close

Szűrők

Lásd a találatokat

Nemzetközi jog tanulmányok MBA Képzés Összevetése

A Master of Business Administration (MBA) egy népszerű oktatási pályát a diákok iránt érdeklődnek, hogy folytassa a fejlettebb üzleti karrier. Ezek a programok gyakran két- vagy hároméves intenzív tanulmányokat igényelnek, és sokféle teljesítő és jövedelmező üzleti karrierhez vezethetnek. Mi az MBA a nemzetközi jogban? Ez a tanulmányi terület elsősorban az összes zö… Tovább

A Master of Business Administration (MBA) egy népszerű oktatási pályát a diákok iránt érdeklődnek, hogy folytassa a fejlettebb üzleti karrier. Ezek a programok gyakran két- vagy hároméves intenzív tanulmányokat igényelnek, és sokféle teljesítő és jövedelmező üzleti karrierhez vezethetnek.

Mi az MBA a nemzetközi jogban? Ez a tanulmányi terület elsősorban az összes zökkenőmentes nemzetközi üzleti tevékenység mögötti vezetői gyakorlatokra és intenzív törvényekre összpontosít. A posztgraduális diploma ezen a területen tartalmazhat tanfolyamokat szervezés, irányítás, kommunikáció, az emberi jogok, az üzleti jog és a kormány. Számos program megköveteli, hogy a hallgatók már befejezett egyetemi diplomát üzleti, jogi vagy egy kapcsolódó témában.

A nemzetközi jogi tudósok gyakran megtanulják, hogyan kell hatékonyan kommunikálni a különböző típusú emberekkel. Ez a készség sokféle szakmai vagy személyes környezetben hasznos lehet. Az ilyen egyének szervezett és részletgazdagabbá válhatnak az ilyen típusú végzettség után.

Az MBA megszerzésének költsége különböző országokban és oktatási intézményekben eltérő lehet, és a magánegyetemek gyakran magasabb tandíjat kapnak, mint a köziskolák. Sokan pénzügyi támogatást, munkatanulmányi programokat és ösztöndíjakat fizetnek az iskolába.

A nemzetközi jogban dolgozó karrier számos iparágban, köztük a köz- és a magánszektorban is kiterjedhet. Sok tanuló, akikkel ez az oktatási háttér állást foglal, a kormányzati ügynökségeknél jogászként vagy politikai döntéshozóként. A diplomások tovább dolgoztak olyan szervezeteknél, mint az amerikai polgári szabadságjogi egyesület és az Amnesty International. Más jogi pozíciók, például marketing menedzserek és kereskedelmi facilitátorok magánvállalatokban vagy nemzetközi vállalatokban találhatók.

A nemzetközi jogban szerzett mesterképzés a világ számos egyetemének egyeteméből szerezhető meg. A külföldön történő tanulmányozás hasznos lehet ebben a tanulmányi területen, vagy választhat otthonról online tanfolyamokkal vagy részidős menetrendekkel. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Kapcsolódó tanulmányi területek
arrow_drop_up arrow_drop_down
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
ESLSCA Business School
Párizs, Franciaország

Az MBA a Nemzetközi Üzleti Jogban nemcsak a magas szintű jogi hallgatóknak szól, hanem azoknak a szakembereknek is, akik tevékenységi körükben szeretnének elsajátítani a fejle ... +

Az MBA a Nemzetközi Üzleti Jogban nemcsak a magas szintű jogi hallgatóknak szól, hanem azoknak a szakembereknek is, akik tevékenységi körükben szeretnének elsajátítani a fejlett jogi kérdéseket. Ez a képzés tökéletesen elsajátítja a piacok és a vállalkozások kihívásait. Döntő eszköz az egyre versenyképesebb piacon, ahol ez a két ágazat szorosan kapcsolódik egymáshoz. -
MBA
Nappali
Részidős
Francia
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolódó tanulmányi területek