MBASTUDIES.HU

33 Részidős MBA Képzés Németországban

Az MBA (Master of Business Administration) egy posztgraduális mértékben, hogy ítélik oda a diákoknak, akik már elsajátították a tanulmány az üzleti. Az MBA diplomát Úgy gondolják, hogy az egyik legrangosabb és legkeresettebb fok a világon.

MBA program célja a diákok, akik szeretnék, hogy tovább tudományos ismeretek és alkalmazza azokat a tényleges valós üzleti helyzetek. Ez vezet a diákokat, hogy tükrözze, és helyezze magát tekintve kiválasztják a jövőbeli karrierjük. Hallgatók szert széles körű megértéséhez a legfontosabb funkciója a különböző üzleti területek és használni ezeket a készségeket, hogy hozzájáruljanak a stratégiai irányt a vállalkozás.

Németország egy nagyszerű hely a nemzetközi scholarsand magas színvonalú felsőoktatás. Ennek értéke az iskolai végzettség javult a Németország 's erős gazdaság. Külföldi hallgatók élvezik kiváló életszínvonal egy biztonságos és megbízható környezetben. Berlin a fővárosa.

A Legjobb 33 Részidős Üzleti Ügyviteli Mester Németországban 2019/2020

Találat Filter

Részidős oktatás MBA program: International Business Management

Professional School of Business & Technology
Campus Nappali Részidős oktatás 2 - 4 félévek Kérj Információt Németország Kempten + 1 további

Olyan rugalmas és gyakorlatorientált MBA programot keres, amely támogatja Önt karrierjében? A Kempten MBA Nemzetközi Üzleti Menedzsment

MBA Wine, Sustainability & Sales

University of Applied Sciences Ludwigshafen am Rhein
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 4 félévek Kérj Információt Németország Ludwigshafen

Master of Business Administration (MBA) with an international approach and focus on sustainable management and sales concepts, using real-world examples from today's wine industry
The degree is state-recognized and accredited.

MBA with a specialism in Leadership Studies

University of Strathclyde Business School
Campus Nappali Részidős oktatás 24 - 36 hónap Augusztus 2020 Egyesült Királyság Glasgow Olaszország Milánó Németország München Kína Peking Franciaország Toulouse + 9 további

Célunk, hogy dolgozzon az igazgatók és a magas potenciális vezetők a kiemelkedő vezetői a saját speciális üzleti területeken. A program értékes azoknak a magán-, állami és önkéntes szektor.

Master of Business Administration (MBA)

SRH FernHochschule Riedlingen
On-line Részidős oktatás Október 2019 Németország Riedlingen

Az új mester szak in Business Administration, az SRH távoli középiskolában az elképzelést rugalmas távoktatási következetesen fejlődött: a ....

Üzleti Adminisztráció (MBA)

International Graduate Center - Hochschule Bremen
Campus Részidős oktatás 4 - 5 félévek Kérj Információt Németország Bremen

A nemzetközileg orientált Master Business Administration (MBA) lehetőséget nyújt Önnek vagy alkalmazottainak arra, hogy a részmunkaidő alatt munkakeresési és üzleti ismereteket szerezzenek a következő karrierlehetőséghez. Különösen a posztgraduális általános MBA célja a diplomások nem gazdasági első fokú programok.

MBA (Master Of Business Administration)

Grenoble Ecole de Management
Campus Nappali Részidős oktatás 2 év Szeptember 2020 Oroszország Moszkva Franciaország Grenoble Németország Berlin Grúzia Tbiliszi + 7 további

Az MBA 500 órás általános menedzsment programot kínál hármasan akkreditált Nemzetközi Üzleti Iskolában. MBA-t nagyban alkalmaznak a tartalomban, egy olyan csapat nyújtja, amely egyetemi szakembereket, menedzsereket és tanácsadókat foglal magában számos ágazatból.

Mester Program Technológiairányítás (MBA / MA)

NIT Northern Institute of Technology Management
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 24 hónap Október 2020 Németország Hamburg

Tegye meg a következő lépést a karrierjében! A NIT Master Program (MA / MBA) a Technology Management felkészíti Önt a felelős vezetési és irányítási feladatokra. A tartalmat kifejezetten a változó munkakörnyezet követelményeihez igazítják magas gyakorlati tapasztalat és projekt alapú tanulás révén.

Master of Business Administration

IUBH Fernstudium
On-line Nappali Részidős oktatás 2 - 6 félévek Nyílt Beiratkozás Németország Rossz Honnef + 1 további

A mi Master of Business Administration (MBA) távoktatási kurzus kínálunk Önnek az egyik leginkább innovatív és modern német és angol nyelvű távoktatási programok világszerte. A diplomamunka erős nemzetközi orientációja nyit lehetőséget a globális környezet fejlődésére.

MBA HR menedzsment és a tehetséggondozás

AKAD University
On-line Részidős oktatás 18 - 24 hónap Nyílt Beiratkozás Németország Németország Online

Érdekli őket a szakmai személyzet és a személyzet fejlesztés menedzsment, amellyel bővíteni szeretné az első egyetemi javított karrierlehetőségek? Akkor nyissa meg a saját tehetségét az MBA program „Talent Management” a AKAD University minden esélye kihívást vezetői pozíciókban.

MBA Vállalkozás és Innováció (MBA)

AKAD University
On-line Részidős oktatás 24 - 30 hónap Nyílt Beiratkozás Németország Németország Online

Az üzleti ötletet sikeres indításra szeretné fordítani? Munkahelyet szeretne bérelt vállalkozóként? Önnek az induló vállalkozások szakmai tanácsai izgalmas feladat az új üzleti területek megnyitása a célzott innováció révén, és egy jövedelmező üzlet kialakítása a nagy teljesítményű stratégiákkal? Ezután a "Vállalkozás és innováció - MBA" extra foglalkozású távoktatási program pontosan az Ön számára megfelelő dolog!

MBA Nemzetközi Egészségügyi Menedzsment (IHM)

Frankfurt School of Finance & Management
Campus Részidős oktatás 20 - 20 hónap Kérj Információt Németország Frankfurt

Frankfurt School részmunkaidős MBA-ja a Nemzetközi Egészségügyi Igazgatóságban az egészségügyi szakemberek számára működik, hogy alapos ismereteket szerezzen a nemzetközi egészségügyben. A program célja a felelős egészségügyi vezetők fejlesztése és azok gyakorlati üzleti készségekkel, fejlett vállalkozói készségekkel, vezetői szakértelemmel és integritással való ellátására, annak érdekében, hogy elsajátítsák a kihívásokat egy globalizált egészségügyi szektorban.

Berlin MBA

Berlin School of Economics & Law
Campus Nappali Részidős oktatás 15 - 24 hónap Szeptember 2020 Németország Berlin + 1 további

A berlini MBA különböző szakosodási lehetőségeivel szakmailag és személyesen felkészül a vezetői feladatokra a nemzetközi vállalati gyakorlatban, bővíti a karrierlehetőségeket, és így lehetővé teszi az egyéni karriertevékenységek következetes elérését. A berlini MBA, amelyet a nemzetközileg elismert akkreditációs ügynökség AMBA (Association of MBAs) jóváhagyásának pecséttel szerzett, teljes munkaidőben (15 hónap) és részmunkaidőben (24 hónap) is tanulmányozható.

Csr-ngo-menedzsment (MBA)

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Campus Nappali Részidős oktatás 18 hónap Kérj Információt Németország Rheinbach + 1 további

A FIBAA akkreditált mesterképzés egyedülálló vezetési és irányítási programot, hogy felkészítse a tanulókat a karrier egy civil szervezet.

Master Of Business Administration (MBA)

University of Applied Sciences Europe
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 3 félévek Kérj Információt Németország Berlin Iserlohn Hamburg + 2 további

A digitalizálás, a globalizáció és a megnövekedett fenntarthatóság iránti igény kihívásokat jelentenek a vállalatok számára ma. Szüksége van képzett szakemberekre és vezetőkre, akik meghatározzák és végrehajtják az innovatív és jövőorientált üzleti modelleket. A vezető sikere szempontjából döntő jelentőségű az, hogy készen áll-e vállalni a felelősséget és új területeket nyitni. A hálózatkezelésről és a személyes növekedésről szól a munka világában 4.0. Pályakezdőként képes lesz reagálni a globális és a digitális piac kihívásaira, ösztönözni az innovációt és vezetni a csapatokat. Definiálja üzleti szakértelmét és tanulmányozza az oktatás minőségét az első 10 német egyetemen.

MBA megújuló energiaforrások

Renewables Academy AG (RENAC)
On-line Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 5 félévek Október 2019 Németország Berlin + 1 további

Az online mesterképzés MBA Renewables egy Master of Business Administration, amelynek középpontjában a megújuló energia és az energiahatékonyság.