MBASTUDIES.HU

Turizmus és vendéglátás MBA Képzések 2019 Összevetése az Amerikai Egyesült Troyes Franciaországban

Az MBA néven ismert üzleti ügyviteli mester egy egyetemi diploma az üzleti menedzsment területén. Középpontjában a pénzügy, a számvitel, az emberi erőforrások és más üzleti témák állnak.

MBA turizmus a program célja a diákok, akik szeretnék építeni karrierjét a turizmus. A diákok a program kap ismeretszerzés szempontjából a stratégiák, elemző és politikai döntéshozatali készség szükséges kiváló turisztikai menedzsment. Témák tanulmány magában foglalja a feltárása a különböző típusú turizmus, idegenforgalom szociológia, pénzügy, marketing, és a kulturális kompetencia.

Franciaország, hivatalosan a Francia Köztársaság, az egységes félig elnöki köztársaság található főleg Nyugat-Európában, és több tengerentúli régiókban és területeken.

Troyes már körül, mivel a római korban. Ez a város a Aube tanszék az észak-közép-franciaországi. Ez ad otthont a University of Technology of Troyes.

Kérj Információt Turizmus és vendéglátás MBA Diplomák az Amerikai Egyesült Troyes Franciaországban 2019

1 Találatok Turizmus és vendéglátás, Troyes Filter

MBA turizmus, szabadidő és eseménykezelés

Groupe ESC Troyes in Champagne
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Franciaország Troyes

Groupe ESC Troyes Champagne jött létre 1992-ben, tehát a legfiatalabb francia Business School. Ez élvezi valamennyi nemzeti akkreditációk (teljes elismerést a Nemzeti Minisztérium Felsőoktatási és Kutatási által akkreditált "konferencia des Grandes Ecoles" Franciaország, stb), és még csak most kezdődött védjegy nemzetközi akkreditációs (EFMD + AACSB). Ez fut jelenleg 4 fő iskolák: - School of International Business & Management (egyetemi: 4 éves főiskolai diplomáját kitüntetéssel, 34 kétágyas fokos a világ minden tájáról, előnyeit adott címkét a francia és a német kormány) - Graduate School of Management (2 év mesterképzésre a nagy kiadók Marketing és stratégia, HRM, pénzügyminiszter, Innovation & Entrepreneurship). - School of Tourism, Leisure & Events Management (3 éves főiskolai diploma + MBA) - School of Design (3 éves főiskolai diploma + 2 év mesterképzésre) A hallgatói létszám jelenleg 1700 diák (440 2004) + 380 nemzetközi cserediákok. A (tényleg élő) nemzetközi hálózat (hallgatói és oktatói / kutatói csere) áll 196 partner egyetemek.