Filter
MBA
Németország Lüneburg A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb MBA Diplomák az Amerikai Egyesült Lüneburg Németországban 2019

Az üzleti ügyviteli mester (MBA) megszerzéséhez teljesíteni kell egy üzleti iskola egyetemi képzésnek követelményeit. Sok intézmény kínál nappali, részidős vagy online tanulási lehetőségeket az üzleti menedzsment képzés keretében.

MBA vagy Master of Business Administration egy kétéves szak. Annak érdekében, hogy folytatni MBA hallgatók először kaptak Bachelor egy kapcsolódó területen. Egy MBA program, a diákok kapnak üzleti jellegű tanfolyam, amely minősítette azokat kell kezelni és működtetni a vállalkozások és cégek.

 

Németország, hivatalosan a Német Szövetségi Köztársaság, a szövetségi parlamentáris köztársaság nyugat-Közép-Európában. Az ország áll, 16 állam, és a főváros és egyben legnagyobb városa Berlin.

Üzleti Tanulmányok az Amerikai Egyesült Lüneburg Megtekintése Németországban 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Németország
Lüneburg
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Leuphana University of Luneburg

Az MBA Fenntarthatósági Menedzsment különböző témakörök és interdiszciplináris tanulmányi tartalmak, fenntartható fejlődés és vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR ... [+]

A Legjobb MBA Képzések az Amerikai Egyesült Lüneburg Németországban. Egy pillantásraFokozat: Master of Business Administration (MBA)Hatály: 60 vagy 90 kreditpontIdőtartam: 2 félév teljes munkaidőben vagy 4 félév extra foglalkozásOktatási nyelv: német, részben angolTanulási helyek: 50A tanulmány kezdete: márciusbanA jelentkezési határidő: szeptember 30-igKöltségek: a vizsgálati változattól függően, 15.770 euró (60 fő első diploma vagy mesterfokozat) vagy 19 680 euró (90 KP főiskolai végzettség 210 KP) (a formális módosítási határozat függvényében) plusz 200 euró félévi hozzájárulás félévenként ; Üzleti adminisztráció előzetes kurzus: 980 euróVezető: Prof. Dr. med. Stefan SchalteggerFenntarthatósági menedzsment - CSR - Vállalatirányítás... [-]
Németország Lüneburg
Március 2020
Angol,Német
Nappali
2 - 4 félévek
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul