Filter
MBA
Svájc Lucerne A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Turizmus MBA Képzések 2019 Összevetése in Luzern Svájcban

Az üzleti ügyviteli mester (MBA) megszerzéséhez teljesíteni kell egy üzleti iskola egyetemi képzésnek követelményeit. Sok intézmény kínál nappali, részidős vagy online tanulási lehetőségeket az üzleti menedzsment képzés keretében.

Svájc (német: Schweiz, francia: Suisse, olasz: Svizzera, románs: Svizra. Svájc néhány, a világhírű egyetemek, mint a zürichi ETH, EPFL Lausanne, IHEID Genfben, Lausanne-i Egyetem és a University of St. Gallen. Tartsuk szem előtt, hogy 's sokkal jobban beszélik a helyi nyelvet, így ha nem ' t sem beszél franciául, németül vagy olaszul, jobban megy a nyelv tanfolyam első.

Luzern, más néven Luzern ad otthont az egyetem a tanárképzés Közép-Svájc, mely 15 különböző tanárképzési programok az egyetemi szinten. Ott van még a University of Lucerne, legfiatalabb Svájcban - 2000-ben alakult.

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel Turizmus MBA Diplomák in Luzern Svájcban 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Turizmus, Lucerne

Diplomák
Helyszín
Svájc
Lucerne
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Lucerne University of Applied Sciences and Arts

A szolgáltatásmenedzsment megértése értékesnek bizonyulhat az idegenforgalmi ágazaton kívüli kapcsolódó területeken is. Ezek a következők lehetnek: ... [+]

A szolgáltatásmenedzsment megértése értékesnek bizonyulhat az idegenforgalmi ágazaton kívüli kapcsolódó területeken is. Ezek a következők lehetnek:

[-]
Svájc Lucerne
Február 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul