MBASTUDIES.HU

137 Részidős Üzleti Ügyviteli Mester Találj Nyugat-Európa

MBA áll a Master in Business Administration, és egy program tanterv, amely megfelelő alapot nyújt az alapvető fogalmak az üzleti, beleértve a menedzsment, pénzügy, a gazdaság, az értékesítés, marketing, emberi erőforrás menedzsment, és az ellátási lánc menedzsment.

A Master of Business Administration (MBA) kerül bemutatásra a diplomások befejezésekor két évvel a fejlett és speciális vizsgálatot olyan témakörökben, mint például az üzleti, menedzsment, pénzügy és számviteli. Kereseti MBA adhat diplomások versenyelőnyt élveznek más jelöltünk agresszív munkaerőpiacon.

 

Több mint négyezer felsőoktatási szervezetek Európában, a vezető kutatóintézetek a kis, tanítás-központú egyetemek. Európa önmagában nem annyira más, mint más kontinenseken, elérve a sarkkörtől az Afrika partjainál.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel Részidős Üzleti Tanulmányok Nyugat-Európa 2019/2020

Találat Filter

Master of Business Administration

UNICAF - University of Suffolk
On-line Nappali Részidős oktatás 2 - 3 év Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Ipswich + 1 további

Ez egy általános menedzsment tanfolyam, amelyet azoknak a vezetőknek szánták, akik a felső vezetői pozíciókban vannak, vagy akik arra törekszenek, vagy azok számára, akik átalakulást keresnek a szakterületekről az általános menedzsmentre. A vállalkozási célokkal rendelkezők számára is szánják. Az MBA felkészíti a résztvevőket a jelentős általános vezetési felelősséggel rendelkező pozícióba történő korai belépésre, miközben alaposan megérti a vezetés fő funkcionális területeit.

MBA üzleti adminisztráció

Webster University
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Augusztus 2020 Amerikai Egyesült Államok St. Louis Orlando Irvine Hollandia Leiden + 6 további

Webster University üzleti ügyintézési programja az Ön számára kedvelt emberek számára készült, akik gyors sikert arattak. Ez a tökéletes választ olyan szakemberek számára, akik saját sorsukat szeretnék alakítani, frissíteni kell a hitelesítő adataikat, és stratégiai szereplőkké kell válniuk az üzleti világban. MBA kurzusok integrálják az információkat és elméleteket a különböző tudományágakból, köztük a számvitel, a közgazdaságtan, a pénzügy, a marketing, a termelési műveletek és a stratégiai menedzsment.

Globális MBA (Projektmenedzsment)

London School of Business & Finance
On-line Nappali Részidős oktatás 15 - 36 hónap Augusztus 2020 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Az online globális MBA (projektmenedzsment) program továbbadja ezeket a készségeket a jövőbeli projektmenedzserek számára. Különös figyelmet fordítva a projektmenedzsmentre, a program elősegíti a diplomások fejlődését az összes kulcsfontosságú üzleti tudományágban, mint például a stratégiai menedzsment, marketing, pénzügyek és műveletek.

Mba - mesterek az üzleti adminisztrációban

Unicaf University (ZM)
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 24 hónap Nyílt Beiratkozás Ciprus Larnaca Amerikai Egyesült Államok New York Görögország Athén Románia Bukarest Egyesült Királyság London Egyiptom Kairó Ghána Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigéria Lagos Szomália Mogadishu Zambia Lusaka Jordánia Irbid Ciprus Online + 29 további

Minden üzleti célú tanuló vagy szakmai Masters in Business Administration az átjáró a sikerhez. A Unicaf Egyetem csúcsminőségű MBA előkészíti a diplomások számára a nagyon igényes üzleti világot, és kiváló lehetőséget nyújt ambiciózus üzleti hallgatóknak vagy dolgozó szakembereknek, hogy fokozzák karrierjüket.

MBA (Data Analytics)

Arden University
On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 60 hónap Január 2020 Egyesült Királyság Coventry + 1 további

Ez az online MBA (Data Analytics) program, amelyet az Arden University tervez, olyan gyakorlati vezetők számára készült, akik stratégiai szerephez jutnak. a vezetői tulajdonságok, az üzleti fenntarthatóság és a stratégiai modellek kidolgozása.

