MBASTUDIES.HU

30 Részidős Üzleti Ügyviteli Mester az Egyesült Királyságban

A diákok gyakran vajon a döntést, hogy kilépnek a vállalati világban, és csatlakozzanak egy drága MBA bölcs volt. Egészen a közelmúltig, a legnehezebb része az MBA már-már elfogadta a legjobb üzleti iskola. Miután az MBA volt egyenértékű a két-és fél-négy év extra minősítés tapasztalat. Az ezekben az időkben, hogy rájössz, a valódi értékét egy MBA.

A Master of Business Administration (MBA) diplomát, hogy körülbelül két év tanulmányi kapni. Azok, akik keresnek ilyen mértékű nyereség jelentős tudás és tapasztalat területeken belül az üzleti és menedzsment, valamint képes lehet munkát találni gyorsan miatt javult proficiencies.

 

Oktatás az Egyesült Királyságban egy decentralizált kérdése minden országban, az Egyesült Királyságban, hogy külön rendszerek a különböző kormányok az Egyesült Királyság kormánya a felelős Angliában, és a skót kormány, a walesi kormány és az Észak-Írország ügyvezető felelős Scotland , Wales és Észak-Írország volt.

A Legjobb 30 Részidős Üzleti Ügyviteli Mester az Egyesült Királyságban 2019/2020

Találat Filter

Master of Business Administration

UNICAF - University of Suffolk
On-line Nappali Részidős oktatás 2 - 3 év Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Ipswich + 1 további

Ez egy általános menedzsment tanfolyam, amelyet azoknak a vezetőknek szánták, akik a felső vezetői pozíciókban vannak, vagy akik arra törekszenek, vagy azok számára, akik átalakulást keresnek a szakterületekről az általános menedzsmentre. A vállalkozási célokkal rendelkezők számára is szánják. Az MBA felkészíti a résztvevőket a jelentős általános vezetési felelősséggel rendelkező pozícióba történő korai belépésre, miközben alaposan megérti a vezetés fő funkcionális területeit.

Globális MBA (Projektmenedzsment)

London School of Business & Finance
On-line Nappali Részidős oktatás 15 - 36 hónap Augusztus 2020 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Az online globális MBA (projektmenedzsment) program továbbadja ezeket a készségeket a jövőbeli projektmenedzserek számára. Különös figyelmet fordítva a projektmenedzsmentre, a program elősegíti a diplomások fejlődését az összes kulcsfontosságú üzleti tudományágban, mint például a stratégiai menedzsment, marketing, pénzügyek és műveletek.

Mba - mesterek az üzleti adminisztrációban

Unicaf University (ZM)
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 24 hónap Nyílt Beiratkozás Ciprus Larnaca Amerikai Egyesült Államok New York Görögország Athén Románia Bukarest Egyesült Királyság London Egyiptom Kairó Ghána Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigéria Lagos Szomália Mogadishu Zambia Lusaka Jordánia Irbid Ciprus Online + 29 további

Minden üzleti célú tanuló vagy szakmai Masters in Business Administration az átjáró a sikerhez. A Unicaf Egyetem csúcsminőségű MBA előkészíti a diplomások számára a nagyon igényes üzleti világot, és kiváló lehetőséget nyújt ambiciózus üzleti hallgatóknak vagy dolgozó szakembereknek, hogy fokozzák karrierjüket.

MBA (Data Analytics)

Arden University
On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 60 hónap Január 2020 Egyesült Királyság Coventry + 1 további

Ez az online MBA (Data Analytics) program, amelyet az Arden University tervez, olyan gyakorlati vezetők számára készült, akik stratégiai szerephez jutnak. a vezetői tulajdonságok, az üzleti fenntarthatóság és a stratégiai modellek kidolgozása.

Online MBA

University of Birmingham Online
On-line Részidős oktatás 30 hónap Március 2020 Egyesült Királyság UK Online

Növelje a globális üzleti menedzsment legmagasabb szintű teljesítményét a Birminghami Egyetem Online MBA-vel - a világ első 100% -os online MBA-jével, amelyet az MBA (AMBA) akkreditál.

MBA - Gyors track

Nottingham Trent University Online
On-line Részidős oktatás 18 hónap Január 2020 Egyesült Királyság UK Online

Gyorsítsa meg tanulási eredményeit egy 100% -os online MBA gyorspályával. Az MBA gyorskurzusának ugyanazt a kurzus tartalmát használva 18 hónap alatt elkészítheti az online MBA gyorspályát, amely segít a stratégiai üzleti készségek fejlesztésében egy egyre versenyképesebb globális üzleti környezetben. A mai üzleti környezet változékony, versenyképes és nemzetközi. Az ambiciózus menedzserek számára tervezett sikeres hallgatók eljutnak ebből az online MBA gyorspályáról, a valós idejű globális kérdésekről és keretrendszerekről, valamint a felelősségteljes és fenntartható vezetés értékéről.

MBA, Dubai

Edinburgh Business School
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Augusztus 2020 Egyesült Királyság Edinburgh Egyesült Arab Emírségek Dubai + 3 további

Tanuljon részt a teljes munkaidőben Dubaiban, a Közel-Kelet üzleti központjában, és diplomát szerzett a Heriot-Watt Egyetemen.

MBA luxusmárka kezelése

British School of Fashion
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 3 év Kérj Információt Egyesült Királyság London + 1 további

Ez a fejlett szakember MBA program úgy lett kialakítva, válaszul a növekvő kereslet a rutinos vezetők, akik kínálnak alapos ismerete luxusmárka kezelése, kreatív stratégiák és kiváló képességek és eszközök.

Mba master az üzleti adminisztrációban

Aston Business School
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 12 - 27 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság Birmingham + 2 további

Az Aston MBA épül a világ vezető kutatás a nemzetközi üzleti és globális hálózata a vállalati kapcsolatok átalakítani, akkor egy dinamikus és agilis üzleti vezetője. Együtt dolgozunk, hogy bővíteni a képességek és maximalizálja a teljesítményt, amely lehetővé teszi, hogy legyen egy olyan érzékeny végrehajtó, aki jól fel van szerelve, hogy a döntéseket globális szemszögből.

Online MBA Kockázatkezelés - University of Cumbria (Egyesült Királyság)

Robert Kennedy College
Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 1 - 5 év Nyílt Beiratkozás Svájc Svájc Online Egyesült Királyság UK Online Carlisle városa + 4 további

Az MBA a menedzserek elsődleges vezetői képessége. Az Ön sikeréhez tervezve az MBA megkülönböztető vezetőket hoz létre a legfrissebb üzleti gyakorlatok átfogó ismeretével.

Executive MBA

Eaton Business School
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 12 - 24 hónap Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Leicester Egyesült Arab Emírségek Sharjah + 4 további

Az üzleti kihívások bonyolultsága a mai hiper-összekapcsolt világban olyan szervezeteket igényel, amelyek kivételes vezetők felé fordulnak, akik nagyobb keresztfunkciós kötelezettségeket vállalhatnak, és stratégiai, taktikai és operatív szinten hozzájárulnak a vállalati növekedéshez.

Távoktatási MBA (London)

Warwick Business School
On-line Nappali Részidős oktatás 2 év Kérj Információt Egyesült Királyság London + 1 további

Arra törekszik, hogy felgyorsítsa karrierjét, növelje üzleti ismereteit és vezetői képességeit, és maximalizálja a fórum szintjén a tudatosságot anélkül, hogy kilépne a munkából? A részmunkaidős programot gondosan terveztük azok számára, akik MBA-t akarnak tanulmányozni egy világ vezető üzleti iskolájában, de korlátozott az idő, amit el tudnak távolítani a munkájuktól.

MBA - Master of Business Administration

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 24 hónap Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok New York Görögország Athén Románia Bukarest Egyesült Királyság London Egyiptom Kairó Ghána Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Nigéria Lagos Szomália Mogadishu Zambia Lusaka Jordánia Irbid Ciprus Ciprus Online + 26 további

MBA

University of Essex Online
On-line Részidős oktatás 24 hónap Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Colchester UK Online + 1 további

Az Essex Business School akadémiai szigorú csapata által kifejlesztett világszínvonalú MBA egy olyan fejlett képesítés, amelyet olyan vállalkozói szellemiségű diákok számára terveztek, akik innovatív tevékenységet kívánnak megteremteni a zavaró üzleti világban. Diákjaink nem csak karrierjüket szeretnék előrelépni, hanem arra törekszenek, hogy kihasználják az üzleti ismeretek erejét a világ átalakítása érdekében.

A Kent MBA

Kent Business School, University of Kent
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 3 év Kérj Információt Egyesült Királyság Canterbury + 1 további

A Kent MBA biztosítja a diákok számára a tudás és a készségek válnak transzformációs vezetők az innovatív gondolkodók, akik megértik, és beágyazott felelősségteljes menedzsment a haladás a helyi és globális közösségek.