MBASTUDIES.HU

Marketing Üzleti Ügyviteli Mesterek Összevetése Észak Amerika 2019

Masters of Business Administration (MBA) olyan posztgraduális program menedzsment, a saját bajnokság. Az MBA a hagyományos akadémiai ajánlatot menedzsment oktatás. Az egyetemek választ kérdéseire üzleti pontos és mély minősítés a jövőben, és modern vezetői alapuló egységes címet. Gyakran rövidíthető MBA vagy MBA és szemben a Master of Science (MSc), vagy a Master of Arts (MA), hogy minden kétséget kizáróan mutat egy program csak.

A belföldi civilizációk modern birodalmak, Észak-Amerikában rengeteg gyakorlati oktatási lehetőségeket kínálnak a tudósok. Töltött egy sor különböző kultúrák, a diákok önképzésre jól lekerekített módon.

Marketing MBA-k Áttekintése Észak Amerika 2019

21 Találatok Marketing, Észak Amerika Filter

Master of Business Administration (MBA): hangsúly az e-marketing

National American University
Campus Nappali Részidős oktatás September 2019 Amerikai Egyesült Államok Austin

Az E-marketing koncentrációval rendelkező diplomások pályafutást nyújthatnak az e-kereskedelemben, az online marketingben és a közösségi média marketingben. Az ONET Online szerint az e-marketing, mint például az internetes marketing szakemberek és az e-kereskedelem marketing menedzsereinek pozíciói világos kilátásokkal rendelkeznek az erős foglalkoztatás növekedésével és a magas fizetési bérekkel. Az E-marketing tanterv tartalmazza a tanfolyamokat a SEO / SEM, a szociális média marketing és az e-kereskedelem területén. Fókuszban van a mobileszközökön keresztüli marketing is.

MBA Marketing

HOFSTRA UNIVERSITY
Campus Nappali Részidős oktatás September 2019 Amerikai Egyesült Államok Hempstead

Az MBA program felkészíti a tanulókat a vezetői pozíciókat a különböző szervezetek. A program épít az alapvető üzleti kompetenciák és funkcionális specializáció kölcsönöz a diákok döntés elemzés készségek és stratégiai szempontból az üzleti problémákat.

MBA - online marketing

Averett University Online
On-line Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Danville

Emeli a marketing ismeretek lépést tartani a mai globális üzleti kihívásokra online MBA Marketing. Keress a Master of Business Administration a koncentráció Marketing (MBA-MKT).

MBA Marketing

Montclair State University
On-line Nappali Amerikai Egyesült Államok USA Online

2015-ben, közel $ 570.000.000.000 költöttek világszerte a reklám. Ez nem csoda, hogy a marketing pozíciókat a kereslet minden iparágban. Montclair State University kínál egy online MBA a Marketing specializáció, hogy nem csak épít az alapvető marketing koncepciók, hanem lehetővé teszi a hallgatók, hogy fejlesszék a kommunikációs készségek szükségesek, hogy hatékonyan elérni a megcélzott piacokon modern környezetben.

Digitális transzformáció MBA online kezelése (ISG EPITA)

IONISx
On-line Részidős oktatás 18 hónapok Nyílt Beiratkozás Franciaország France Online Algéria Algeria Online Belgium Belgium Online Kanada Canada Online Kongói Köztársaság Congo ROC (Brazzaville) Online Elefántcsontpart Cote d'Ivoire Online Francia Guyana French Guiana Online Francia Polinézia French Polynesia Online Gabon Gabon Online Libanon Lebanon Online Liechtenstein Liechtenstein Online Luxemburg Luxembourg Online Madagaszkár Madagascar Online Martinique Martinique Online Mauritius Mauritius Online Niger Niger Online Réunion Reunion Online Svájc Switzerland Online + 34 további

A gazdaság digitális és globális átalakulásának stratégiai kihívásait fejlessze ki, és dolgozzon ki egy 360 ° -os elképzelést a vállalat számára a magasság elérése érdekében.

Egyéves MBA értékesítési és marketing (online)

Pebble Hills University
On-line Részidős oktatás 1 - 3 év Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok USA Online

Az MBA a nemzetközileg elismert, mint a legmegfelelőbb képesítéssel felkészülni üzletemberek a sikeres karriert a senior káderek a organisations.An MBA javítja a vezetési ismeretek a résztvevők és innovatív tanulmány témák kinyit az új ismereteket, hogy vezeti a fejlődő vezetők kreatív módon játszani határozott értéknövelő szerepe a szervezeten belül.

MBA Marketing

Tiffin University
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 5 félév September 2019 Amerikai Egyesült Államok Tiffin + 2 további

A Marketing koncentráció biztosít a hallgatók korszerű ismeretek marketing termékek és szolgáltatások. A diákok meg fogja vizsgálni a gyakorlatok és technikák

Az üzleti adminisztráció / marketing mestere

University of Phoenix Online
On-line Nappali Részidős oktatás 2 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok Phoenix + 1 további

A Master of Business Administration / Marketing program célja, hogy fokozza a menedzsment készségek hallgatók kell hatékonyan működni belül egy marketing szervezet.

MBA-koncentráció marketing

Columbia Southern University
On-line Részidős oktatás September 2019 Amerikai Egyesült Államok Orange Beach

Ha szeretné, hogy vezet, hogy teljesítse a látását, és a különbség nagyobb léptékben, CSU MBA nyújt Önnek nem csak a hitelesítő adatokat, hanem néhány, a leginkább hatékony szellemi eszközöket meg kell elérnie álmai.

Mester üzleti Adminisztráció és Menedzsment Digitális Marketing (MBA)

UNIR - Mexico
On-line Nappali 18 hónapok October 2019 Mexikó Mexico City

A digitális marketinggel foglalkozó MBA-nál mind az elméletileg, mind a gyakorlatilag elérhetõ összes eszközzel hozzáférhetõvé válik, amellyel stratégiai elképzelést szerezhet az üzleti életben, fejleszti vezetõi készségeit és vezetõ készségeket és vállalkozói kezdeményezéseket biztosít.

MBA marketing menedzsment

Exeed School of Business and Finance
Campus On-line 1 év September 2019 Egyesült Arab Emírségek Sharjah Omán Oman Online Szaúd-Arábia Saudi Arabia Online Szingapúr Singapore Online Bahrein Bahrain Online India India Online Dubai Kanada Canada Online Nigéria Nigeria Online Mumbai Bengaluru Abu Dhabi Malajzia Malaysia Online Egyesült Királyság London Riyadh Jeddah Dammam + 25 további

Az egyéves MBA (Master of Business Administration) a Marketing Menedzsment egy átfogó program célja a marketing szakemberek, akik várják, hogy egy nagy karrier a marketing területén.

Master of Business Administration - Fort Hays Állami Egyetem

Exeed School of Business and Finance
Campus On-line Nappali September 2019 Egyesült Arab Emírségek Sharjah Omán Oman Online Szaúd-Arábia Saudi Arabia Online Szingapúr Singapore Online Bahrein Bahrain Online India India Online Dubai Kanada Canada Online Nigéria Nigeria Online Mumbai Bengaluru Abu Dhabi Malajzia Malaysia Online Egyesült Királyság London Riyadh Jeddah Dammam + 25 további

Egy globálisan akkreditált MBA program egy felsőbb amerikai egyetemen. Több szakterület kiválasztásának rugalmassága és a specializáció kiválasztása a marketing, pénzügy, műveletek, egészségügy, oktatás és technológia között.

MBA koncentráció a marketingben

William Paterson University of New Jersey
Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Wayne

A marketing koncentráció ötvözi a vezető marketing elveket a modern technológiával és eszközökkel, hogy felkészítsük a diplomásokat, hogy marketingvezetők legyenek.

Penn state smeal mba - marketing

Smeal College of Business, Penn State
Campus Nappali 2 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok State College

A Penn State Smeal marketingkoncentráció olyan kurzusokat tartalmaz, amelyek célja a fogyasztói magatartás, a márkafejlesztés és a méltányosság, a stratégiai menedzsment és a kommunikáció keretének, valamint a marketing funkciók és folyamatok fokozására szolgáló ismeretek bővítése.

MBA marketing és reklámkoncentráció

University of Saint Mary Online
On-line Részidős oktatás 1 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok Leavenworth

Testreszabhatja gyorsított, online MBA fokozatát koncentrálva a marketing és a reklámkezelés terén. Ez a koncentráció felderíti az ideológiát, amely hatékonyan motiválja a csapattagokat, hogy ötleteket szerezzenek a rajztábláról a piacra. Kevesebb, mint 1 éves, akkor kereshet az IACBE akkreditált, online MBA-t a Saint Mary Egyetemen, és megvalósíthatja céljait.