MBASTUDIES

Nemzetközi ügyvitel Üzleti Tanulmányok Összevetése Európában 2021

Az üzleti ügyviteli mesterdiplomát (MBA) azok a hallgatók kapják, akik az üzleti világ különböző aspektusait feltáró tanulmányokat folytattak. Ilyen többek között a marketing, a pénzügy, a számvitel és az emberi erőforrások. Az MBA egyszerre jelent "professional", tehát szakmai és "terminal", tehát a tanulmányokat lezáró diplomát.

Nemzetközi igazgatás egy érintett terület adminisztrációs globális szinten. A diákok, akik tanulmányi ezen a területen is tapasztalatot szerezni mind a gyakorlat és az elmélet és olyan témákat, mint a politikai fejlődés, globális egészségügyi, pénzügyi és emberi jogok.

Összességében több mint 4000 felsőoktatási intézmények Európában széles választékát kínálja a tanfolyamok alapképzési, mesterképzési és doktori szinten. Egyre több ilyen nyújtó szervezetek angol nyelvű oktatás, legalább azok egyes szakok, európai egyetemek már jobb minőségű, mint valaha. Európai egyetemek kínál barátságos a külföldi diákok és hogy a tanfolyam a tudás, amely megfelel a szakmai igények a mai globális kereslet.

Nemzetközi ügyvitel Üzleti Ügyviteli Mesterek Áttekintése Európában 2021

1 Találatok Nemzetközi ügyvitel, Európa Filter

MBA A Digitális Átalakulásban

ENAE Business School
MBA
<
Nappali
<
10 hónap
Spanyol
Campus

Az ENAE Business School digitális transzformációjára szakosodott MBA Master of Business Administration MBA az Ön rendelkezésére áll a tapasztalt ismeretekkel, tapasztalatokkal ...

Tovább