MBASTUDIES.HU

386 Részidős MBA Összes megtekintése

A részidős MBA-kat olyan személyeknek szánják, akik részt szeretnének venni az MBA képzésben, de családi és munkahelyi kötelezettségeik rugalmasságot kívánnak meg. A részidős képzés lehetővé teszi, hogy a már dolgozó egyének kevesebb órát vegyenek fel a félév során és megtartsák aktuális munkahelyüket. A részidős MBA-k igen elterjedtek az egyetemi szektorban és biztosítják a diplomások számára azokat a készségeket, tudást és képzést, amely versenyképessé teszi őket a nemzetközi piacon.

A részidős MBA képzések számos területet lefednek, mint például a marketing, pénzügy, nemzetközi üzlet, közgazdaságtan, üzleti politika és vállalkozás. A részidős MBA-n alkalmazott módszerek: szemináriumok, kerekasztal beszélgetések, órai munka, szakmai gyakorlatok, gyakorlatok és esettanulmányok. Jólképzett üzleti szakemberekre világszerte nagy szükség van és a legkülönbözőbb üzleti ágakban helyezkednek el. A részidős MBA diplomásokat gyakran alkalmazzák egyebek mellett kockázatitőke-társaságokban, a Fortune 500 cégeinél, bankokban, az egészségügyben, a forgalmazásban, vagy a non-profit szférában. 

Tallózz az alábbi részidős MBA-k között, hogy még többet tudj meg arról, hogyan szerezhetsz diplomát!

Találat Filter

Master of Business Administration

UNICAF - University of Suffolk
On-line Nappali Részidős oktatás 2 - 3 év Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Ipswich + 1 további

Ez egy általános menedzsment tanfolyam, amelyet azoknak a vezetőknek szánták, akik a felső vezetői pozíciókban vannak, vagy akik arra törekszenek, vagy azok számára, akik átalakulást keresnek a szakterületekről az általános menedzsmentre. A vállalkozási célokkal rendelkezők számára is szánják. Az MBA felkészíti a résztvevőket a jelentős általános vezetési felelősséggel rendelkező pozícióba történő korai belépésre, miközben alaposan megérti a vezetés fő funkcionális területeit.

MBA üzleti adminisztráció

Concordia University Chicago Online
On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 24 hónap Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Chicago + 1 további

A Concordia Egyetem Üzleti Főiskola Chicagóban az üzleti vezetők és oktatók által tervezett és tanított MBA-t, hogy készítsen etikai vezetőket a globális piacon.

MBA, Vezetés és Változások Menedzsment

Concordia University Chicago
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 24 hónap Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Chicago + 2 további

Concordia University Chicago MBA specializációja és a vezetés és változásmenedzsment bizonyítványa felépíti azokat az üzleti alapokat, amelyekre szükség van a karrierjének előmozdításához, miközben a vezető emberekre és szervezetekre összpontosít. A tanfolyamok célja, hogy segítsék a hallgatókat megérteni egy sor vezetői elmélet értékét, a vezetői gyakorlat interkulturális hatásait és a stratégiai változások megkönnyítésének bonyolultságát.

MBA üzleti adminisztráció

Webster University
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Augusztus 2020 Amerikai Egyesült Államok St. Louis Orlando Irvine Hollandia Leiden + 6 további

Webster University üzleti ügyintézési programja az Ön számára kedvelt emberek számára készült, akik gyors sikert arattak. Ez a tökéletes választ olyan szakemberek számára, akik saját sorsukat szeretnék alakítani, frissíteni kell a hitelesítő adataikat, és stratégiai szereplőkké kell válniuk az üzleti világban. MBA kurzusok integrálják az információkat és elméleteket a különböző tudományágakból, köztük a számvitel, a közgazdaságtan, a pénzügy, a marketing, a termelési műveletek és a stratégiai menedzsment.

Globális MBA Online (Értékesítési Menedzsment)

London School of Business & Finance
On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 36 hónap Január 2020 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

A London School of Business and Finance, az UNINETTUNO Nemzetközi Telematikai Egyetemmel együttműködve, büszke arra, hogy nemzetközileg elismert online globális MBA programját kínálja a világ legszenvedélyesebb hallgatóinak. Ha januárban, áprilisban, júliusban és októberben évente négy bevételt hajt végre, és a 18-36 hónapos tanulmányi időszakokat hozza létre, akkor saját maga hozza létre saját ütemtervét.

MBA üzleti adminisztráció

Webster University Online
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok St. Louis + 1 további

Az üzleti ügyintézés (MBA) programja az üzleti életben részt vevő hallgatók képzését nyújtja az üzleti tevékenység természetének megértésében érdekelt diákok számára. Az MBA program tanfolyamai integrálják a különböző tudományágakból származó információkat és elméleteket, köztük a számvitel, a közgazdaságtan, a pénzügy, a marketing, a termelési műveletek és a stratégiai menedzsment.

Mba - mesterek az üzleti adminisztrációban

Unicaf University (ZM)
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 24 hónap Nyílt Beiratkozás Ciprus Larnaca Amerikai Egyesült Államok New York Görögország Athén Románia Bukarest Egyesült Királyság London Egyiptom Kairó Ghána Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigéria Lagos Szomália Mogadishu Zambia Lusaka Jordánia Irbid Ciprus Online + 29 további

Minden üzleti célú tanuló vagy szakmai Masters in Business Administration az átjáró a sikerhez. A Unicaf Egyetem csúcsminőségű MBA előkészíti a diplomások számára a nagyon igényes üzleti világot, és kiváló lehetőséget nyújt ambiciózus üzleti hallgatóknak vagy dolgozó szakembereknek, hogy fokozzák karrierjüket.

MBA (Data Analytics)

Arden University
On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 60 hónap Január 2020 Egyesült Királyság Coventry + 1 további

Ez az online MBA (Data Analytics) program, amelyet az Arden University tervez, olyan gyakorlati vezetők számára készült, akik stratégiai szerephez jutnak. a vezetői tulajdonságok, az üzleti fenntarthatóság és a stratégiai modellek kidolgozása.

Online MBA hangsúlyt a tudatos vezetés

Alfred Ford School Of Management
Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 18 - 60 hónap Nyílt Beiratkozás Belgium Durbuy + 1 további

Készüljön fel az Alfred Ford School Of Management egyedülálló élményére. Tanuljon meg más vezetõkkel a mai üzleti és tudatos vezetõ arénában.

Master of Business Administration

The Citadel
Campus On-line Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 1 év Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Charleston + 3 további

The Citadel MBA program biztosítja a sikeres vezetői karrier megszerzéséhez és előmozdításához szükséges ismereteket, készségeket, elemző képességeket és társadalmi tudatosságot a változó globális környezetben. A rugalmas tanfolyamokat dolgozó szakemberek és aktív katonai tagok számára tervezték. Osztályokat tanít neves oktatók, akik keveréke a valós tapasztalatok és a tudományos ismeretek a program.

Mester az üzleti adminisztrációban

United Business Institutes
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Szeptember 2020 Belgium Brüsszel Luxemburg Wiltz + 3 további

Az United Business Institutes missziója, hogy a legmagasabb színvonalú brit stílusú, posztgraduális és posztgraduális üzleti oktatás és képzés vezető szolgáltatója, amelynek középpontjában a nemzetközi üzleti és menedzsment szolgál, amelyet az interkulturális, a karrier-orientált és a elméleti legújabb fejlesztések. Azok a diákok, akik Belgiumban, Luxemburgban vagy Kína egyetemen tanultak, a 21. századi készségeket és kompetenciákat tanítják, hogy sikeresen hozzájáruljanak a gazdasági és társadalmi fejlődéshez helyi, regionális és nemzetközi szinten.

Online MBA

University of Birmingham Online
On-line Részidős oktatás 30 hónap Március 2020 Egyesült Királyság UK Online

Növelje a globális üzleti menedzsment legmagasabb szintű teljesítményét a Birminghami Egyetem Online MBA-vel - a világ első 100% -os online MBA-jével, amelyet az MBA (AMBA) akkreditál.

Master of Business Administration

The University of New Brunswick-Saint John, Faculty of Business
Campus Nappali Részidős oktatás 2 - 5 félévek Szeptember 2020 Kanada Saint John + 1 további

Felajánlotta a legrégibb angol nyelvű egyetemen Kanadában, a University of New Brunswick Saint John Masters of Business Administration (MBA) program biztosítja a világszínvonalú oktatást.

UCT GSB MBA

University of Cape Town Graduate School of Business
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Február 2020 Dél-afrikai Köztársaság Fokváros + 1 további

A GSB MBA program úgy van felépítve, hogy finomítsa szakmai ismereteit, ösztönözze a képzelőerejét, és megadja Önnek azokat a készségeket és magabiztosságot, amire Önöknek szüksége van a céljaik megvalósításához. Meg fogod tanulni, hogy megnézzük a világot, hogy mi az, és mi válhat, és felfedezheti, hogyan válthatja egyszerű ihleteket értelmes üzleti megoldásokká.

MBA Nemzetközi Üzleti

IUBH University of Applied Sciences
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 2 - 6 félévek Október 2019 Németország Rossz Honnef Berlin + 3 további

Az MBA a nemzetközi üzleti, akkor megszerezni a készségek, amelyek szükségesek a széles körű vállalatok és iparágak, hogy a kihívást jelentő vezetői szerepek. Ha van mérnöki, tudományi vagy humán diploma, az MBA ad a lehető legjobb esélyt a menedzsmentre való jogosultságra.