MBA

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Tanfolyam összefoglaló

Az innovatív MBA-t olyan ambiciózus üzleti szakemberek számára terveztük, akik bármilyen tudományágból nemrégiben diplomásokra készültek, és akik nem akarják megvárni, amíg nagy tapasztalattal rendelkeznek a vezetői karrier felé vezető első lépések megtétele előtt.

Elkülönítve egy versenyképes munkaerőpiacon, közvetlen tapasztalatot szerez három hónapos gyakorlatból, holisztikus üzleti ismeretekből, képességekből és csúcstechnológiájú digitális szakértelemből áll, amelyet a mai munkaadók igényelnek.

A gyorsan változó globális üzleti környezetben a munkáltatók multi-képzett, digitálisan kompetens diplomásokra szorulnak, akik kifinomultan értik az üzletet és annak változó környezetét, amely átnyúlik a hagyományos üzleti tudományágakon, beleértve az emberi erőforrásokat, a menedzsmentet és a marketingt. A sikerhez „nagy kép” megközelítésre van szükség. Önnek képesnek kell lennie arra, hogy alkalmazkodjon a kialakulóban lévő üzleti modellekhez, új vállalkozásokat hozzon létre, eredményesen vezessen és vezessen az embereket, és javítsa a folyamatokat digitális megoldásokkal.

A Westminster Business School-nál felismertük, hogy a jövőbeli üzleti szakembereknek mindenféle technikai és személyes fejlesztési készségre szükségük van - felelősebb, rugalmasabb, alkalmazkodóbb és sokoldalúbb, mint valaha. Célunk, hogy segítsünk abban, hogy vágyó vezetővé és vállalkozóvá váljon, aki hozzáadott értéket képvisel bármilyen típusú szervezetnél. Úgy gondoljuk azonban, hogy elengedhetetlen, hogy ez az átalakulási folyamat korán elinduljon, még mielőtt kiterjedt munkatapasztalattal rendelkezne, vagy egy adott munkáltató vagy üzleti szektor gondolkodásmódját elfogadta volna. Ha ezt a folyamatot korán elindítja, sokkal könnyebb fejleszteni készségeit, megtanulni a dobozon kívüli gondolkodást, és önállóan vezetni a változásokat az üzleti világban - bárhol is van karrierje. A munkaadói kapcsolattartók azt is mondják nekünk, hogy jobban szeretnék.

A változó piacra reagálva a Westminster MBA gyakorlatilag orientált, több tudományágat átfogó, továbbfejlesztett oktatást kínál a modern üzleti életben: ötvözi az akadémiai szigorúságot, a gyorsított tanulmányokat, az ösztönző oktatási megközelítéseket és a gyakorlati üzleti vezetői tapasztalatokat, ideértve egy három hónapos gyakorlatot. Támogatjuk Önt abban, hogy a sikeres üzletvezetők és vállalkozók következő generációjává váljon.

Bemutatjuk a legújabb üzleti módszereket és technológiákat oly módon, hogy azok pontosabban tükrözzék a vállalati és a vállalkozói környezetet - interdiszciplináris, képességek kiépítésének tematikus moduljain keresztül, amelyek az innovációtól és a tervezési gondolkodástól kezdve a kortárs kihívásokig, a fenntarthatóságig és az irányítási komplexitásig terjednek. , adatelemzés és pénzügyek. Ezután tanulását gyakorlati alapú üzleti problémákra és élő üzleti projektekre fogja alkalmazni, és ezzel megszerezheti a kívánt lágy készségeket, mint például a kreativitás, a kritikus gondolkodás, a személyes agilitás, az alkalmazkodóképesség és az ellenálló képesség.

Felismerve a technológia növekvő fontosságát, és felkészülve a karrierekre a 2020-as digitális világban, megvizsgáljuk a legújabb fejleményeket, köztük a blockchain-ot, a nagy adatot, a mesterséges intelligenciát, a felhőtechnikát, az AR / VR-t, a zavaró innovációkat, a ökoszisztémák és a megosztó gazdaság.

Arra számítunk, hogy az MBA diplomáinkról menedzsment és vezetői szerepeket szerezzen vállalkozásokban, induló vállalkozásokban, kkv-kban, az állami szektorban és a nonprofit szervezetekben.

A legfontosabb okok, hogy velünk tanulhassunk

 • Ez az MBA ideális a közelmúltban végzettek és ambiciózus korai karrier-szakemberek számára, elszántsággal arra, hogy vezetői karriert folytassanak.
 • Legyen vállalkozásra kész az intenzív gyakorlati tapasztalatok és a gyorsított tanulmányok révén.
 • Három hónapos „Management in Action” szakmai gyakorlat vagy projekt otthon vagy külföldön az önéletrajzának növelése érdekében.
 • Héten át tartó nemzetközi konzultációs projekt alapú tengerentúlon egy ügyféllel.
 • A karrierfejlesztő műhelyek és mesterkurzusok növelik globális perspektíváját és foglalkoztathatóságát.
 • A stratégiai menedzsment, vállalkozói készség, tervezés, innováció, marketing, fogyasztói betekintés, szociális média, működés, digitális üzlet, pszichológia, emberi erőforrások, szervezeti magatartás, közgazdaságtan, pénzügy, vezetői számvitel és vezetés területén jártas szakemberek tanítják.
 • Izgalmas tanítási és tanulási megközelítések élő esettanulmányokkal, szimulációkkal, szerepjáték műhelyekkel és hackatonokkal.
 • Az értékelési módszerek bevonása, ideértve a szimulációkat, az üzleti kihívásokat, a rövid ismertetőket, a csoportos helyiségeket és a videofelvételeket.
 • Kiváló lehetőségek: MBA tanácsterem, digitális tantermek és a legmodernebb Bloomberg virtuális kereskedő.

StockSnap / Pixabay

A tanfolyam szerkezete

Az MBA egy erős narratívát követ felfedezés útján, kezdve az üzleti problémák / kérdések diagnosztizálásával, az innovatív megoldások megtervezésével, a digitális alkalmazásokba merítésével, valamint a hajtás, a rugalmasság és a diplomácia fejlesztésével a hallgatói személyes növekedés részeként. A modulértékelésen túlmenően a megtanult képességeket alkalmazzák az Entrepreneurial Mindset, a International Study Consultancy és a Management in Action gyakorlati ügyfélprojektek során is. A problémamegoldó és a képességépítő modulokat tanulmányozza, összesen 180 kreditért.

1. szemeszter (szeptember – december)

Először megtanuljuk, hogyan kell elvégezni az üzleti diagnosztikát, fejleszteni kell a pénzügyi, teljesítmény- és piaci adatok, valamint a kritikus gondolkodás elemzéséhez szükséges készségeit. Megtanulja, hogy magabiztosan azonosítsa az alulteljesítmény tüneteit és elemezze az üzleti problémákat, megítélése alapján megalapozott döntéseket hozzon a jövőbeli piaci teljesítmény javítása érdekében. Megvizsgáljuk, hogyan lehet a tervezési gondolkodás és a kreativitás újraképzelni az üzleti modelleket, és hogyan segíthet új termékek, szolgáltatások és folyamatok megtervezésében. Ezenkívül jobban megértheti a digitális információs rendszereket és azt, hogy ezek hogyan befolyásolják az üzleti tevékenységeket, az üzleti szolgáltatásokat és a teljesítményt.

 • Üzleti diagnózis (20 kredit)
 • Tervezési érték (20 kredit)
 • Digitális képességek (20 kredit)
 • Vállalkozói gondolkodásmód (10 kredit, blokk hét)

2. félév (január – április)

Haladunk az üzleti struktúrához és a modern stratégiákhoz a változó világban, valamint az ellenálló, rugalmas szervezetekhez szükséges tulajdonságokhoz, viselkedéshez és vezetési folyamatokhoz. Megvizsgálja néhány, az üzleti élet előtt álló kihívást, a fenntartható globális növekedés érdemeitől kezdve az üzleti fejlődés globális perspektívájáig és az érzékeny, együttműködést igénylő multikulturális projektkörnyezetben. Megvizsgálja az innovációval és az új üzleti modellekkel kapcsolatos legújabb betekintést, mielőtt részt vesz egy hét hosszú nemzetközi tanácsadó projektben, amely a tengerentúli ügyfeleknek tanácsad egy stratégiai kérdés vagy probléma megoldására.

