Filter
MBA
Amerikai Egyesült Államok Missouri Maryville A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Menedzsment tanulmányok MBA Képzések 2019 Összevetése az Amerikai Egyesült Maryville az Amerikai Egyesült Államokban

Az MBA néven ismert üzleti ügyviteli mester egy egyetemi diploma az üzleti menedzsment területén. Középpontjában a pénzügy, a számvitel, az emberi erőforrások és más üzleti témák állnak.

A Menedzsment MBA egy mesterdiploma, amelyet elsősorban a vezető üzleti pozícióra készülő hallgatóknak és szakembereknek szánnak. A képzések ötvözik a pénzügyet, az etikát, az emberi erőforrásokat a menedzseri és vezetői kurzusokkal.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Maryville a megye székhelye NODAWAY megyében. A felsőoktatási szolgáltatások közé tartozik az egyetemek és a műszaki főiskolákon. És a magasabb oktatási intézményekben van egy csomó a rekreációs létesítmények Maryville amely tíz parkok, hat baseball mezők, több futball klub, tét parkok és rengeteg festői szépsége.

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel Menedzsment tanulmányok MBA Diplomák az Amerikai Egyesült Maryville az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Menedzsment tanulmányok, Maryville

Diplomák
Helyszín
Amerikai Egyesült Államok
Missouri
Maryville
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Northwest Missouri State University

... [+]

MBA általános menedzsment hangsúly [-]
Amerikai Egyesült Államok Maryville
Augusztus 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul