Filter
MBA
Egyesült Királyság England Oxford A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Üzleti Ügyviteli Mesterek az Amerikai Egyesült Oxford az Egyesült Királyságban 2019/2020

Oxford az Egyesült Királyságban ad otthont a világhírű egyetem, Oxford University, amely kiváló MBA program az egyik legnagyobb presztízsű egyetemek a világon. MBA Oxford oktatja az új generációs üzleti vezetők, akik képesek kezelni a folyamatosan változó globális piac, valamint a stratégiai gondolkodás, és az innovatív a maguk területén.

Diplomások, aki olyan MBA Oxford mértékben jelenik ajtók nyitva karrier lehetőségek Európában, valamint a többi világon. Egy MBA Oxford, a diákok tapasztalatai kihívást tanfolyam segíti előkelő kar, valamint szemináriumok és csoportos projektek. MBA Oxford diákok nem csak egy erős megértése és tudásbázis az üzleti gyakorlatot, hanem az is szakosodnak a területeken, mint a vállalkozói pénzügyek, az üzleti Kínában, a pszichológia a marketing, ingatlan, kiskereskedelmi, és a tárgyalások.

Ha keres egy MBA diplomát, majd úgy az egyik legelismertebb név a világon, MBA Oxford. Lapozzon lefelé, és többet!

Tovább Kevesebb

Találat

Oxademy Business School

A Master of Business Administration egy világszerte elismert posztgraduális képesítést ambiciózus, motivált diplomások. ... [+]

A Az Üzleti Adminisztráció Mester egy világszerte elismert posztgraduális képesítést ambiciózus, motivált diplomások. Oxademy együttműködést kötött világ tetején egyetemek átadni egy világszínvonalú MBA program. A program célja, hogy a tanulók felismerjék vezetői potenciál, megtanulják az új szakmai ismeretek, és vegyenek részt a globális hálózat, miközben élő és dolgozó saját környezetükben.

A mag előnye tanul Oxademy a valós tanulási bár egy innovatív online és a hagyományos tanulási módszerek.

1 Program - MBA 2 Learning módok - e-Learning az élő online előadás / On-Campus 3 Képesítési - CMI, PGD és MBA

Megfizethető program 1/3 költség (összehasonlítva a hasonló teljes munkaidőben program) Világszínvonalú Global Kar Innovatív blended learning Modell Rugalmas Szállítási és lezárása Élő előadások részt venni bárhonnan, bármikor a AnyDevice Helyi Tutor támogatása Valós Ipari Engagement Globális hálózati lehetőségeket Miért vagyunk MBA az Ön számára? ... [-]
Egyesült Királyság Oxford
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 - 18 hónap
Campus
On-line
Bővebben magyarul