 • Rugalmas szervezetek és csapatok (20 kredit)
 • Fenntartható globális növekedés (20 kredit)
 • Stratégiai innováció a digitális világban (20 kredit)
 • Nemzetközi tanulmányi tanácsadás (10 kredit, blokk hét)

3. szemeszter (május-augusztus)

A „Management in Action” szakmai gyakorlat vagy projekt során az Egyesült Királyságban vagy külföldön működő ügyfélszervezetnél megvizsgál egy innovációval és / vagy digitalizálással kapcsolatos problémát / kérdést - bármi attól függően, hogy a digitális induló vállalkozás hogyan versenyezhet a digitális / hagyományos riválisokkal szemben, a digitalizálásnak a szervezet működésére és teljesítményére gyakorolt hatására. Ideális lehetőség arra, hogy megmutassuk találékonyságát és képességét, hogy „lábadra gondolj”.

Belépési követelmények

Legalább egy felső, második osztályú diplomával (2: 1) bármely tudományágban. Szakmai tapasztalat nem szükséges, de üdvözlendő. A sikeres hallgatók személyes nyilatkozatukban ambícióikat és képességeiket bizonyítják, hogy kiemelkedjenek vezetői pozíciókban nagy vállalati szervezetekben, kis-középvállalkozásokban (kkv-k) vagy saját induló vállalkozásukban. A jelentkezőket személyesen vagy a Skype útján is meghallgathatjuk.

 • A pályázóknak egy referenciát kell benyújtaniuk.
 • Ha az első nyelve nem angol, akkor IELTS 6.5-sel kell rendelkeznie, legalább 6.5-sel írásban és beszédben.

Andrea Piacquadio / Pexels

Karrier

Az előre gondolkodó MBA programunk középpontjában az áll, hogy felkészítsük Önt a mai gyors ütemű, technológia-vezérelt munka világára, egy rendkívül praktikus és tapasztalati program révén, amelyet számos „ügyfél” szervezettel együttműködve készítenek.

London szívében, a város számos országos, nemzetközi és globális munkáltatójának közelében tanítják, a képességeinkre, képességeinkre és tulajdonságainkra koncentrálva a hangsúly - a tanfolyam során több lehetőséggel, hogy ezeket a képességeket valódi üzleti problémákra alkalmazzuk - közvetlen munkaélményt nyújt a javítsa önéletrajzát és narratíváját, amikor új pozíciókra jelentkezik. Ezek az alkalmazott projektek és a végleges gyakorlat / projekt nemcsak kibővítik a szakmai hálózatokat, hanem közvetlenül növelik a korai foglalkoztathatóság lehetőségeit is a diploma megszerzése után.

Azáltal, hogy az üzleti használatra kész készségekre koncentrálunk, kemény és puha, arra számítunk, hogy a munkáltatók széles köre érdekli a diplomáinkat. Képességei és magabiztossága lesz ahhoz, hogy alkalmazkodjanak a gyorsan változó üzleti világhoz, amelyet digitalizálás, hiperverseny, erőforráshiány, volatilitás, összetettség és folyamatos üzleti modell megszakítás jellemez.

Ipari kapcsolatok

A Westminster Business School London egyik vezető üzleti oktatási központja, London központjában, politikai, média- és pénzügyi szolgáltatási területein.

Azok a személyzet, akik jelenleg ezen a kurzuson tanítanak, széles körű szakmai tapasztalattal rendelkeznek, például:

 • a McKinsey & Company felső vezetési tanácsadója
 • a Savoy Hotel Group vezetője
 • a Labaronne-CITAF export menedzsere
 • a QSR Franchise Development Group vezérigazgató-helyettese
 • a Bergstrom Capital részvény- és strukturált pénzügyi elemzője

Munkakörök

Ez a tanfolyam felkészíti Önt a következő szerepekre:

 • Üzleti tervezés vezető
 • Üzletfejlesztési Menedzser
 • Üzleti / pénzügyi elemző
 • CMS menedzser
 • CRM-kezelő
 • Digitális marketing menedzser
 • Digitális termék tulajdonosa
 • Menedzsment szaktanácsadó
 • Megoldások építész
 • Induló vállalkozó
 • UX menedzser

Végzettségű munkáltatók

A Westminster Business School diplomái munkát találtak olyan szervezetekben, amelyek többek között:

 • amazon
 • Citibank
 • Pénzügyi magatartási hatóság
 • Paribas
 • Santander
 • Sberbank
 • Société Générale
 • Standard Chartered
 • Világgazdasági Fórum
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Tovább

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Kevesebb