Filter
MBA
Monaco A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb MBA Diploma Összevetése Monacóban 2019/2020

Az MBA néven ismert üzleti ügyviteli mester egy egyetemi diploma az üzleti menedzsment területén. Középpontjában a pénzügy, a számvitel, az emberi erőforrások és más üzleti témák állnak.

A Master of Business Administration (MBA) kerül bemutatásra a diplomások befejezésekor két évvel a fejlett és speciális vizsgálatot olyan témakörökben, mint például az üzleti, menedzsment, pénzügy és számviteli. Kereseti MBA adhat diplomások versenyelőnyt élveznek más jelöltünk agresszív munkaerőpiacon.

 

Monaco, hivatalosan a Monacói Hercegség, egy szuverén városállam található a francia Riviérán Nyugat-Európában. Által határolt Franciaország három oldalról, az egyik oldalon határos a Földközi-tengerre.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb MBA Képzések Monacóban 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Monaco
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
International University of Monaco

Az intenzív 10 hónapos program, beleértve a gyakorlati Egyéni / Corporate projekt biztosítja az összes funkcionális és gyakorlati eszközöket kell szakszerűen kezelni funk ... [+]

A Legjobb Üzleti Ügyviteli Mesterek Monacóban 2019/2020. Mit fog kijutni a Full-time MBA a ium? A szilárd vezetői készségfejlesztés, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan termékennyé és magabiztos vezetők. A képesség, hogy működjenek együtt egy valóban nemzetközi környezetben. megtanulnak együttműködni, és vezet egy dinamikus és kiszámíthatatlan környezetben, az emberek a különböző régiók, kultúrák és hátterek. asszimilálni nem csak a kemény készségek, hanem a soft skills olyan alapvető gazdálkodási siker ma és holnap. általános ismerete menedzsment elmélet és gyakorlat, valamint a speciális iparági tudás a pénzügyek, a luxus és a vállalkozói szellem és az innováció menedzsment. egy életet megváltoztató tanulás és hálózati tapasztalat: új perspektívák, egy világméretű hálózat, valamint a folyamatban lévő lehetőségeket a szakmai fejlődésre és fejlesztésre. ÖN: ... [-]
Monaco Monaco-Ville
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
10 hónap
Campus
Bővebben magyarul