MBASTUDIES.HU

5 Részidős MBA Képzés Szingapúrban

Az üzleti ügyviteli mester (MBA) megszerzéséhez teljesíteni kell egy üzleti iskola egyetemi képzésnek követelményeit. Sok intézmény kínál nappali, részidős vagy online tanulási lehetőségeket az üzleti menedzsment képzés keretében.

Azok, akik már szerzett főiskolai diplomát, és tovább kívánják növelni a tudás és a képzés lehet választani, hogy keresni egy Master of Business Administration, vagy MBA. Az MBA egy két éves program, amely segíthet készítsen diplomások karrier a vezetés és irányítás az üzleti világban.

Szingapúr (新加坡) egy város-állam Délkelet-Ázsiában. Alakult, mint a brit kereskedelmi gyarmat 1819-ben függetlenné válása óta ez vált az egyik a világ 's leggazdagabb ország büszkélkedhet a világ ' s legforgalmasabb kikötője. Szingapúr hat hazai egyetemek és általában jól tekinthető, és vonzza a csere diákok a világ minden tájáról.

A Legjobb 5 Részidős MBA Képzés Szingapúrban 2019/2020

Találat Filter

Master of Business Administration nemzetközi marketing (által odaítélt Bangor University, Egyesült Királyság)

Management Development Institute of Singapore (MDIS)
Campus Nappali Részidős oktatás 12 - 18 hónap Augusztus 2020 Szingapúr Singapore + 1 további

A program is fejlessze a hallgatók ismereteket és készségeket egy szélesebb körű üzleti és menedzsment tárgyak, beleértve a szervezetek, azok kezelése és a változó külső környezetet, amelyben működnek, és fejleszteni a diákok képességét, hogy egy stratégiai áttekintést üzleti és szervezeti kérdések. ..

Master of Business Administration

Nanyang Institute of Management
Campus Nappali Részidős oktatás 12 - 18 hónap Augusztus 2020 Szingapúr Singapore + 1 további

Master of Business Administration (Northumbria Egyetem)

Kaplan Singapore
Campus Részidős oktatás 15 hónap Március 2020 Szingapúr Singapore

A program filozófiája a reflektív gyakorlat és a tapasztalati tanulás elveiből származik. Az üzleti, menedzsment és szervezet elveivel és elméleteivel foglalkozni fog, amelyek keretrendszert biztosítanak a meglévő egyéni és szervezeti gyakorlatok felülvizsgálatához, tükrözéséhez, elemzéséhez és kritizálásához.

Master of Business Administration (MBA)

Singapore Management University
Campus Nappali Részidős oktatás 12 - 18 hónap Augusztus 2020 Szingapúr Singapore + 1 további

SMU MBA elsősorban a képzési Ázsia következő generációs üzleti vezetők, akik úgy vélik, dönteni és cselekedni egy összetett környezetben. Egyedülálló tananyag emeli a szintet analitikus készségek, valamint a tárgyalás, a vezetés és a kommunikáció

MBA

LSBF Singapore
Campus Nappali Részidős oktatás 12 - 24 hónap Január 2020 Szingapúr Singapore + 1 további

A Concordia Egyetem Chicagói MBA kínál Önnek a szükséges fokozatot ahhoz, hogy karrierje továbbléphessen vagy karrierlehetőséget váltson. Meg fogja kapni a vezetői és analitikai készségeket, amelyekre szükség van ahhoz, hogy magabiztos vezető legyen a mai változó, globális üzleti környezetben.