Filter
MBA
Tajvan A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

Részidős Üzleti Ügyviteli Mester Tajvanon

Az üzleti ügyviteli mester (MBA) megszerzéséhez teljesíteni kell egy üzleti iskola egyetemi képzésnek követelményeit. Sok intézmény kínál nappali, részidős vagy online tanulási lehetőségeket az üzleti menedzsment képzés keretében.

MBA program célja a diákok, akik szeretnék, hogy tovább tudományos ismeretek és alkalmazza azokat a tényleges valós üzleti helyzetek. Ez vezet a diákokat, hogy tükrözze, és helyezze magát tekintve kiválasztják a jövőbeli karrierjük. Hallgatók szert széles körű megértéséhez a legfontosabb funkciója a különböző üzleti területek és használni ezeket a készségeket, hogy hozzájáruljanak a stratégiai irányt a vállalkozás.

Tajvan (hagyományos kínai: 台湾 vagy 台湾, egyszerűsített kínai: 台湾 TAI WAN) egy nemzet, amely otthont ad több mint 23 millió ember, és az egyik legsűrűbben lakott hely van a világon. A legrangosabb egyetem Tajvani Nemzeti Egyetem.

A Legjobb Részidős MBA Tajvanon 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

National Chengchi University, College of Commerce

A Nemzetközi MBA a premier angol oktatott üzleti program által kínált Nemzeti Chengchi University College of Commerce. Mi vagyunk az első és egyetlen ilyen jellegű progra ... [+]

Nemzetközi MBA

&nbsp

A Nemzetközi MBA a premier angol oktatott üzleti program által kínált Nemzeti Chengchi University College of Commerce.

Mi vagyunk az első és egyetlen ilyen jellegű program Tajvan kínál egy teljesen akkreditált Masters of Business Administration teljesen angol nyelven. Kínálunk minden természetesen az angol, különös hangsúlyt fektetve az Ázsia-csendes-óceáni üzleti dinamika, és a kultúrák közötti megértést. Felében a diákok és a tanárok a helyi polgárok és Tajvanon az utóbbi fele külföldről, ami változatos keveréke az emberek több mint 20 országból 5 kontinensen.

A program pala 2 év tanítás (Maximum 5 év áll rendelkezésre program követelményeinek), és előírja a legalább 42 óra hitel elvégzéséhez. ... [-]

Tajvan Taipei
Szeptember 2020
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul