunis
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul