Filter
MBA
Puerto Rico Barranquitas A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Üzleti Ügyviteli Mesterek az Amerikai Egyesült Barranquitas Puerto Ricóban 2019/2020

A diákok gyakran vajon a döntést, hogy kilépnek a vállalati világban, és csatlakozzanak egy drága MBA bölcs volt. Egészen a közelmúltig, a legnehezebb része az MBA már-már elfogadta a legjobb üzleti iskola. Miután az MBA volt egyenértékű a két-és fél-négy év extra minősítés tapasztalat. Az ezekben az időkben, hogy rájössz, a valódi értékét egy MBA.

Azok, akik már szerzett főiskolai diplomát, és tovább kívánják növelni a tudás és a képzés lehet választani, hogy keresni egy Master of Business Administration, vagy MBA. Az MBA egy két éves program, amely segíthet készítsen diplomások karrier a vezetés és irányítás az üzleti világban.

Számos intézmény számára a felsőoktatási található szerte Puerto Rico, a University of Puerto Rico hogy a legrégebbi és a legnagyobb. Ennek területén az Egyesült Államok, az állampolgárok vehetik igénybe a további oktatási lehetőségeket.

Üzleti Tanulmányok az Amerikai Egyesült Barranquitas Megtekintése Puerto Ricóban 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Puerto Rico
Barranquitas
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Inter American University of Puerto Rico

A tananyag a mesterképzésre Business Administration célja, hogy széles bázisa és szilárd készítményt irányítása és szervezése, üzleti tevékenységét. Ezen túlmenően a prog ... [+]

A tananyag a mesterképzésre Business Administration célja, hogy széles bázisa és szilárd készítményt irányítása és szervezése, üzleti tevékenységét. Ezen túlmenően a program lehetővé teszi a hallgatók számára lehetőséget, hogy szakosodnak egy a sok funkcionális területek ebben a sportágban: Számvitel, pénzügy, emberi erőforrás, Ipari menedzsment, marketing és vezetői információs rendszerek.

A törzsanyag kötelező minden diák számára hangsúlyozzák az általános elveket és képzési alkalmazandó valamennyi szervezet. Ezek teszik ki széles spektrumát tudományágak, mint a döntés elmélet, irányítási folyamatokat, alkalmazása kvantitatív elemzés irányítási problémák, hozzájárulások a viselkedési tudományok funkcionális területek üzleti irányítás és kapcsolatok az üzleti szervezetek társadalmi-gazdasági és politikai környezetben. ... [-]

Puerto Rico Bajadero Aguadilla Pueblo Barranquitas Bayamón San Juan Fajardo Guayama San Germán  + 5 Több
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
2 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul