MBA

Általános információk

Program leírás

Gyorsítsa fel karrierjét egy koncentrált tanulmányi és személyes fejlődés időszakával.

Ön ambiciózus szakember, aki arra törekszik, hogy előrelépjen a felső vezetésbe, és pozitív üzleti változásokat vezessen? Ha ez így hangzik, akkor a Cardiff MBA egy nagyszerű következő lépés.

Bármi legyen is a vezetői háttér, kínálunk egy olyan kihívást jelentő tapasztalatot, amely kiterjeszti és támogatja Önt, fejleszti üzleti ismereteit, növeli öntudatosságát és növeli képességét hatékony és inspiráló vezetőként.

A Cardiff MBA-t olyan releváns munkatapasztalattal rendelkező emberek számára tervezték, akik arra törekszenek, hogy fókuszált tanulmányi és személyes fejlődésük során felgyorsítsák az idősebb vezetői szerepkörökbe való áttérést. A program olyan kihívást jelentő tapasztalatokat kínál, amelyek kiterjesztik és támogatják a különböző háttérrel rendelkező vezetőket, akik pozitív üzleti változást akarnak ösztönözni. Fejleszti üzleti ismereteit, növeli önismeretét és erősíti képességét hatékony és inspiráló vezetőként. A döntéshozatal szélesebb körű kereskedelmi, társadalmi és környezeti hatásait különféle gyakorlati összefüggésekben veszi figyelembe.

A Cardiff MBA segít változtatni.

Megkülönböztető jellegzetességek

 • Ugródeszka a Cardiff MBA programhoz és a tanulási közösséghez egyéni orientációs és csapatépítő programmal.
 • Karriertermelő szolgáltatás: Hozzáférés karrier tanácsadóhoz és személyi edzőhöz a személyre szabott szakmai fejlődéshez.
 • Egy egyedi, átfogó vezetői fejlesztési program, amely segít felmérni vezetői képességeit, kialakítani egy személyes fejlődési útját és felépíteni a kulcsfontosságú vezetői képességeket.
 • A Cardiff Connections hálózatépítési események, hozzáférés az üzleti vezetők és öregdiákok motivációiról és karrierválasztásukról szóló beszélgetések, valamint a vállalati látogatások révén segít az üzleti közösség részévé válni.
 • Nemzetközi tanulmányút, amely lehetőséget teremt arra, hogy ismeretlen környezetben tanulmányozza az üzleti gyakorlatot.
 • Kortárs integrált témák, amelyek minden modulon keresztül futnak, mint például a munka jövője, a felelős vezetés és a digitális átalakulás.
 • Lehetőség a társadalmi értelemben vett tanulmányi és tantervi tevékenységek révén a társadalom és a gazdaság megváltoztatásához.

A valós kihívások kezelésére tervezett értékelés:

 • Az üzleti stratégiai szimulátor kihívása
 • Az emberek kihívása
 • A Nemzetközi Tanácsadási Kihívás
 • Az innovációs kihívás
 • A nagy kihívás
 • A válságszimulációs kihívás

The Accelerator Project - válasz egy összetett, sokoldalú problémára, amelyet egy üzleti ügyfél okoz.

Felvételi kritériumok

A jelentkezőknek elvárniuk kell legalább egy 2: 1 (GPA 3.0 / 4.0) egyetemi szintű, elismert intézménytől, és legalább 3 éves releváns szakmai tapasztalattal. Az elfogadott szakképesítéssel és / vagy jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező nem diplomások szintén figyelembe vehetők.

Interjú folyamata: A kiválasztott jelentkezőket személyesen vagy a Skype segítségével meghallgatják, hogy meghatározzák munkatapasztalataik szintjét, a programra való alkalmasságukat és motivációjukat.

A jelentkezőknek, akiknek az első nyelve nem angol, legalább 7,0 IELTS-eredményt kell szerezni, mindegyik kategóriában 6,0 -val (vagy azzal egyenértékű angol nyelvű képesítéssel).

Szerkezet

A Cardiff MBA a hat kihívásközpontú modul sorozatára épül, amelyek keresztfunkcionális és cselekvés-alapú forgatókönyveken alapulnak, általában a munkahelyen. Számos téma biztosít integrációt a modulok között. Ide tartoznak a felelős vezetés, a digitális átalakulás és a munka jövője. A választás és a specializáció a modulokba ágyazódik. Például a 'Szembenéző nagy kihívások' modul lehetőséget nyújt arra, hogy egy olyan kihívásra összpontosítson, amely különösen fontos a jövőbeli karrierje szempontjából.

A kihívások kezeléséhez szükséges tanulást olyan magával ragadó blokkokban tapasztaljuk, amelyek célja a kíváncsiság ösztönzése, a vizsgálati folyamat tájékoztatása és a tanulás alkalmazásának megerősítése.

Ez a megközelítés gazdagító lehetőséget kínál a következőkre:

 • Többszörös és kiterjesztett tevékenységek használata a megértés javítása érdekében.
 • A hallgatói interakció a közös értelmezés támogatása érdekében.
 • Vezetett részletes vizsgálat.
 • Együttműködés a hallgatók és a program csapata között.
 • A betekintés és a fejlesztés gyakori áttekintése.
 • Összpontosított tanulás, nem pedig a több modul elvonzó igényei.
 • Strukturált önálló tanulás.

A kihívások között szerepel egy üzleti stratégia szimulációja, egy időben korlátozott megoldás egy felső vezetői csoport számára, egy innovatív üzleti megoldás kidolgozása és egy összetett, több érdekelt felet érintő kihívás. A Gyorsító Projekt egy valós projekt, amelyet vállalati ügyféllel együttműködve hajtanak végre egy jelentős stratégiai kérdés megoldásainak kidolgozására. A befejező modul ezután egy válságkezelési szimulációt alkalmaz a jelenlegi vezetési kihívások több aspektusának megfontolására. Ezenkívül előre látja a jövőbeli tájat és az ehhez szükséges átalakító változásokat.

Ez a magával ragadó kihívás-alapú struktúra négy egymással összefüggő területen javítja képességeit. Fogsz:

 • Fejleszteni kell az alapvető üzleti területek és folyamatok holisztikus megértését, ellentétes funkcionális, fegyelmi és kontextusbeli szempontok alapján.
 • Az elmélet és a gyakorlat integrálása a kritikus gondolkodás és a problémamegoldás előmozdítása érdekében.
 • Vegyen részt a stratégiai döntéshozatal komplex, dinamikus és kétértelmű természetében.
 • Szerezzen jobb betekintést személyes lehetőségeibe, és fejlessze fejlett vezetői képességeit.

A program teljes futtatása az MBA vezetői fejlesztési programja által nyújtott támogató tevékenységi csomag. Ezek közvetlenül foglalkoznak azokkal a személyes és szakmai készségekkel, amelyek ahhoz szükségesek, hogy hatékonyan teljesítsék az egyes kihívásokat és a karrierje következő szakaszában. Különös figyelmet fordítanak a rugalmasságra, a lelkesedésre, a felelősségre és a kapcsolatokra.

A bemutatott modulok a tipikus tanterv példái, és a 2020/21 tanév előtt felülvizsgálják őket. A végső modulokat 2020 szeptemberére teszik közzé.

Core modulok

A modul címe Modul kódja Credits
Globális kihívások és stratégiai döntéshozatal BST901 20 kredit
Az emberek perspektívái BST902 20 kredit
Pénzügyi és üzleti elemzés BST903 20 kredit
Kreativitás, innováció és vállalkozás BST904 20 kredit
Nagy kihívásokkal szembesülünk BST905 30 kredit
A gyorsító projekt BST906 40 kredit
Vezető változás és transzformáló jövők BST907 20 kredit
Vezetői fejlesztési program BST908 10 kredit

128695_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgIrányba / Unsplash

Tanulás és értékelés

Hogyan fogom tanítani?

Az aktív tanulási megközelítést beágyazza a Cardiff MBA. Hisszük, hogy a hatékony tanulás két dologon alapszik - az Ön részvételében a változatos és kihívásokkal teli tapasztalatokban, valamint az, hogy hogyan értelmezi ezeket a tapasztalatokat, mind egyénileg, mind másokkal együtt. Egy olyan csapat, amelybe több tudományág tudományos munkatársai, valamint a funkciók és ágazatok széles skáláját képviselő gyakorló szakemberek segítenek minden modulban. Ez tükrözi a munkahelyi gyakorlatot, és ösztönzi a különböző perspektívák kereszttámogatását.

Meg fogja tapasztalni, hogy a tanulás minden blokkja tevékenységek gazdag változatosságát foglalja magában, ideértve a vállalati látogatásokat, az iparági előadókat, az időben korlátozott kihívásokat, a szerepjátékokat és a szimulációkat. Mindegyik célja a meglévő megértés átgondolása és a kérdések különböző szemszögből történő feltárása. A diákkohorton belüli sokszínű háttér értékes hozzájárulást jelent.

Segítünk javítani a magasabb rendű reflektáló képességeinket, ideértve a megfigyelést, az elemzést és az szintézist, hogy átfogó következtetéseket készítsünk ezekről a tapasztalatokról.

Arra is ösztönözjük Önt, hogy gondolkodjon együtt társaikkal, tudósokkal és szakemberekkel, hogy megtámadja a meglévő tudásszerkezeteket, feltételezéseit, értékeit és készségeit. Ez lehetővé teszi azt is, hogy tárgyaljon és új betekintést nyújtson a vezetés és az üzleti gyakorlat természetébe, és kreatív válaszokat dolgozzon ki az üzleti problémákra.

Lehetősége lesz új ismeretek integrálására és alkalmazására, valamint a Vezetői Fejlesztési Műhelyek készségei, az egyes tanulási blokkokba ágyazott gyakorlati feladatokban, valamint a formális kurzuskezelési kihívásokra, amelyek körül az egyes modulok meg vannak tervezve.

Hogyan támogatják?

Az egyetem rengeteg támogatást kínál a posztgraduális hallgatók számára. Ezek tartalmazzák:

Tanulóközpont

A Learning Central az egyetem virtuális tanulási környezete. Az összes program- és modul anyagot itt közzéteszik, hogy a hallgatók az előadások előtt, alatt és után hozzáférhessenek hozzájuk.

könyvtárak

A résztvevők számára a könyvek, folyóiratok és adatbázisok különféle nyomtatott és elektronikus példányai állnak rendelkezésre. Az Aberconway könyvtár az üzleti iskola fő oldalán található, és további források állnak rendelkezésre a campus többi könyvtárában. Számos folyóirat és könyv elektronikusan is elérhető.

Személyes oktatórendszer

Minden hallgatónak személyes oktatót kell kinevezni. Az akadémiai személyzet tagja áttekintést nyújt a tanulási és oktatási tapasztalatairól. Ha nehézségeket tapasztal, akkor személyes oktatója ott lesz, hogy meghallgassa és lehetőség szerint szakmai útmutatást nyújtson, vagy pedig irányítja Önt a megfelelő támogatási forráshoz.

A hallgatói tanácsadó szolgáltatás

Ingyenes, pártatlan, ítéletmentes és bizalmas szolgáltatást kínálnak a hallgatóknak személyes, pénzügyi és tudományos kérdések széles körében.

Fogyatékosság

Bizalmas tanácsokat és támogatást nyújtanak a fogyatékossággal élő, vagy speciális tanulási nehézségekkel küzdő (pl. Diszlexia) vagy hosszú távú egészségi állapotú hallgatók számára.

Tanácsadó szolgálat

A Cardiff University Tanácsadó Szolgálat lehetőséget biztosít az egyetemi közösség tagjai számára olyan kérdések megvizsgálására, amelyek megakadályozzák számukra a teljes potenciál kiaknázását, és feltárja a változás lehetőségeit. A tanácsadási szolgáltatás bizalmas és ingyenes. Nemzetközi elismerést kapott az egyéni és csoportos tanácsadás kiválósági központjaként.

Hogyan értékelhetem?

A blokk program felépítése rengeteg lehetőséget kínál Önnek arra, hogy informálisan gondolkodjon a tanuláson és a fejlesztésen. Az egyes modulokba beépítik a rövid ismeretek / készségek áttekintését, hogy segítsék ellenőrizni az előrehaladást és javítsák a tanuláshoz való hozzáállását. Ez növeli a bizalmat és javítja a hivatalos értékelési feladatokhoz való hozzáállását.

