MBASTUDIES

Részidős Marketing menedzsment Üzleti Ügyviteli Mesterek 2020 Keresése

Masters of Business Administration (MBA) olyan posztgraduális program menedzsment, a saját bajnokság. Az MBA a hagyományos akadémiai ajánlatot menedzsment oktatás. Az egyetemek választ kérdéseire üzleti pontos és mély minősítés a jövőben, és modern vezetői alapuló egységes címet. Gyakran rövidíthető MBA vagy MBA és szemben a Master of Science (MSc), vagy a Master of Arts (MA), hogy minden kétséget kizáróan mutat egy program csak.

Kérj Információt Részidős Marketing menedzsment MBA Diplomák 2020

4 Találatok Marketing menedzsment Filter

Master of Business Administration

American Tech and Management University
On-line Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 12 - 18 hónap Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Pleasanton + 2 további

Az ATMU MBA gyorsított programja az elméleti tudás és a stratégiai alkalmazás közötti szakadék áthidalására törekszik, elsősorban a peer-learning és a helyszíni megvalósítás területén. A program végzős hallgatói ki vannak téve a funkcionális szervezet minden szükséges műveletének, beleértve, de nem kizárólagosan: marketing, pénzügy, számvitel, műveletek és emberi erőforrások. A globális, kézzel felvetett karok védelme alatt, mind a tudomány, mind pedig az iparág számára jelentős, valós élményt nyújtó hallgatók számára az ATMU hallgatók ki vannak téve az olyan szakértelemnek, amelyet a valódi készségek gyakorolnak.

MBA - szakosodott üzleti menedzsment és marketing

IMF Business School Portugal
On-line Részidős oktatás 720 órák Nyílt Beiratkozás Portugália Portugália Online

A szakértők a formáció az üzleti menedzsment szakemberek minden specialitások (humán erőforrás, marketing, stratégiai irányítása, üzleti, információs rendszerek, pénzügyi, stb), az IMF Business School együttműködve a University Camilo José Cela, bemutatja az MBA kereskedelmi és Marketing, amely részletesen tanulmányozták minden szempontból szükséges lesz a kereskedelmi igazgató és marketing, melyik elemet figyelembe kell venni, hogy a legjobb kereskedelmi ajánlatot a társaság, hogy elérje az ügyfél közvetlen módon vagy a forgalmazók.

Online MBA marketing menedzsment

GBSB Global Business School - Online programs
On-line Nappali Részidős oktatás 9 hónap Nyílt Beiratkozás Spanyolország Spanyolország Online Madrid + 2 további

Az online MBA marketing menedzsmentben tanítják a diákokat a globális piaci trendekről, a marketing stratégiákról, az innovatív marketingkommunikációról, a piackutatásról, a termékfejlesztésről, a márka menedzsmentről és a promóciókról.

Online MBA marketing menedzsment és nemzetközi üzlet

Central European Management Institute (CEMI)
On-line Részidős oktatás 1 év Március 2020 Csehország Prága

A CEMI marketingmenedzsment és nemzetközi üzleti programja minden olyan menedzser számára alkalmas, akik a nemzetközi üzleti és marketing tevékenységekkel foglalkoznak bármilyen méretű és területen működő vállalkozásban. Ez egy két féléves program, angolul tanítják, teljesen online. 10 tanulmányi modult tartalmaz.