Filter
MBA
Lettország A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Turizmus és vendéglátás Üzleti Tanulmányok Keresése Lettországban 2019

Mivel a hatalom, MBA és az ajtókat nyit, a hálózat kínál, és a problémamegoldó készség arra tanít, üzleti diákok kell, hogy legyen foglalkozó oktatási és tegyenek tudatos erőfeszítéseket, hogy megértsék, mit akarnak kijutni MBA diplomát.

Az MBA Turizmus segíti mindazokat, akik tartoznak az idegenforgalom területén és az utazás. Ez a szak nem csak fokozza a tehetség, hanem azt is tanítja nekik üzleti készségek és hogyan vonzza a potenciális ügyfeleket. Az MBA Turizmus diplomások jelenleg dolgozik különböző utazási és turisztikai irodák és szállodák.

Lettország, hivatalosan a Lett Köztársaság, egy olyan ország, a balti régió Észak-Európában. Az északról Észtország, a déli Litvánia által, keletre Oroszország, és a délkeleti Fehéroroszország által. A lettek egy balti nép, kultúrájukat tekintve a litvánok. Capital Riga, amely otthont ad a Lettországi Egyetem több mint 23000 beiratkozott diákok.

A Legjobb Turizmus és vendéglátás MBA-k Lettországban 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Turizmus és vendéglátás, Lettország

Diplomák
Helyszín
Lettország
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Turiba University

A Stratégiai Idegenforgalom menedzsmentjének tanulmányai a diákokat a világ minden táján történő munkára felkészítik Ez egy nagyszerű lehetőség a diákok számára, akik kar ... [+]

Stratégiai menedzsment a turizmusban - szakmai mester tanulmányi programHasznosA hallgatók 50% -a olyan országokból származik, amelyek eddig csak térképen mutatkoztak be. Most lehetősége van arra, hogy megismerkedjen az emberekkel, culalt = "tájékozódjon és megértse ezeket az országokat!2014-ben mintegy 1 milliárd nemzetközi utazás történt

Szakmai mester tanulmányi program A turizmus stratégiai menedzsmentje a legmagasabb lehetséges futamidőig - négy évig, a 2018-as évig - megszerezte a rangos UNWTO - UN World Tourism Organization TedQual akkreditációt.

A programot a 2019-es évet, a TedQual tanúsítványt elfogadják.

DEGREE: Professzionális mesterképzés az üzleti adminisztrációban (MBA)... [-]

Lettország Riga
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul