MBASTUDIES

Nemzetközi ügyvitel Üzleti Tanulmányok Keresése Spanyolországban 2021

Az MBA által messze a legsikeresebb mértékét a 20. században. Nézd meg az amerikai statisztikákat. Az első fokon nem adtak ki, amíg az 1900-as években. Végére a 20. század volt egy 27%-os piaci részesedéssel az összes végzős fok adott ki.

Programok és kurzusok a nemzetközi közigazgatás felkészíteni a hallgatókat a különböző adminisztrációs pályára a magán- és a nemzetközi közjogi szervezeteket. Tanulmányok ebben a sportágban is integrálja mind elméletben, mind gyakorlatban, hogy készítsen az egyének, akik jól lekerekített és tapasztalt a területen.

Spanyolország (spanyol: España) egy sokszínű ország megosztása az Ibériai-félszigeten és Portugália nyugati végén a Földközi-tenger. Spanyolország tekinthető egzotikus ország Európában, köszönhetően a barátságos lakói és nyugodt életmód. A szokásos időtartama az egyetemi kurzusok Spanyolországban 4 év, kivéve az orvosi és a kettős oklevelek, amelyek 6. Madrid és a Barcelona jól ismert városok világon a konyha, pezsgő éjszakai élet, és a világhírű folklór és ünnepségek.

A Legjobb Nemzetközi ügyvitel MBA Képzések Spanyolországban 2021

1 Találatok Nemzetközi ügyvitel, Spanyolország Filter

MBA A Digitális Átalakulásban

ENAE Business School
MBA
<
Nappali
<
10 hónap
Spanyol
Campus

Az ENAE Business School digitális transzformációjára szakosodott MBA Master of Business Administration MBA az Ön rendelkezésére áll a tapasztalt ismeretekkel, tapasztalatokkal ...

Tovább