127 MBA Programok ban ben Spanyolország for 2024

MBA Programok ban ben Spanyolország for 2024Filter
    • Barcelona, Spanyolország

    Teljes idő

    1 év

    Összekevert, Távoktatás, Az egyetemen

    Angol, Spanyol

    A Neuro-MBA elengedhetetlen a sikeres vezetők és vállalkozók számára. Egyedülálló és avantgárd üzleti program, neuro megközelítéssel, összhangban a XXI. század új trendjeivel és kihívásaival.

    • Paris, Franciaország
    • Heidelberg, Németország
    • + 2 more

    Teljes idő

    15 hónapok

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    A 45 kredites International Business MBA képzési program három félév alatt és egy nyári ülésen teljes munkaidőben elvégezhető. A program tanfolyamokat kínál, amelyek a pénzügyi, számviteli, marketing és menedzsment menedzsment szempontjaira összpontosítanak. Az esettanulmányok célja, hogy felkészítsék a hallgatókat a kisvállalkozások, valamint a nagy multinacionális vállalatok vezetői pozícióira.

    • Community of Madrid, Spanyolország

    Teljes idő, Részidő

    12 hónapok

    Távoktatás

    Spanyol

    Az EALDE Master in Business Administration and Management (MBA) egy online mesterképzés, amely lehetővé teszi saját, nemzetközi érvényességű kettős diploma megszerzését. Ennek a programnak a célja, hogy átadja azokat a készségeket és képességeket, amelyek bármilyen típusú vállalat és szervezet vezetéséhez és változásához szükségesek.

    • Madrid, Spanyolország

    Teljes idő

    12 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Indítsa újra szakmai karrierjét feljebb lépéssel, munkahely, cég, ágazat megváltoztatásával vagy saját vállalkozás indításával. Az MBA oktatja Önt projektek, csapatok, sőt részlegek vezetésére azáltal, hogy 360 fokos képet ad a vállalatról és a vezetői készségekről. Az EAE Business School Madrid angol nyelvű MBA-jával nagyobb magabiztosságot szerezhet a döntések meghozatalakor, és elsajátíthatja az alapvető menedzsment technikákat és eszközöket. Olyan projekteket és vállalatokat fejleszt, amelyek gazdasági hasznot termelnek, és pozitív hatással vannak a társadalomra és a környezetre egyaránt.

    • Barcelona, Spanyolország
    • Online

    Teljes idő, Részidő

    10 hónapok

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    A nemzetközi üzleti menedzsment és innováció MBA segítségével megértheti a mai nemzetközi üzleti környezetet, jelentőséget tulajdonítva az üzleti innováció kezelésének. Olyan készségeket és eszközöket biztosít Önnek, amelyek segítségével újíthat és alkothat vállalatában vagy saját vállalkozásában.

    • Online Spain

    Teljes idő, Részidő

    12 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    A globális innováció gyorsasága és a technológia gyors fejlődése átalakítja a hagyományos üzleti modellt és a vállalatok piaci, működési és irányítási szemléletét. Ebben a forgatókönyvben a vállalatok szerkezetét finomítani fogják a vezetők és szakemberek szerepével együtt, akiknek kemény és puha készségekkel kell rendelkezniük a sikerhez a globális üzleti környezetben. A Master of Science in Global Business Administration egy átfogó program, amely globális perspektívát nyújt a digitális technológiáknak a vállalatok evolúciójára, növekedésére és sikerére gyakorolt hatásáról, valamint a mai digitális világban való működéshez szükséges ismeretekről, készségekről és szakmai gyakorlatokról. A programot kifejezetten olyan hallgatók és szakemberek számára tervezték, akik szeretnék megszerezni az üzleti élet globális perspektíváját, és átfogó megértést kívánnak nyújtani a technológiák felhasználásáról a hagyományos struktúrák javításához és új szervezeti modellek létrehozásához. A multidiszciplináris tanterven keresztül, amely kiterjed a nemzetközi üzleti életre, a globális pénzügyekre, a digitális átalakulásra és a vezetésre, a mester készségeket nyújt a fejlett üzleti stratégiák globális kontextusban történő alkalmazására, figyelembe véve a politikai, társadalmi és környezeti körülményekhez kapcsolódó kockázatokat. A legfrissebb oktatási módszerek, például helyzetelemzés, esettanulmányok és szimulációk segítségével a Mester lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy gyakorlati ismereteket, kritikus gondolkodást és innovatív problémamegoldó képességeket fejlesszenek ki.

    • Marbella, Spanyolország

    Teljes idő

    8 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    Ez az online MBA program egy 7. szintű kiterjesztett diploma a stratégiai menedzsmentben, amely 120 kreditet biztosít a teljes MBA eléréséhez szükséges 180 kreditből. A fennmaradó 60 kredit egy dolgozatból áll, amelyet személyesen vagy videofelvétel útján lehet benyújtani és megvédeni a Schellhammer Business School . Alternatív megoldásként a hallgatók a fennmaradó 60 kreditet feltöltési MBA-n keresztül is megszerezhetik egy brit egyetemen. Maga a program 30 interaktív modulból és 8 írásbeli feladatból áll. Az online tanulási platform 30-50 irányított tanulási órát kínál, beleértve videókat, ajánlott gyakorlatokat és olvasmányokat, online forrásokat és önellenőrző gyakorlatokat minden modulhoz. Átlagosan egy hallgató modulonként körülbelül 15 órát tölt el, és 8-12 hónap alatt teljesíti a tanfolyamot.

    • Barcelona, Spanyolország

    Teljes idő

    10 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    A programban résztvevők rendkívül motivált személyek, akik elkötelezettek a vezetői készségeik megszilárdításához és a nemzetközi üzleti életben való karrier folytatásához szükséges képzés megszerzése iránt.

    • Barcelona, Spanyolország

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Kap egy MBA egy speciális területen, hogy növelje növekedési potenciálját bármely iparágban! Az ESEI Specialized MBA egy tökéletes program ágazatspecifikus ismeretek megszerzéséhez, amelyet közvetlenül alkalmazhat a jövőbeli céljainak szempontjából releváns iparágban. Az MBA szakirányok között szerepel az üzleti menedzsment; Digitális vállalkozás; Marketing és Kommunikáció; Nemzetközi kapcsolatok és nemzetközi vállalkozások; Digitális marketing; Turizmus és vendéglátás menedzsment.

    • Online

    Teljes idő

    1 év

    Távoktatás

    Spanyol, Angol

    Ez a mester kifejezetten olyan szakemberek számára készült, akiknek össze kell kapcsolniuk a munkát és a tanulást.

    • Barcelona, Spanyolország

    Teljes idő

    12 hónapok

    Távoktatás

    Spanyol

    A Nemzetközi MBA célja, hogy olyan vezetőket képezzen, akik képesek egy vállalat működtetésére és stratégiák globális megvalósítására. Ez a képzési program biztosítja azokat a főbb kezelési eszközöket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a nemzetközileg orientált szervezetekben nagy felelősséget vállaljanak.

    • Villanueva de la Cañada, Spanyolország
    • Arapiles, Spanyolország

    Részidő

    9 hónapok

    Az egyetemen

    Spanyol

    Az UAX Rafa Nadal School of Sport sportmenedzsment MBA-ja egy bomlasztó és innovatív egyetemi program, amely fellendíti karrierjét a sportiparban. A Rafa Nadal és csapata által alapított, legfrissebb, a sport digitális üzletére fókuszáló program, amely a legjobb szakmai stábot tömöríti. Exkluzív élményekben lesz része a Miamiban és a Rafa Nadal Akadémián töltött tartózkodása során, emellett kapcsolatba léphet az iparággal és a legjobb szakmai lehetőségekhez juthat.

    • Barcelona, Spanyolország

    Teljes idő, Részidő

    12 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Az MBA rugalmasságot kínál Önnek, hogy személyre szabhassa tanulási útját 18 hónapra, egy egyszerűsített 15 hónapra vagy egy 12 hónapos gyorsításra. Vedd mélyebbre a választható témák széles skáláját, a valós kihívásokat és az Esade Business Labs-t, és fedezd fel igazán azokat a témákat, amelyek elbűvölnek. Ha pedig végső célja a banki, tanácsadói karrier, vagy különösen érdekli az új technológiák, a Karrier -gyorsító programjaink gyors utat biztosítanak a sikerhez.

    • Barcelona, Spanyolország
    • Geneva, Svájc
    • + 1 more

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A sportpiac több milliárd dolláros iparág, amely gyorsan terjeszkedik az olyan régiókban, mint Kína, Oroszország, Dél-Amerika és a Közel-Kelet, és sok ajtót nyit meg azok számára, akik speciális készségekkel rendelkeznek. Ez egy interdiszciplináris program, amelynek célja a menedzsment tanítása olyan területeken, mint; sportmarketing és menedzsment, sporthirdetés és médiakapcsolatok. Az iparág változatos és dinamikus lehetőségeket kínál a diplomások programozására, a professzionális sport- és klubmenedzsmenttől kezdve az események menedzsmentéig és a vállalati szponzorációig.

    • Madrid, Spanyolország

    Teljes idő

    9 hónapok

    Az egyetemen

    Spanyol

    Az EUDE Business School üzleti adminisztráció és menedzsment mesterképzésének, amelynek időtartama a modalitástól függően 9 vagy 12 hónap, fő célja, hogy felkészítse Önt vezetőként nagyobb felelősséggel járó pozíciók betöltésére, és ismerje az üzleti élet minden területét. a vállalatot egy globális és naprakész jövőképből. Hasonlóképpen, minden olyan tudást és készséget megszerez, amely a saját projektjének megkezdéséhez és vezetéséhez szükséges. Az EUDE MBA program lehetővé teszi az üzleti menedzsment minden területének megismerését és megértését globális megközelítéssel és az üzletvezetés szemszögéből. A legjobb hazai és nemzetközi vállalatok vezetői által tervezett és előkészített, az Ön igényeihez igazított képzés lehetőséget kínál Önnek, hogy online, teljes munkaidőben személyesen vagy vezetői módokon végezze MBA-ját.