MBASTUDIES.HU

Részidős Üzleti Ügyviteli Mester Tajvanon

Az üzleti ügyviteli mester (MBA) megszerzéséhez teljesíteni kell egy üzleti iskola egyetemi képzésnek követelményeit. Sok intézmény kínál nappali, részidős vagy online tanulási lehetőségeket az üzleti menedzsment képzés keretében.

MBA program célja a diákok, akik szeretnék, hogy tovább tudományos ismeretek és alkalmazza azokat a tényleges valós üzleti helyzetek. Ez vezet a diákokat, hogy tükrözze, és helyezze magát tekintve kiválasztják a jövőbeli karrierjük. Hallgatók szert széles körű megértéséhez a legfontosabb funkciója a különböző üzleti területek és használni ezeket a készségeket, hogy hozzájáruljanak a stratégiai irányt a vállalkozás.

Tajvan (hagyományos kínai: 台湾 vagy 台湾, egyszerűsített kínai: 台湾 TAI WAN) egy nemzet, amely otthont ad több mint 23 millió ember, és az egyik legsűrűbben lakott hely van a világon. A legrangosabb egyetem Tajvani Nemzeti Egyetem.

A Legjobb Részidős MBA Tajvanon 2019/2020

Találat Filter

nemzetközi MBA

National Chengchi University, College of Commerce
Campus Nappali Részidős oktatás 2 év Szeptember 2020 Tajvan Taipei + 1 további

A Nemzetközi MBA a premier angol oktatott üzleti program által kínált Nemzeti Chengchi University College of Commerce. Mi vagyunk az első és egyetlen ilyen jellegű program Tajvan kínál egy teljesen akkreditált Masters of Business Administration teljesen angol nyelven.