Filter
MBA
Motenegro A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Üzleti Ügyviteli Mester Összevetése Montenegróban 2019/2020

Az MBA néven ismert üzleti ügyviteli mester egy egyetemi diploma az üzleti menedzsment területén. Középpontjában a pénzügy, a számvitel, az emberi erőforrások és más üzleti témák állnak.

A Master of Business Administration, vagy MBA egy kétéves posztgraduális diploma, hogy az egyének folytatni, miután megszerezte a Bachelor. Kereseti MBA segíthet diplomások megszerezzék a fontos ismeretek, készségek és tapasztalat, hogy el kell kezdeni a karrier a vállalati világban.

 

A kultúra Montenegró alakította ortodox, szláv és az Adriai-hatásokkal. A diákok ebben az országban is élvezni hozzáférés fontos kulturális és történelmi helyek. A hivatalos nyelv az országban van montenegrói, de a szerb beszéli a lakosság többsége.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb MBA-k Montenegróban 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Motenegro
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
University Mediterranean Podgorica

A posztgraduális tanulmányi program International MBA menedzsment, pénzügy és Agribusiness kínál multidiszciplináris tudás számos társadalomtudományok, különösen a menedz ... [+]

Az ötlet megszervezésére a tanulmányi program alaposan megvitatták a Tempus projekt DEBUT-M, amelynek résztvevői voltak a Debreceni Egyetem (Magyarország), Budapest Business School (Magyarország), Scottish Agricultural College (Egyesült Királyság) és Wageningen Egyetem (Hollandia ). A tanárok és kutatók az összes felsorolt ​​egyetem készítésében vett részt az egyes kurzusok, valamint végrehajtása során a kísérleti képzés, amely az azonos témák felsorolt ​​ezt az alkalmazást. A javasolt program kompatibilis a posztgraduális tanulmányok kínált nemzetközi keret - a Nemzetközi MBA Hálózat Agrárgazdasági és kereskedelem. A hálózat gyűjti a 16 európai egyetemek, valamint az USA-ban és a fő cél az, hogy a szabványok felállítására, a magas minőségű rendszer, amely elismerte, minden részt vevő országban. Az egyetemek a Hálózat: Wageningen Egyetem; Skót Mezőgazdasági Főiskola; Cseh Agrártudományi Egyetem, Prága; Varsói Mezőgazdasági Egyetem; University College Cork; University of Wolverhampton; Berlini Humboldt Egyetemen; Debreceni Egyetem; Arkansas State University; Agrártudományi Egyetem Ukrajna; Timiryazev Akadémia moszkvai; Budapest Business School; Hohenheim Egyetem; University of Kazan; Belgrádi Egyetem; Zágrábi Egyetem és a University "mediterrán" Podgorica. Tanulási eredmény A posztgraduális tanulmányi program International MBA Menedzsment, Pénzügyi és Agribusiness kínál multidiszciplináris ismeretekkel számos társadalomtudományok, elsősorban vezetői, pénzügyi, közgazdasági, marketing és az agráripar. Befejezése után a diplomások a program képes lesz:... [-]

Motenegro Podgorica
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul