Filter
MBA
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

4 Political Science MBA Képzés Összevetése

A Master of Business Administration (MBA) egyfajta posztgraduális diploma, amely feltárja az üzleti téma. Haladóbb, mint egy alapképzés, ez a fokozat gyakran két vagy három év intenzív tanulmányt igényel. Sok diák folytatja ezt a típusú diplomát, hogy felkészüljön egy vezetői pozícióra az üzleti karrier során.

Mi az MBA a Politikatudományban? Ez a tanulmányi terület a kormányok, gazdaságok, társadalmi trendek és intézmények összetett műveleteire terjed ki, amelyek megváltoztatják és befolyásolják világunkat. Számos politikatudományi program a politikai elmélet, az összehasonlító politika és más eszközök segítségével tanulmányozza a világ egészségügyi, lakhatási, oktatási, foglalkoztatási és etikai problémáit. A mester program gyakran magában foglalja a fent említett témákra vonatkozó kurzusokat, hogy jobban megértse a politikai intézmények működését és a társadalom befolyásolását.

A politikatudomány tanulmányozása számos fontos tantárgyat magába foglal, de a diákok számára is sok hasznos jártasság ismerete. A diákok ezen a területen gyakran kritikus gondolkodású készségeket fejlesztenek, mivel elemzik a kutatási adatokat. Ezek a diákok is erős vezetési és tervezési képességeket mutatnak, amelyek mind a személyes, mind a szakmai életben segítenek.

Sok diplomás program két vagy három éves tanfolyamot igényel. Ezeknek a programoknak a költsége változhat attól függően, hogy milyen számú kurzus szükséges a fokozat elvégzéséhez. Mielőtt egy diák választja a programot, fontos, hogy megtanulják a különböző iskolai tandíjköltségeket az iskolai weboldal meglátogatásával vagy a felvételi osztály megkeresésével.

Miután MBA-t szerzett a Politikai Tudományban, a diákok pályázhatnak fejlettebb, magasabb fizetésű pályára. Általában számos pozíció található ezen a területen, amely különböző iparágakra terjed ki, beleértve az üzleti tevékenységet, az újságírást, a jogot és az oktatást. Az ezzel a szakképzettséggel rendelkező szakemberek politikai elemzőkkel, ügyvédekkel, marketingkutatókkal, közönségszolgálati szakemberekkel és még a közösségi média vezetőkével is biztosítottak pozíciókat.

A tudósok tanulmányozhatják a politikatudományt a világ számos fõiskolájában vagy egyetemében. Sok ilyen intézmény kínál távoktatási lehetőségeket, részidős tanfolyamokat vagy külföldi tanulmányokat. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Tovább Kevesebb

4 Találatok Political Science

Regis University, The College for Public Leadership

A Master of Business Administration a Business a kormány kínál egy szilárd központi tanterv az üzleti készségek és alkalmazza őket, hogy a kormány környezetet. ... [+]

A Master of Business Administration a Business a kormány kínál egy szilárd központi tanterv az üzleti készségek és alkalmazza őket, hogy a kormány környezetet.

Diákokat arra biztatják, hogy összekapcsolják tantermi tanulást, munkahelyi tapasztalat elérése valós eredményeket a legmagasabb szinten az egyéni és szervezeti teljesítmény. A program technikai okok üzleti készségek és technikák keretében a közszolgálati és a vezető.

Minden folytató hallgatók Master of Business Administration ki kell tölteniük 36 óra hitel a mértéke. Ezt úgy éri el kitöltésével minden tantervi követelmények.

MBAP520a/MBAP520b Essentials üzletfejlesztési I & II (6 óra hitel) MBAC600 gazdaságtana menedzsment (3 óra hitel) MBAC602 Etikai & Public Policy (3 óra hitel) MBAL603 koncepciók a Business a kormány (3 óra hitel) MBAL602 kormány jogi környezet (3 óra hitel) MBAL604 Szervezetfejlesztés a kormány (3 óra hitel) MBAF601 Szövetségi Pénzügyi menedzsment (3 hitel óra) MBAL606 kormány Information Management (3 óra hitel) MBAO606 változások kezelése (hitel 3 óra) MBAM604 vezetés / Management Challenge (3 óra hitel) MBAL695 Üzleti stratégiák a kormány környezetvédelmi (Capstone pálya) (3 óra hitel) ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Washington
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul
L'Ecole de Guerre Economique

Executive Training A vállalati stratégiák, a szervezeti irányítás és rugalmasság (SEGOR) a politikatudomány, a geo-gazdaságtan és a szervezetek azon képességére épít, hog ... [+]

Az előrehaladás és a piac diktálta az emberi társadalmak útját az ipari forradalmak korától. A tizenkilencedik és huszadik század során a fő probléma a fejlesztés volt. Az iparosodott országok voltak a követendő modellek. A huszonegyedik század elején ennek a dinamikának a korlátai kezdtek megjelenni. Egy állam sebezhetősége már nem pusztán a fejlődési nehézségei alapján mérhető, mint az észak-dél kapcsolatokról szóló viták során. A politikai és gazdasági vezetőknek képesnek kell lenniük arra, hogy reagáljanak a geoökonómiai korlátok, a piaci fejlemények, a pénzügyi válságok és a társadalmi-szakmai kategóriák által támasztott új igényekre.... [-]

Franciaország Paris
November 2019
Nappali
11 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
L'Ecole de Guerre Economique

A vállalatok anyagi biztonságának kérdése ma már nem szétválasztható az olyan nem lényeges fenyegetések problémájából, amelyek a gazdasági életet a számítógépes hálózatok ... [+]

A vállalatok anyagi biztonságának kérdése ma már nem szétválasztható az olyan nem lényeges fenyegetések problémájából, amelyek a gazdasági életet a számítógépes hálózatokon és az interneten keresztül érintik.

A vállalati védelem és a nemzetközi biztonság most olyan stratégiai kérdések, amelyeket több technikai intézkedéssel már nem lehet megoldani.

A kiberbiztonság globális megközelítésének szükségességére való reagálás érdekében az EGE úgy döntött, hogy elindítja a kockázat, a nemzetközi biztonság és az RSIC kiberbiztonsági MBA- t az alapképzési kurzusok részeként.

Az RSIC MBA két év alatt elkészíthető a Bac 3-mal az M1 Program kockázatok és a Gazdasági Intelligencia RIE segítségével, vagy 1 év alatt a Bac 4 programmal.... [-]

Franciaország Paris
October 2019
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
L'Ecole de Guerre Economique

A vállalatok anyagi biztonságának kérdése ma már nem szétválasztható az olyan nem lényeges fenyegetések problémájából, amelyek a gazdasági életet a számítógépes hálózatok ... [+]

A vállalatok anyagi biztonságának kérdése ma már nem szétválasztható az olyan nem lényeges fenyegetések problémájából, amelyek a gazdasági életet a számítógépes hálózatokon és az interneten keresztül érintik.

A vállalati védelem jelenleg stratégiai kérdés, amelyet több technikai intézkedéssel már nem lehet kezelni.

A kiberbiztonság és a kockázatok globális megközelítésének szükségessége érdekében az EGE úgy döntött, hogy elindítja a kockázatkezelés, a nemzetközi biztonság és a kiberbiztonság végrehajtó programját (MRSIC) .

Ez a képzés a biztonság és a számítógépes biztonság minden területén működő szakembereknek , a kockázatkezelőknek , a közszféra vezetőinek (rendőrség, védelem stb.) Az átalakítás, a rezervista vagy az aktív szereplők számára készült.... [-]

Franciaország Paris
March 2020
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul