MBASTUDIES

Távoktatás Nemzetközi üzleti menedzsment MBA Képzések Keresése Spanyolországban 2020/2021

Masters of Business Administration (MBA) olyan posztgraduális program menedzsment, a saját bajnokság. Az MBA a hagyományos akadémiai ajánlatot menedzsment oktatás. Az egyetemek választ kérdéseire üzleti pontos és mély minősítés a jövőben, és modern vezetői alapuló egységes címet. Gyakran rövidíthető MBA vagy MBA és szemben a Master of Science (MSc), vagy a Master of Arts (MA), hogy minden kétséget kizáróan mutat egy program csak.

Annak ellenére, hogy én részt távoktatási osztályok online, számos egyetemen tart megkezdése több helyen. Akkor is hagyja abba az osztályok több héten át az év során nélkül visszavonja, és nem dobott a diákhitelt a visszafizetés. Ez egy erős érv sok ember nézni, amikor beiratkozott a távoktatási osztályokban.

Spanyolország, hivatalosan a Spanyol Királyság, egy szuverén állam, és a tagállamok az Európai Unió. Nem található az Ibériai-félsziget délnyugati Európában. Spanyol egyetemeken szabályozzák a hozzáférést a saját fokkal, és rögzítse az akadémiai díjakat. Ők is kínálnak hivatalos posztgraduális fok. A főváros Madrid talán a legtöbb bár az egy főre jutó bármely európai város, és egy nagyon aktív éjszakai életet.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel A Legjobb Távoktatás Nemzetközi üzleti menedzsment MBA Diplomák Spanyolországban 2020/2021

1 Találatok Nemzetközi üzleti menedzsment, Spanyolország, Távoktatás Filter

MBA Nemzetközi Üzleti Menedzsment és Innováció

Barcelona Executive Business School (BEBS)
MBA
<
Nappali
<
Részidős
<
10&nbsp;-&nbsp;12 hónap
Angol
Spanyol
Campus
On-line

Az MBA Nemzetközi Üzleti Menedzsment és Innováció (IMBMI) a kulcsa a globális üzleti életben. A külkereskedelem és a nemzetközi üzleti kapcsolatok készségeinek elsajátítása a ...

Tovább