MBA

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Egy londoni MBA megszerzése intenzív kéthetes tanulmányi időszakkal New Yorkban *

London szívében, az életet megváltoztató MBA program kínál a diplomások lehetőséget a nemzetközi vezetői képesítés, a tanulmányi időszakok New York * és Glasgow.

  • Tanuljon MBA-t Londonba 10 000 fontért
  • A költségek tartalmazzák a kéthetes intenzív tanulmányi időszakot New Yorkban * és további tanulmányokat Glasgow-ban
  • Vegyen részt Londonban székhellyel rendelkező üzleti vezetők mesterkurzusain

A GCU London , a Glasgow Caledonian Egyetem részeként a teljes munkaidős MBA-t úgy tervezték meg, hogy elkötelezte magát a közös jó és az ENSZ felelősségteljes menedzsment alapelvei (PRME) elkötelezettségével, amelyek arra törekszenek, hogy segítsenek egy jobb és igazságosabb világ megteremtésében.

GCU London vonzza a kiemelkedő diplomásokat a világ minden tájáról, és páratlan tanulási élményt és nemzetközi foglalkoztathatóságot kínál.

Az egyedülálló MBA-t a nemzetközi üzleti és társadalom igényeinek szem előtt tartásával fejlesztettük ki, segítve azokat a készségeket, ismereteket és tapasztalatokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy sikeres és felelősségteljes vezető szerepet töltsön be az összes szektorban a vezetői szerepekben.

* A feltételek érvényesek.

A pályázóknak 2.2-es vagy azzal egyenértékű diplomával kell rendelkezniük; IELTS 6. Nincs szükség előzetes munkatapasztalatra.

tanfolyam részletei

  • Osztályozás: MBA
  • Tanfolyam időtartama: 1 év
  • A tantárgy kezdete: szeptember
  • Tanfolyam mód: Teljes idő
  • Tárgy: Üzleti és menedzsment
  • Helyszín: GCU London
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

GCU London is a professional postgraduate university campus of Glasgow Caledonian University (GCU), located in an ultra-modern environment in the heart of London. Situated in Spitalfields, one of Lond ... Tovább

GCU London is a professional postgraduate university campus of Glasgow Caledonian University (GCU), located in an ultra-modern environment in the heart of London. Situated in Spitalfields, one of London’s most attractive locations, GCU London is in proximity to the capitals globally recognised financial and fashion industries. The campus offers a range of MBA and courses, high quality teaching and links with international businesses. GCU London provides students with an enriching and diverse learning experience underpinned by a vibrant international, intellectual and cultural life. We attract students from over 56 countries, from a range of backgrounds from all corners of the world. Kevesebb