MBASTUDIES.HU

Turizmus és vendéglátás MBA Képzések 2019 Összevetése az Amerikai Egyesült Bordeaux Franciaországban

MBA áll a Master in Business Administration, és egy program tanterv, amely megfelelő alapot nyújt az alapvető fogalmak az üzleti, beleértve a menedzsment, pénzügy, a gazdaság, az értékesítés, marketing, emberi erőforrás menedzsment, és az ellátási lánc menedzsment.

A diákok, akik szeretik az emberek találkozását, különböző helyekre utaznak és nagy interperszonális készséggel rendelkeznek, szeretnék tanulmányozni a turizmust és a vendégszeretetet. Ez a tanulmányi program fedezheti a vendéglátás és az idegenforgalom iparának alapjait, és idegen országokban folytatott gyakornoki gyakorlatok révén is gyakorlati tapasztalatot nyújthat.

Franciaország jelenleg az egyik legjobban teljesítő 20 ország szempontjából a gazdaság miatt kiváló eredményorientált felsőoktatás tanulást. A legtöbb tanfolyam egyetemeken kínálnak a francia nyelvet. Franciaországban 60 állami és 100 magán egyetemek.

Mivel a nagyvárosi terület a franciaországi Bordeaux város ad otthont a több mint 200.000 lakos. Ez ad otthont a nagy bor ágazat és a bor szép a világ. Bordeaux is otthont ad a Bordeaux-i Egyetem.

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel Turizmus és vendéglátás MBA Diplomák az Amerikai Egyesült Bordeaux Franciaországban 2019

3 Találatok Turizmus és vendéglátás, Bordeaux Filter

Mba luxus márkamenedzsment, élelmiszer és bor

INSEEC Bordeaux
Campus Nappali Szeptember 2019 Franciaország Bordeaux

Ez a program tanítja a diákokat, hogy elsajátítsák a luxuspiac marketingjét, kereskedelmi és stratégiai sajátosságait, amely elérhetőbbé válik. Ezáltal a Mester nemzetközi vezetőket von be

MBA International Wine & Spirits menedzsment

VATEL Bordeaux - International Business School - Hotel, Tourism, Wine & Spirits Management
Campus Nappali 18 - 30 hónap November 2019 Franciaország Bordeaux

Ez az egyedi 18 hónapos program elkötelezett diákok hajlandó dolgozni a nemzetközi porondon a bor és szeszesital-ágazat. Tanított a 100% angol, a program célja, szakmai alapon jelenlegi elvárásainak, és a jövőbeli foglalkoztatási trendeket.

MBA diplomát International Hotel Management

VATEL Bordeaux - International Business School - Hotel, Tourism, Wine & Spirits Management
Campus Nappali 18 - 30 hónap November 2019 Franciaország Bordeaux

Megszerzése analitikus és döntéshozatali eljárások, valamint a gyakorlati vezetői tapasztalattal. A fejlődő nyitott beállított általában az üzleti vállalkozások érdekében, hogy ápolják a vállalkozói képességek, különösen azokon a területeken a nemzetközi vendéglátóipar.