Online MBA hangsúlyt a tudatos vezetés

Alfred Ford School Of Management
Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 18 - 60 hónap Nyílt Beiratkozás Belgium Durbuy + 1 további

Készüljön fel az Alfred Ford School Of Management egyedülálló élményére. Tanuljon meg más vezetõkkel a mai üzleti és tudatos vezetõ arénában.

Mester az üzleti adminisztrációban

United Business Institutes
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Szeptember 2020 Belgium Brüsszel Luxemburg Wiltz + 3 további

Az United Business Institutes missziója, hogy a legmagasabb színvonalú brit stílusú, posztgraduális és posztgraduális üzleti oktatás és képzés vezető szolgáltatója, amelynek középpontjában a nemzetközi üzleti és menedzsment szolgál, amelyet az interkulturális, a karrier-orientált és a elméleti legújabb fejlesztések. Azok a diákok, akik Belgiumban, Luxemburgban vagy Kína egyetemen tanultak, a 21. századi készségeket és kompetenciákat tanítják, hogy sikeresen hozzájáruljanak a gazdasági és társadalmi fejlődéshez helyi, regionális és nemzetközi szinten.

Online MBA

University of Birmingham Online
On-line Részidős oktatás 30 hónap Március 2020 Egyesült Királyság UK Online

Növelje a globális üzleti menedzsment legmagasabb szintű teljesítményét a Birminghami Egyetem Online MBA-vel - a világ első 100% -os online MBA-jével, amelyet az MBA (AMBA) akkreditál.

MBA Nemzetközi Üzleti

IUBH University of Applied Sciences
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 2 - 6 félévek Október 2019 Németország Rossz Honnef Berlin + 3 további

Az MBA a nemzetközi üzleti, akkor megszerezni a készségek, amelyek szükségesek a széles körű vállalatok és iparágak, hogy a kihívást jelentő vezetői szerepek. Ha van mérnöki, tudományi vagy humán diploma, az MBA ad a lehető legjobb esélyt a menedzsmentre való jogosultságra.

Nemzetközi szervezetek MBA (IO-MBA)

Geneva School of Economics and Management GSEM
Campus Nappali Részidős oktatás 1 év Kérj Információt Svájc Genf + 1 további

A Genf szívében, az Egyesült Nemzetek és más rangos nemzetközi intézmények közelében található az IO-MBA multidiszciplináris tananyagot, amelyet a világ vezető egyetemeitől és az IO-któl és civil szervezetektől érkező szakemberek tanítanak.

Online MBA

Nottingham Trent University Online
On-line Részidős oktatás 2.5 év Április 2020 Egyesült Királyság UK Online

A vezetői középpontban, egyéni mentoráláson és tapasztalati tanuláson keresztül, ez a 100% -os Online MBA az egyénre szabott, hogy mindent megtesz, amire szüksége van ahhoz, hogy karrierjét új magasságokra vigye. Testreszabhatja az Online MBA-t az adatelemzés területén.

MBA, Dubai

Edinburgh Business School
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Augusztus 2020 Egyesült Királyság Edinburgh Egyesült Arab Emírségek Dubai + 3 további

Tanuljon részt a teljes munkaidőben Dubaiban, a Közel-Kelet üzleti központjában, és diplomát szerzett a Heriot-Watt Egyetemen.

MBA Master Of Business Administration

University of Central Lancashire - Cyprus
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 3 év Kérj Információt Ciprus Larnaca + 2 további

Az MBA a világ legismertebb üzleti menedzsment-képesítése egy intenzív programon keresztül, kifejezetten azok számára, akik sikeres vezetői vagy szakmai pályafutást kívánnak létrehozni vagy fenntartani.

Master of Business Administration

IUBH Online
On-line Nappali Részidős oktatás 12 - 36 hónap Nyílt Beiratkozás Németország Rossz Honnef + 1 további

MBA távoktatási programunk ideális kiindulópont a szakmai pálya következő lépésének - a sikeres menedzser karrierjének. A program az üzleti adminisztráció, a vállalati menedzsment, a marketing, a pénzügyek és a vezetés területén számos iparágban és szakterületen igényes tevékenységeket igényel közép- és felső vezetés területén.

MBA luxusmárka kezelése

British School of Fashion
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 3 év Kérj Információt Egyesült Királyság London + 1 további

Ez a fejlett szakember MBA program úgy lett kialakítva, válaszul a növekvő kereslet a rutinos vezetők, akik kínálnak alapos ismerete luxusmárka kezelése, kreatív stratégiák és kiváló képességek és eszközök.