MBASTUDIES

Részidős Nemzetközi marketing MBA Képzések Keresése Ázsia 2020

Az üzleti ügyviteli mesterdiplomát (MBA) azok a hallgatók kapják, akik az üzleti világ különböző aspektusait feltáró tanulmányokat folytattak. Ilyen többek között a marketing, a pénzügy, a számvitel és az emberi erőforrások. Az MBA egyszerre jelent "professional", tehát szakmai és "terminal", tehát a tanulmányokat lezáró diplomát.

Mivel a legnagyobb és legnépesebb kontinens a világon, Ázsiában áll számos etnikai csoportok, a kultúrák, a környezet, a gazdaság, történelmi kapcsolatok, és a kormányzati rendszerek.

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Részidős Nemzetközi marketing Üzleti Ügyviteli Mesterek Ázsia 2020

2 Találatok Nemzetközi marketing, Ázsia Filter

MBA Nemzetközi marketing, Coventry Egyetem, Egyesült Királyság

INTI International University & Colleges, Malaysia
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Kérj Információt Malajzia Subang Jaya Batu Pahat + 2 további

Az MBA Nemzetközi Marketing úgy tervezték, hogy a diákok vállalják, a tudományos modulok együtt vagy egy egyedi projekt alapuló szakmai, tanácsadó vagy egy tudományos értekezés. Mi felvértezi a hallgatókat a mély tudás stratégia, marketing, vezetés, pénzügy, a globális üzleti és a kreativitás.

Master of Business Administration nemzetközi marketing (által odaítélt Bangor University, Egyesült Királyság)

Management Development Institute of Singapore (MDIS)
Campus Nappali Részidős oktatás 12 - 18 hónap Augusztus 2020 Szingapúr Singapore + 1 további

A program is fejlessze a hallgatók ismereteket és készségeket egy szélesebb körű üzleti és menedzsment tárgyak, beleértve a szervezetek, azok kezelése és a változó külső környezetet, amelyben működnek, és fejleszteni a diákok képességét, hogy egy stratégiai áttekintést üzleti és szervezeti kérdések. ..