MBASTUDIES.HU

4 Részidős Üzleti Ügyviteli Mester Mexikóban

Az üzleti ügyviteli mesterdiplomát (MBA) azok a hallgatók kapják, akik az üzleti világ különböző aspektusait feltáró tanulmányokat folytattak. Ilyen többek között a marketing, a pénzügy, a számvitel és az emberi erőforrások. Az MBA egyszerre jelent "professional", tehát szakmai és "terminal", tehát a tanulmányokat lezáró diplomát.

MBA vagy Master of Business Administration egy kétéves szak. Annak érdekében, hogy folytatni MBA hallgatók először kaptak Bachelor egy kapcsolódó területen. Egy MBA program, a diákok kapnak üzleti jellegű tanfolyam, amely minősítette azokat kell kezelni és működtetni a vállalkozások és cégek.

 

Mexikó az egyik leglátogatottabb turisztikai ország a világon. Az ország mind a trópusi és mérsékelt égövi a diákok a legjobb időt itt. Ha szeretne tanulni a tanfolyam a Nemzeti Autonóm Egyetem Mexikó, ez lesz a ragyogó élet sok szórakozás az országban is.

A Legjobb 4 Részidős MBA Képzés Mexikóban 2019/2020

Találat Filter

MBA - MBA

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
Campus Nappali Részidős oktatás 12 - 24 hónap Október 2019 Venezuela Caracas Panama Panama város Kína Shanghai Kolumbia Bogotá Franciaország Párizs Mexikó Buenavista Amerikai Egyesült Államok New Orleans + 13 további

MBA - Az MBA a tanulási tapasztalat, hogy át fogják alakítani a karrier, bővítse látókörét a fejlődés. Kínál élvonalbeli tudás ...

Master Of Business Administration (MBA)

ITESO - Universidad Jesuita de Guadalajara
Campus Nappali Részidős oktatás 5 - 6 félévek Január 2020 Mexikó Tlaquepaque + 1 további

Ez a fokozat szakmai formálást biztosít az üzleti vezetők számára, akiket érdekel a szervezetek fejlődésének és versenyképességének javítása. Elősegíti a vállalkozói attitűdöket, az egészséges kritikai gondolkodást, a folyamatos megoldások keresését és a legjobb piaci gyakorlatok átvételét.

EGADE - UNC MBA globális üzleti és stratégiai

EGADE Business School
Campus Nappali Részidős oktatás 1.5 - 2.5 év Szeptember 2020 Mexikó Monterrey + 1 további

A globális üzleti és stratégiai MBA kettős fokú és globális MBA program, amelyet a Charlotte-i Észak-karolinai egyetemen működő Belki Főiskolán (UNCC) közösen hoztak létre, amely két rangos üzleti iskola sikeres partnersége, amely a globális vezetők.

EGADE MBA

EGADE Business School
Campus Részidős oktatás 2 év Április 2020 Mexikó Mexikó város Monterrey Guadalajara Santiago de Querétaro Peru Lima + 5 további

Az EGADE MBA egy innovatív program, globális elismeréssel, amelyet a latin-amerikai vezető üzleti iskola fejlesztett ki, és amelyet az MBA Szövetség akkreditált a magas színvonalú szabványok, valamint a hallgatók és az öregdiákok páratlan tapasztalata alapján.