A valósághű munkaproblémák képezik a formális modulértékelések alapját. Várhatóan kiterjesztett tudományos elmélkedéseket mutat be az egyes feladatokról, és tipikus üzleti formátumokat is elfogad az eredmények bemutatására, ideértve a szóbeli prezentációkat és az írásbeli jelentéseket is.

Az értékelési feladatok megkövetelik, hogy önként és egy csapat részeként dolgozzon, ugyanúgy, mint a munkahelyén.

Az összes hivatalos értékelést az egyes modulblokkokban kell elvégezni. Ez lehetővé teszi az értékelési feladatok sikeres végrehajtásához szükséges mélyebb konszolidációt és alkalmazást, az üzleti vezetők által elvégzett összetett munka alapján. Ez tükrözi a feladatok elvégzésének reális munkahelyi ütemtervét is.

Milyen készségeket fogok gyakorolni és fejleszteni?

A program tanulási eredményei leírják, hogy mit fog tenni a Cardiff University végzett tanulmánya eredményeként. Segítik megérteni, mire számítanak tőled.

A program tanulási eredményei az alábbiakban találhatók:

Tudás

A program sikeres befejezése után Ön képes lesz:

 • Használjon tudományalapú ismereteket és vezetői tapasztalatokat az összetett szervezeti problémák integrált megoldásainak megtervezéséhez.
 • Kritikusan értékelje a jelenlegi irányítási kereteket, modelleket, vitákat és bizonyítékokat, és integrálja a gyakorlatba.
 • Kritikusan értékelje az egymással ellentétes kutatási és tanácsadási készségeket a sokoldalú üzleti problémákkal való kapcsolatfelvétel érdekében.
 • Elemezze a komplex környezeti környezetet, amely a stratégiai döntéshozatalt szolgálja a szervezetekben és a gyakorlatban.
 • Mutassa be azoknak a kihívásoknak a holisztikus ismereteit, amelyekkel a vállalkozások mind gazdasági, mind társadalmi hozzájárulással szembesülnek.

Szellemi készségek:

A program sikeres befejezése után Ön képes lesz:

 • Keresse meg és megkülönböztesse egymást a versengő kutatási források és a konzultációs bizonyítékok között.
 • Elemezze az elsődleges adatok és kezelési információk előállításának módszereit.
 • Kritikusan elemezze és szintetizálja az ellentétes perspektívákat és azokat alátámasztó bizonyítékokat.
 • Integrálja az elméletet és a változatos munkatapasztalatokat.
 • Kényszerítő érvek kidolgozása az életképes és kreatív cselekvési tervek támogatására, a közönség széles skálájának meggyőzésére és ismertetésére.

Szakmai gyakorlati készségek:

A program sikeres befejezése után Ön képes lesz:

 • Értékelje az elmélet és a gyakorlat gyakorlati alkalmazását, hogy a strukturálatlan problémákra gyakorlati alapú megoldásokat hozzon létre.
 • Mutassa be a proaktivitást és a kezdeményezési képességet
 • Mutassa be a felelősségteljes és etikus vezetést.
 • Azonosítsa és kezelje a személyes és szakmai fejlesztési igényeket.
 • Hiteles módszerek kidolgozása az elsődleges adatok gyűjtésére.
 • Képes döntéseket hozni kihívásokkal teli helyzetekben.
 • Hatékony munka egy vezetői csapatban.

Átruházható / kulcsfontosságú készségek:

A program sikeres befejezése után Ön képes lesz:

 • Kreatív módon oldja meg a problémákat.
 • Kommunikáljon a különféle közönségekkel a média számos területén.
 • Mutassa be az önreflexiót és az öntudatot.
 • Dolgozzon önállóan és együttműködésben.
 • Használjon digitális technológiát.
 • Kezelje saját és mások.

Karrier kilátások

Ezt a programot azok számára tervezték, akik már vannak tapasztalattal. A program sikeres teljesítése lehetővé teszi, hogy felsőbb pozíciókra jelentkezzen, vagy átalakító karrierváltást kérjen.

Tandíj

 • Egyesült Királyság és EU hallgatók: 19 950 £
 • Az EU-n kívüli hallgatóknak: £ 27 650
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience fo ... Tovább

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience for our students. Kevesebb