MBASTUDIES.HU

Szálloda menedzsment MBA Képzések 2019 Összevetése az Amerikai Egyesült Antananarivo Madagaszkáron

Az üzleti ügyviteli mester (MBA) megszerzéséhez teljesíteni kell egy üzleti iskola egyetemi képzésnek követelményeit. Sok intézmény kínál nappali, részidős vagy online tanulási lehetőségeket az üzleti menedzsment képzés keretében.

Madagaszkár társadalom, amely egyedülálló keveréke az ázsiai, afrikai, európai és arab kultúrákban. Több egyetem az országban, a diákok a világ minden tájáról, hogy élvezni kitettség számos nyelvek és kultúrák. Az osztályok között, a diákok felfedezhetik a gyönyörű teraszos rizsföldek, buja esőerdők, és a trópusi strandok.

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel Szálloda menedzsment MBA Diplomák az Amerikai Egyesült Antananarivo Madagaszkáron 2019

1 Találatok Szálloda menedzsment, Antananarivo Filter

MBA Vatel az ökoturizmus menedzsmentben

Vatel Madagascar
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Madagaszkár Antananarivo

Az utóbbi években az egész világ, valamint természetesen a turizmus is felismerte a fenntartható fejlődés fontosságát. Ebben az összefüggésben az ökoturizmus szakirány célja olyan vezetők képzése, akik képesek irányítani vagy végrehajtani egy olyan turisztikai projektet, amely megfelel a fenntartható fejlődés elveinek, valamint az ökológiai, gazdasági és társadalmi téteknek.