MBASTUDIES

Részidős Marketing MBA Képzések Keresése az Amerikai Egyesült Államokban 2020

Az üzleti ügyviteli mester (MBA) megszerzéséhez teljesíteni kell egy üzleti iskola egyetemi képzésnek követelményeit. Sok intézmény kínál nappali, részidős vagy online tanulási lehetőségeket az üzleti menedzsment képzés keretében.

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel A Legjobb Részidős Marketing MBA Diplomák az Amerikai Egyesült Államokban 2020

16 Találatok Marketing, Amerikai Egyesült Államok Filter

Rugalmas MBA - Marketing

Johns Hopkins Carey Business School – Online and On-site
Campus On-line Részidős oktatás 33 hónap Augusztus 2020 Amerikai Egyesült Államok Baltimore + 1 további

Rugalmas MBA marketingkoncentrációval - Online

Master of Business Administration

American Tech and Management University
On-line Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 12 - 18 hónap Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Pleasanton + 2 további

Az ATMU MBA gyorsított programja az elméleti tudás és a stratégiai alkalmazás közötti szakadék áthidalására törekszik, elsősorban a peer-learning és a helyszíni megvalósítás területén. A program végzős hallgatói ki vannak téve a funkcionális szervezet minden szükséges műveletének, beleértve, de nem kizárólagosan: marketing, pénzügy, számvitel, műveletek és emberi erőforrások. A globális, kézzel felvetett karok védelme alatt, mind a tudomány, mind pedig az iparág számára jelentős, valós élményt nyújtó hallgatók számára az ATMU hallgatók ki vannak téve az olyan szakértelemnek, amelyet a valódi készségek gyakorolnak.

Master of Business Administration (MBA): hangsúly az e-marketing

National American University
Campus Nappali Részidős oktatás Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Austin

Az E-marketing koncentrációval rendelkező diplomások pályafutást nyújthatnak az e-kereskedelemben, az online marketingben és a közösségi média marketingben. Az ONET Online szerint az e-marketing, mint például az internetes marketing szakemberek és az e-kereskedelem marketing menedzsereinek pozíciói világos kilátásokkal rendelkeznek az erős foglalkoztatás növekedésével és a magas fizetési bérekkel. Az E-marketing tanterv tartalmazza a tanfolyamokat a SEO / SEM, a szociális média marketing és az e-kereskedelem területén. Fókuszban van a mobileszközökön keresztüli marketing is.

MBA in Marketing

Northwest Missouri State University
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Maryville + 1 további

Egyéves MBA értékesítési és marketing (online)

Pebble Hills University
On-line Részidős oktatás 1 - 3 év Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok USA Online

Az MBA a nemzetközileg elismert, mint a legmegfelelőbb képesítéssel felkészülni üzletemberek a sikeres karriert a senior káderek a organisations.An MBA javítja a vezetési ismeretek a résztvevők és innovatív tanulmány témák kinyit az új ismereteket, hogy vezeti a fejlődő vezetők kreatív módon játszani határozott értéknövelő szerepe a szervezeten belül.

MBA Marketing

Tiffin University
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 5 félévek Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Délebéd + 2 további

A Marketing koncentráció biztosít a hallgatók korszerű ismeretek marketing termékek és szolgáltatások. A diákok meg fogja vizsgálni a gyakorlatok és technikák

Az üzleti adminisztráció / marketing mestere

University of Phoenix Online
On-line Nappali Részidős oktatás 2 év Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Főnix + 1 további

A Master of Business Administration / Marketing program célja, hogy fokozza a menedzsment készségek hallgatók kell hatékonyan működni belül egy marketing szervezet.

MBA-koncentráció marketing

Columbia Southern University
On-line Részidős oktatás Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Orange Beach

Ha szeretné, hogy vezet, hogy teljesítse a látását, és a különbség nagyobb léptékben, CSU MBA nyújt Önnek nem csak a hitelesítő adatokat, hanem néhány, a leginkább hatékony szellemi eszközöket meg kell elérnie álmai.

Master of Business Administration - Marketing

Winthrop University Online
On-line Részidős oktatás Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Rock Hill

A Winthrop University online üzleti adminisztrációjának Master (MBA) programja, amelynek koncentrációja a marketing, olyan témákat tár fel, amelyek közé tartozik a globális versenyképesség, az e-kereskedelem, az üzleti terv készítése, a vásárlói viselkedés, a marketing kutatás és más marketing témák. Sok diplomások olyan szervezeteknél dolgoznak, mint reklámügynökségek és vállalati marketing osztályok.

MBA marketing és reklámkoncentráció

University of Saint Mary Online
On-line Részidős oktatás 1 év Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Leavenworth

Testreszabhatja gyorsított, online MBA fokozatát koncentrálva a marketing és a reklámkezelés terén. Ez a koncentráció felderíti az ideológiát, amely hatékonyan motiválja a csapattagokat, hogy ötleteket szerezzenek a rajztábláról a piacra. Kevesebb, mint 1 éves, akkor kereshet az IACBE akkreditált, online MBA-t a Saint Mary Egyetemen, és megvalósíthatja céljait.

Master Of Business Administration (MBA)

North Dakota State University
Campus Részidős oktatás 4 - 8 félévek Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Fargo

MBA programunk ötvözi a minőséget, a kényelmet és a rugalmasságot egy megfizethető csomagra, amely az Ön számára szabott. Minden MBA kurzus hetente egy este egy héten, 8 hetes ülésen kerül megrendezésre. A programnak 30 kreditet kell teljesítenie: nyolc 2-hiteles alaptanfolyamot és hét 2-kredit speciális kurzust olyan területeken, mint az üzleti elemzés; Digitális marketing

Master of Business Administration - Marketing

Seton Hall University Online
On-line Részidős oktatás 36 hónap Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok South Orange

Az online programok, mint például a Master of Business Administration, kínálunk egy intellektuális kihívást jelentő környezet, a valós élményt, és támogatja egy szoros kapcsolatban álló közösség, amely elindítja a nagyszerű elmék.

Master Of Business Administration (MBA)

Touro College
Campus Részidős oktatás 2 - 3 év Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok New York

MBA programunk felkészíti Önt gyakorlati vezetői készségekkel és fejlett ismeretekkel a vezetői pozíciókban.

Marketing MBA

Lynn University
Campus On-line Részidős oktatás 1 - 4 év Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Boca Raton + 1 további

Marketing marketing folytatásával megtanulhatja a nemzetközi marketing technikák és stratégiák legújabb trendjeit. Ugyanakkor ismerkedhet a legújabb és leghatékonyabb integrált marketing-módszerekkel, amelyekkel az új termékek és márkák bármelyik iparág élvonalába kerülhetnek. Azt is megtanulják, hogyan kell részt venni a globális gazdaságban, megvizsgálva, hogyan lehet a leghatékonyabban létrehozni a tengerentúli termékvonalakat és kezelni az új piacokon való bővüléseket.

MBA - Üzleti menedzsment és marketing szakirány

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 4 - 6 félévek Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Madison Teaneck + 3 további

Tovább a karriered következő szintjére! Oktatási célunk az alapvető üzleti készségek és a 21. századi siker szempontjából kritikus globális perspektívát egyesíti.