MBASTUDIES.HU

Szállodai és Idegenforgalmi Menedzsment MBA MBA Képzések 2019 Összevetése in Bangkok Thaiföldön

Az üzleti ügyviteli mester (MBA) egy szakmai diploma, melyet az üzleti iskolák üzleti menedzsment szakán tanuló hallgatók szerezhetnek meg. A képzés során a diákok megismerkednek az analízis és a stratégia különböző formáival, beleértve az üzemeltetést, a marketinget, a pénzügyet és a számvitelt.

Thaiföld (ประเทศไทย), hivatalosan a Thaiföldi Királyság (ราช อาณาจักร ไทย) az ország Délkelet-Ázsiában partok az Andamán-tenger és a Thai-öböl. A főváros Bangkok elején a sok látogató 'útvonalak, és bár a modern város, gazdag kulturális örökséggel rendelkezik.

Bangkok egyik legjobb hely, hogy nem a tanulmányait Thaiföldön. Bankok egy jó hangulatot csinál a saját tanulmányait nem megfeledkezve a jó egyetemek, mint Kasetsart egyetem, hogy a házigazdák.

Kezdd el Ma Szállodai és Idegenforgalmi Menedzsment MBA MBA Diplomák in Bangkok Thaiföldön 2019

2 Találatok Szállodai és Idegenforgalmi Menedzsment MBA, Bangkok Filter

MBA Hotel & Tourism Management - kulturális specializáció

Silpakorn University International College
Campus Nappali 2 év July 2019 Thaiföld Bangkok

Ez a program az iparág által kezdeményezett tanterv, kezelésére diákok jövő vendégszeretet vezetők és forgalomba őket a város szívében, a tanulási

MBA Hotel & Tourism Management (európai és thai kettős diplomát)

Silpakorn University International College
Campus Nappali 2 év August 2019 Thaiföld Bangkok

Institute Vatel, Franciaország és SUIC mindkét díjat fokozatot igazoló így a diákok kapnak egy kétéves európai mértékben tanul