close

Szűrők

Lásd a találatokat

Üzleti Tanulmányok az Amerikai Egyesült Rheinbach Németországban 2021

A diákok gyakran vajon a döntést, hogy kilépnek a vállalati világban, és csatlakozzanak egy drága MBA bölcs volt. Egészen a közelmúltig, a legnehezebb része az MBA már-már elfogadta a legjobb üzleti iskola. Miután az MBA volt egyenértékű a két-és fél-négy év extra minősítés tapasztalat. Az ezekben az időkben, hogy rájössz, a valódi értékét egy MBA.Németország,… Tovább

A diákok gyakran vajon a döntést, hogy kilépnek a vállalati világban, és csatlakozzanak egy drága MBA bölcs volt. Egészen a közelmúltig, a legnehezebb része az MBA már-már elfogadta a legjobb üzleti iskola. Miután az MBA volt egyenértékű a két-és fél-négy év extra minősítés tapasztalat. Az ezekben az időkben, hogy rájössz, a valódi értékét egy MBA.

Németország, hivatalosan a Német Szövetségi Köztársaság, a szövetségi parlamentáris köztársaság nyugat-Közép-Európában. Az ország áll, 16 állam, és a főváros és egyben legnagyobb városa Berlin.

Található az állam Észak-Rajna-Vesztfália németországi Rheinbach város. A lakosok több mint 27 000 lakos. Rheinbach ad otthont a University of Applied Sciences Bonn-Rhein-Sieg.

MBA Diplomák az Amerikai Egyesült Rheinbach Megtekintése Németországban 2021

Kevesebb
További információ Németországban folytatott tanulmányokról
format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Rheinbach, Németország

Az AQAS által akkreditált mesterképzés egyedülálló vezetési és menedzsment programot kínál, hogy felkészítse a hallgatókat civil szervezetek karrierjére.

Az AQAS által akkreditált mesterképzés egyedülálló vezetési és menedzsment programot kínál, hogy felkészítse a hallgatókat civil szervezetek karrierjére. -
MBA
Nappali
Részidős
18 - 30 hónap
Angol
okt. 2021
Campus