MBASTUDIES.HU

2 Részidős Üzleti Ügyviteli Mester Peruban

Kereseti MBA hatékony módja a szakmai előmenetel az üzleti világban. A mélyreható tudás és a szakértelem a diplomáját igazán határozza meg, kivéve más jelölt pozíciók. Azonban nem mindenki rendelkezik a szabadságot, hogy fordítson a két év, amely általában szükséges a nappali tagozatos mester 's szakok. Sok potenciális MBA hallgatók, hogy továbbra mellett kereső tevékenységet is folytatják a diploma, vagy a családi kötelezettségek, amelyek előírják, hogy időt és figyelmet. Ezt szem előtt tartva, sok egyetem kínál már programokat, amelyek lehetővé teszik a diákok, hogy a munka felé, hogy MBA s részmunkaidőben. Peru, amely büszkélkedhet több mint 80 egyetem és az oktatási intézmények, sok lehetőséget MBA programokat. Amellett, hogy a számos egyetem, Peru kínál gazdag kulturális és nemzetközi hálózati lehetőségeket.Bár nem minden intézmény kínál MBA Részmunkaidős Peruban, ott biztos, hogy olyan programok, amelyek biztosítják a kellő rugalmasságot a részmunkaidős diák kell. Tandíj és díjak változnak programonként, de a költségek az oktatás általában teljesen ésszerű Peruban. Ha érdekel folytat MBA, de a pénzügyi vagy a családi kötelezettségek megakadályozhatják szenteli magát egy teljes munkaidőben programot, egy MBA Részmunkaidős Peruban lehet a jobb illeszkedés az Ön számára. Böngésszen az opciók ezen az oldalon, és talál egy programot, amely segítségével keresni a diplomát egy rugalmas ütemben!

Találat Filter

CENTRUM MBA

CENTRUM PUCP Business School
On-line Részidős oktatás 19 hónap November 2019 Peru Santiago de Surco

Üdvözöljük az új MBA CENTRUM-ban, ahol a menedzsment ismereteket integrálják az innovatív tartalommal, amelyek segítenek az egyensúly elérésében a szakmai fejlődés és a személyes fejlődés között. Az első MBA humanista megközelítéssel Peru. A mai szervezeteknek innovatív, befogadó, skálázható, társadalmi hatásokra és technológia-központú megoldásokra van szükségük. A CENTRUM MBA célja stratégiai és globális üzleti elképzelés kidolgozása hallgatóinkban, saját vezetési stílusukkal, valamint etikai és társadalmi elkötelezettségük szempontjából.

EGADE MBA

EGADE Business School
Campus Részidős oktatás 2 év Április 2020 Mexikó Mexikó város Monterrey Guadalajara Santiago de Querétaro Peru Lima + 5 további

Az EGADE MBA egy innovatív program, globális elismeréssel, amelyet a latin-amerikai vezető üzleti iskola fejlesztett ki, és amelyet az MBA Szövetség akkreditált a magas színvonalú szabványok, valamint a hallgatók és az öregdiákok páratlan tapasztalata alapján.