$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Menedzsment irányítás MBA Képzés Összevetése

Elérése a Master of Business Administration egy lenyűgöző eredmény. Csak az alapfokú végzettség után érhető el, a téma teljes és mély megértését mutatja, különösen a leendő munkáltatók számára. Mi az MBA az irányításban? A számviteli folyamatok bármely üzleti egységben nem csak a vállalkozás pénzügyi igényeinek feldolgozására szolgálnak, hanem a döntésh… Tovább

Elérése a Master of Business Administration egy lenyűgöző eredmény. Csak az alapfokú végzettség után érhető el, a téma teljes és mély megértését mutatja, különösen a leendő munkáltatók számára.

Mi az MBA az irányításban? A számviteli folyamatok bármely üzleti egységben nem csak a vállalkozás pénzügyi igényeinek feldolgozására szolgálnak, hanem a döntéshozatali folyamatokkal kapcsolatos információkhoz való hozzáadásra is, hogy a vállalkozás a legjobb eredményt érje el. Az irányítás ellenőrzése az a gyakorlat, hogy az információkat megfelelően felhasználja a döntéshozatal folyamatában bekövetkező változásokra, konkrét stratégiák és befolyásolók segítségével. Például, a költségkeret használata a menedzser teljesítményének méréséhez egy irányítási ellenőrzés hatása lenne.

Az ilyen program előnyei valószínűleg meghaladják a karrierjét és a személyes életedet. Valószínűleg számíthat arra, hogy elősegíti a hasznos képességeket, például pénzkezelést, időgazdálkodást és továbbfejlesztett szociális készségeket.

Az MBA a menedzsment kontroll változik a költség szerint a régió, ahol az iskola található, és az iskola is. A költségeket könnyebben kezelhetővé teheti, ha úgy dönt, hogy az online tantervbe helyezi az egyes osztályokat, nem pedig a hagyományos tantermi beállításokat. A program költségére vonatkozó konkrét információk közvetlenül az iskolából érhetők el.

A vezetés irányításában minden iparágban foglalkozik. Lehet, hogy a nagyvállalat vezérigazgatójaként dolgozik a finanszírozásban. Alternatív megoldásként előfordulhat, hogy a kis és nagyvállalatok alelnöke, elnöke vagy vezérigazgatója nyitva van Önnek mesterfokozattal. Azt is eldöntheti, hogy az emberi erőforrás igazgatója vagy a menedzsment vezetője.

Az iskolák világszerte ilyen programokat kínálnak az egyetemen és az interneten. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Grupo Tiradentes
Aracaju, Brazília

megfelelő óraszám; neves professzorok és szakértők a helyi piacon; infrastruktúra kompatibilis a szabvány követelmény az célközönség; gyakorlati tapasztalatok és a jelenléte a ... +

megfelelő óraszám; neves professzorok és szakértők a helyi piacon; infrastruktúra kompatibilis a szabvány követelmény az célközönség; gyakorlati tapasztalatok és a jelenléte a meghívott szakemberek egyes modulokat. -
MBA
Nappali
407 órák
Portuguese (Brazil)
márc. 2022
Campus